Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zalotila 15 letnico pri mastrubiranju

Zalotila 15 letnico pri mastrubiranju

Moža in sina ni doma, sama sem prišla prej domov in zaslišala, da se nekaj dogaja v hčerkini sobi. Sem mislila, da ima samo musko malo bolj naglas, pa sem odprla vrata in jo videla. Ko sem videla, sem čisto zamrznila, samo ven sem šla, ona pa vsa osramočena, češ, mami, kaj delaš tuki, zdaj je že nekaj časa v kopalnici. A naj me skrbi, ker je tako mlada začela, a bi ji mogla kakšno informativno uro o spolnosti pripravit, ker je res nisem nikoli oz. sem mislila, da seksualnost samo fante daje (mojega starejšega, ki je danes star 19, je kar fajn metalo). Ne vem, kaj naredit, tudi žal mi je, da ji nisem čisto nič rekla, da si ne bi kaj narobe mislila. Malo sem še presunjena, ampak vseeno, rabim izkušnje, ker priznam, nisem popolna in do sedaj nisem razmišljala o tem.

Prosim ne hodi več po soncu…..

A si o tem že enkrat pisala?

http://med.over.net/forum5/read.php?65,10508263

Samo opraviči se ji, da si brez najave vletela v njeno sobo, to je vse.
Nobenega poduka ne potrebuje (več). Samo zavedanje, da boš odslej upoštevala njeno intimo, vse ostalo pa, da je pozabljeno
Mogoče lahko ob opravičilu še pripomniš, da tudi tebi ni fajn, če ti kdo uletava na WC ali med depilranjem. Da bo videla, da to postavljaš v isti rang – situacije pač, ko človek želi in mora biti sam.
Potem pa o temnobene besede več, nikoli. Ker ji je že itak dovolj grozno. Precej bolj, kot bi bilo tebi, če bi te ona zalotila med sexom.

Pri 15 letih pa res ni zgodaj.

Kaj bi si jaz želela, če bi bila na mestu tvoje hčerke? Da mi mama reče ‘Ej, sori za prej, bom od zdaj naprej potrkala preden vstopim’. Nič kaj dosti več … ker bi mi bilo nerodno. Mislim, da bi mi kak tak stavek dal vedeti, da to ni nič takega in da si mama nič slabega ne misli o meni.

Koliko si pa stara?
120 let?
To delajo že otroci v vrtcu.

In hecna mama si.
Vzemi v roke kakšno knjigo kdaj.

Tvoja hči pa ve o spolnosti sigurno več kot ti.Iz knjig, od prijateljic in predavanj v šoli.

P:S: Ja, normalna je.Trenira pač.Tako, kot ti kuhanje.

Hahahaha, ti bi njej informativno uro o spolnosti pripravila??? Po moje, bi jo morala ona tebi.

na vrata sobe daj listek: Potrkaj in počakaj na dovoljenje za vstop

Mogoče bi bilo pa dobro, da si najprej vi kaj preberete o spolnosti in razvoju v času pubertete. Razvoj spolnega nagona in hormonske spremembe v puberteti gredo z roko v roki, pri čemer se pri dekletih puberteta običajno začne prej kot pri fantih (leto ali dve prej).
Samozadovoljevanje nekateri odkrijejo v zgodnji puberteti, nekateri celo že na pragu iz otroštva v puberteto, nekrateri kasneje. Samozadovoljevanje pri 15-ih letih zato v nobenem oziru ni zgodaj ali kakorkoli neobičajno.
Zavedati pa se morate, da je posledica želje po spolni zadovoljitvi in ne že kar samo po sebi odraz pripravljenosti nekoga na spolnost. Obstaja dosti velik zrelostni razkorak med tem, ko se pri nekom pojavi želja po samozadovoljevanju in tistim, ko se dejansko pojavi želja po, oz. pripravljenost na spolne odnose.
Pogovor o spolnosti seveda ne more škoditi, verjetno so že v šoli imeli kakšno predavanje na to temo.

Za naprej vam pa priporočam, da pred vstopom v sobo najstnika najprej potrkate in počakate na odziv, šele nato vstopate v prostor.
Dekletu se pa lahko na miren način opravičite, da ste vdrli v njeno zasebnost, potem pa zadevo pustite za seboj, živite kot običajno naprej in iz tega ne delate nobene drame več. Ker je dejansko ni. Imate razvijajočega se najstnika, to je vse.

Seksualnost samo fante daje? Pa dva otroka imaš?

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Boga punca…. zadnjič jo je oče zalotil v kopalnici s plastičnim kandidatom za zeta….zdaj pa tole…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Fajn, da si zamrznila, ker ti vročina škodi.

umiram od smeha…ona se sprasuje ce je normalno da si pri 15 smrklje ze fraco masirajo :)))) realnost pa je taka da ze pri 14 se zacnejo nabijat v rit in serisko vlect curake vrstnikov, ona pa sprasuje ce je normalno da si jo mala masira ZE PRI 15ih ahahahaha

A ne znaš napisati kulturno?

Sorry, normalne 14 letnice, ki rastejo v normalni družine ne delajo takšnih stvari!

Sorry, normalne 14 letnice, ki rastejo v normalni družine ne delajo takšnih stvari![/quote]

Strinjam se.
Ti Martin K.si pa en bedak.Kakšne pišeš!

Ugabna si, slišala si jo skozi vrata kaj počne, pa si vseeno odprla vrata, da bi jo še videla in zalotila v dejanju?? A boš rekla, da ne veš kako “določene stvari” zvenijo? In zdaj se boš še izgovarjala, da je punca kriva in ugabna, ker to počne pri 15-ih letih?

Daj zresni se in začni šparat denar za hčerinega bodočega terapevta, zaradi takšne mame kot si ti ga bo nujno potrebovala.

Namesto, da bi dnevni sobi ali pa kuhinji začela ropotat ali pa ji na kak drug način dala vedeti, da si doma, si jo hotela ponižati. Če bi to naredil moški, bi ljudje imeli precej drugačno reakcijo, tako pa si samo”zmedena in zaskrbljena mamica”, ki še misli, da je žrtev v tej situaciji… za bruhat res.

Se pridružujem mnenju, da bi zdrava oseba tega greha ne počela, saj je to zelo sebično.

Očitno je punčka v duševni stiski ter išče ventil za lajšanje psihične napetosti. Ampak tak gnusen način ni ok. Ker vodi v shizofrenijo, odklanjanje fanta, nezmožnost doživlanja orgazma z možem. Se motim?

Pripravi ji predavanje o sebičnosti….!

Skupaj z možem. Kaj se pa to pravi – spolno energijo, namenjeno spočetju tako nespoštovati ter proč metati!

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 18.04.2024 ob 01:12

Se pridružujem mnenju, da bi zdrava oseba tega greha ne počela, saj je to zelo sebično.

Očitno je punčka v duševni stiski ter išče ventil za lajšanje psihične napetosti. Ampak tak gnusen način ni ok. Ker vodi v shizofrenijo, odklanjanje fanta, nezmožnost doživlanja orgazma z možem. Se motim?

Pripravi ji predavanje o sebičnosti….!

Skupaj z možem. Kaj se pa to pravi – spolno energijo, namenjeno spočetju tako nespoštovati ter proč metati!

A tudi ti spoštuješ to svojo energijo in si ga nikoli ne vržeš na roko, ali po tvoje to velja samo za ženske?

Picke gonijo ze pol mlajse punce, ti pa za 15 letnico komoliciras baba fukjena

Velja za vse, seveda tudi zame.

Sem bil deležen katoliške vzgoje, da je to pač fuj svinjarija, da je moje telo tempelj Svetega Duha in se tega greha ne počne v smislu, če se pri takem grehu telesa ne moreš zadržati, kako se boš zadržal pred lepo sodelavko, mimoidočo, pred lažjo, krajo, umorom, kurbirstvom, …,…skratka, NEČISTOST je generator vseh ostalih grehov.

Čeprav je velikokrat težko živeti neprestano z nabreklim princem ter nabreklima, vedno polnima jajcema. Najhuje je ponoči. Pomagam si z oblivanjem z mrzlo vodo, pa tudi s spanjem z močno opasani kratkimi hlačami, roki sklenjenemu v molitvi.

Pomaga tudi molitev.

V skušnjavah se priporočite Bogu. Satan pa prišepetava, da je to normalno, da se jih veliko samooskrunja….

VZDRŽNOST je osnova poštenosti!

Vesel oče, 18.04.2024 ob 01:36

Velja za vse, seveda tudi zame.

Sem bil deležen katoliške vzgoje, da je to pač fuj svinjarija, da je moje telo tempelj Svetega Duha in se tega greha ne počne v smislu, če se pri takem grehu telesa ne moreš zadržati, kako se boš zadržal pred lepo sodelavko, mimoidočo, pred lažjo, krajo, umorom, kurbirstvom, …,…skratka, NEČISTOST je generator vseh ostalih grehov.

Čeprav je velikokrat težko živeti neprestano z nabreklim princem ter nabreklima, vedno polnima jajcema. Najhuje je ponoči. Pomagam si z oblivanjem z mrzlo vodo, pa tudi s spanjem z močno opasani kratkimi hlačami, roki sklenjenemu v molitvi.

Pomaga tudi molitev.

V skušnjavah se priporočite Bogu. Satan pa prišepetava, da je to normalno, da se jih veliko samooskrunja….

VZDRŽNOST je osnova poštenosti!

Edini greh tukaj je s strani te mame, ki je sumila kaj njena hči počne, pa si jo je želela še ogledati na lastne oči in jo ponižati. Če bi oče stal pred vrati in poslušal hčer, nato pa še vstopil v sobo, da hči zaloti pri dejanju, bi ga ljudje takoj obtožili za pedofila. Zakaj je v primeru matere kaj drugače??

Vesel fotr, se ti pozna, močefit ti že v možgane seka, zato ti gredo skoz grehi po glav in si perverznjak. Da ne moreš spraznit, ni molitev kriva, ampak tvoj karakter. Bi bilo pa bolje, da bi kdaj sprostil pritisk spodaj, bi bil tdi boljši marketingar za jezusa, župniki to večinoma vejo, če se danes znajdejo v problemih, če to poskušajo s kakšnimi 8-letnimi ministranti, pa vsaj s kakšnimi nunami ali v samoti streljajo kdaj.

Tale mami je verjetno samo na hrbtu ležala in možu pustila, da naredi otroka. Še napisat ne zna prav, kaj naj bi hčerka počela.

martinK, 07.08.2015 ob 10:44

umiram od smeha…ona se sprasuje ce je normalno da si pri 15 smrklje ze fraco masirajo :)))) realnost pa je taka da ze pri 14 se zacnejo nabijat v rit in serisko vlect curake vrstnikov, ona pa sprasuje ce je normalno da si jo mala masira ZE PRI 15ih ahahahaha

Če je to res, potem bi jo lahko mama podučila kaj o varni spolnosti, bi bilo še najbolj koristno za njeno prihodnost.

New Report

Close