Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zalotila me je

Zalotila me je

Včeraj sem bil sam doma pa sem se na kavču malo preveč sprostil. Gledal sem precej fu_abilen film. Ko je bilo najbolj luštno je domov uletela žena. Ker sem bil tako zagret je niti opazil nisem. Imava kar en majhno sušo. Nisva že tri tedne. Vedno je nekaj. Meni se je skoraj že zanohtalo. Me je zadnjič dražila, če si kdaj sam pomagam. Ma si praktično ne, mogoče kdaj pod tušem, nimam ravno domišljije in nisem ljubitelj pornografije. Običajno ženkica zadovolji moje potrebe in apetite, tri tedne pa je že kar lepa suša. Če ne bi gledal fima se verjetno ne bi zgodilo.

Kako lahko popravim nastalo situacijo? Najdražja sedaj nori, da ji lažem in da je ne maram več. Pravi, da ker sem se ji zlagal, da pač prijatelju ne dajem roke, je to zanjo skoraj kot prevara. Rad bi jo spametoval, da fantje radi kdaj tudi sami stvari na roke podelamo. Tako se obnaša, kot da sem res oskrunil njeno čast. Mi je grozno, da se tako počuti ampak po moje nisem naredil nič takega, da me sedaj kaznuje z ignoranco in aroganco.

 

 

Pofuki jo, da bo dala mir. Nimaš izbire

A ona se nikoli ne samozadovoljuje? Če se nikoli ne en pred drugim jo  prosi, da to stori, da jo boš opazoval in potem zamenjajta. bodita korajžna. V postelji ni prostora za zadržanost.

Jaz sem ženska in se stalno samozadovojujem, kljub temu, da imam pestro spolno življenje. Če se tudi fant zadovoljuje, nimam nič proti, dokler sem sama zadovoljena. Če bi ugotovila, da gleda porniče raje kot da seksa z mano, bi bila tudi jaz jezna.

Mislim, da ji moraš sedaj na druge načine pokazati, da jo imaš rad, da ti je všeč in seksi in da raje seksaš z njo kot da si ga mečeš na roke.

Moje osebno mnenje je, da se morata vidva usest in odkrit v čemu je vzrok, da imata že 3 tedne sušo.

Morda pa lahko brez obtoževanja najdeta vzroke in poiščeta kakšno možnost za spravo.

Ne vidim sicer problema, če prijatelju podaš roko, tudi ko tvoje partnerke ni poleg. Če ravno ne sanjariš o sosedi ali njeni sodelavki ali katerikoli drugi realni osebi (ki ni žena), je še vedno samo fantaziranje.

Tvoja malo pretirava, a vseeno ni lepo  ne prav, da jo pustiš 3 tedne na suhem. Vzemita si čas za vaju. Nič drugo ni bolj pomembno

Če prav razumem razlog za domačo sušo ni na tvoji strani; torej ona nima kaj noreti, lahko bi se le pridružila. Žal kaže, da imaš doma kozo, ne pa ženske.

Kaj pa imaš to eno zadrgnjeno babnico? Namesto da bi se ti pridružila te pa nažira. Mogoče pa ima kakšne osebne težave.

bravo se strinjam.

En ma spet preveč dolgčasa….

eh, bučman …. tri tedne je nisi, potem te je pa dobila pri porniču med samozadovoljevanjem .. valjda, da misli, da nje nočeš in da se raje samozadovoljuješ … zdaj pa romantiko, kemijo in poželenje do nje daj na 200 % pa  v akcijo … pa lepo počasi se sprostita, da se bosta kdaj tudi drug pred drugim samozadovoljevala … in už1vala drug z drugim … ne zdaj špilat užaljenosti in negotovosti … pokazat, da želiš njo …. boš pa valjda znal …

Preobčutljiva je. Jaz bi od take, ki kuha mulo zaradi samozadovoljevanja, šel samo stran, ker ima probleme ona in ne ti. Moja me je tudi dobila na začetku zveze, pa je ugotovila, da bo tudi z drugim enako in da mora razčistit sama s seboj. Zdaj, po 20 letih zveze, bi priliko izkoristila in se mi pridružila ob taki situaciji, če bi lahko. To je zdrava psiha, samozavestna ženska se ne počuti ogroženo od tvoje roke in nekega filma. Sa

Joj, joj, a je čudno da pri takih ženskah moški varajo ali pa se sami zrihtajo.

A resno? Jaz bi se pridružila in dokončala delo na mesto tebe. Res nevem zakaj je to taki tabu če si sam pomagaš, namesto suše raje orala ali da ti ga ona malo na roke, ne pa da štalo dela. Treba je imeti odprte oči kar se tiče spolnega užitka, kaj bi šele bilo če bi imel kakšne fetiše bi ja streha gorela tok bi norela.

Odgovor na objavo uporabnika
samska130, 01.01.2022 ob 11:31

En ma spet preveč dolgčasa….

Ajaa? Ti nimaš?? 😉

Čistunka!

Če te toliko dolgo strada naj bo vesela, da ne greš h drugi ne pa da dramo dela, ker si si sam pomagal.

New Report

Close