Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka zame najboljši fotograf

zame najboljši fotograf

Živjo!

No končno sem od brata uspela zvohat telefonsko od tistega nizozemca..in sicer Henri Lodewijk, tel: 040 236 923. Živi pa v Mednem pri Ljubljani. V Sloveniji je že 8 let in odlično govori Slovensko. Toplo priporočam!

Lp, Lara

Koliko pa računa?

Čao

tolk k pa vsi drugi….kakor se zmeniš…poveš kaj hočeš in se zmenita..ker lahko te slika cel dan od takrat ko si še pri frizerju pa do večera al pa sem eno urco pri obredu…najbolj da vprašaš, sploh pa da najprej vidiš njegove fotke

Saj bom šla pogledat, v Kranj a ne?

Kdaj se pa ti poročiš?

L.P. Ursula

Kranj ja..foto Muc…

28.6. mava datum…učeraj sva šla prstana naročit….

lp,Lara

Kam sta pa šla po prstane?
Midva se poročiva maja.

pri nas imamo “družinskega zlatarja”, ki nama jih bo naredil…nesla sem 16g starega zlata ki ga bo pretopil kar bo pa še potrebno bo pa dodal….

aja za tiste ki hočejo prstane iz platine..sem povprašala tega zlatarja in je rekel da so vsaj 50% dražji pa da se jih vrjetno da dobiti pri malalanu v lj. ali pa damiani…

lp, lara

Točno, saj si to že napisala! Za prstane greva midva pogledat v petek v Damijanija. Bom povedala kakšne so cene pa če se jih da dobit iz platin in kakšna je cena!

L.P. ursula

Poglej no, midva tudi! 28.06 🙂

Frajla in Lara,

tudi midva 28. 6. Iz kje pa sta?

KJE PA?

JEST IZ KRANJA..POROKA PA V VILI BISTRICI…PA TI?

Bistra pri Vrhniki, upava na lepo vreme… Pa vidva?

vila bistrica pri tržiču…tudi upam na lep vreme 🙂

Tudi mi ga poznamo, ni slab, ampak svinjsko drag !

Maja

men se zdi pa isto drag…ampak morš pa priznat da je to čist druga kategorija slik kot jih imajo teli poročni fotografi pri nas…

Koliko pa je cena, ko pravite da je drag?
Mislim, da bolj drag kot bo moj fotograf, skoraj gotovo ni. Moj računa za 60 slik od 110.000 SIT dalje. Ampak ima posebno lepe slike, pa tudi malo večje so.
Jaz pri fotografu moje poroke pa res ne gledam na denar. Videla sem že par albumov tega fotografa in so res nekaj posebnega. Slike niso le za en dan, ampak jih večkrat pogledaš, ostane ti spomin na poroko.
No midva bova imela civilno in cerkveno poroko, bo oboje slikal, pa še prej pri meni doma.
Ko govorite o cenah okrog 40.000 SIT – 50.000 SIT, si sploh ne predstavljam kaj lahko za tako malo denarja sploh dobite? Mogoče količino, ampak ne vem kakšne kvalitete gotovo ne.
Pri nekaterih stvareh se da kaj privarčevati, ampak ne pa pri vseh, vsaj kar se poroke tiče, je po mojem mnenju tako.

Toliko v razmislek.

Urša

dej za hec tega poklič, k sem ti dala telefon….on bo mi računal 75000 za 70 slik (pa kaka več rata) + 4 zgibanke po 6 slik za starše in priče + album (ki je drugače 8 jurjov) + nekaj res velikih slik, ostale pa 13×18! men se to zdi kar v redu

za 40000 bi mi pa naredil 60 slik 13×18 brez albuma pa tut zgibanke kot zgoraj pa tut ene par tavelkih slik!

ampak slike so pa ti povem čist neki druzga kot pa naprimer čebron al pa še kak bolj levi fotograf!

se splača pogledat in povprašat!

toplo priporočam!

Lp, lara

Jaz sem primorka in mi je to predaleč. Že imam rezerviranega fotografa. So slike barvane, nekaj črnobelih. Velike so nekatere tudi formata A4, ostale pa A5, res so nekaj posebnega.

Urša

Ursa, katerega fotografa bos pa imela. Tudi sama sem primorka, pa me zanima.

Lp, Nina

Foto Franetič.
Od kod pa si, ko praviš, da si primorka?

Urša

Iz Nove Gorice.

Kdaj pa se poročita vidva? Sta konfete že naročila? Kje pa jih bosta?

Urša

Porociva se 31.5. Konfetov se nisva narocila, jih pa misliva v Porocnem koticku, v Ljubljani.

Nina

Se vama ponudba glede konfetov v Novi Gorici ne zdi v redu?
Midva jih namreč nameravava naročiti pri Kerstin.
Kakšna pa je cena v Poročnem kotičku?

Kje se bosta pa poročila? Kromberk? Zemono? Štanjel? Ljubljana?

Urša

New Report

Close