Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zamenjajmo narod

Zamenjajmo narod

Jaz to govorim že več let, pravzaprav sem to povedal še za časa prejšnje vlade.

samo, kaj ko tega naši poslanci ne bodo nikoli izglasovali in verjemite, v tem bo tako koalicija, kot opozicija proti.

le zakaj ?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ko so trenja v koaliciji in se ne povedo, je vse v redu, ko pa se javno začne valiti krivdo, potem pa je dokaj jasno, da je težko skupaj delati. Čim se začne pranje perila v javnosti, je ljubezni konec.

to je moje mnenje zakaj, saj vsi vemo, da je Janša želel Turka, pa so ga prepričali, da bo Peterle brez problema zmagal, pa ga je podprl, sedaj ko pa je izgubil, je rekel Peterle, da je vlada kriva. Ja ko enkrat začneš pravnje perila v javnosti je kmalu vsega konec. da so problemi, je vedel že prej in se jih verjetno zavedal, ampak normalno je,d a tega javno ne pokažeš in še vedno delaš na tem, da se uskladiš in vse spelješ do konca. Ko pa se enkrat začne obmetavanje, pa vsi vemo, kam se pride, saj nihče noče odnehati.

To je moje mnenje, zakaj šele sedaj.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ne razumem, zakaj bi zamenjali vlado, ki dobro dela. Povečini. To je norost. Samo zaradi pohlepa ta levih po oblasti in videza izrednih razmer, ki so jo ustvarili? Ne vem, če bo to za kogarkoli dobro.

recimo, da ne gledam na vlado kot samo na slabo, seveda tudi veliko zelo dobrih stvari. In ponavadi je to, kdor dela, dela tudi kajslabo in napek. Ampak glede na situacijo in stanje, in nezadovoljstvo javnosti, je prav,d a se jo zamenja.
Saj če bo nova delala slabo, je tudi prav, da se jo spet zamenja.
problem ni v dobrem ali slabem delu, ampak v tem, da takšna koalicija, ki ima trenja in ni sklepčna, ne more za narod narediti nič dobrega.

To je tako, kot bi jaz za direktorja financ in marketinga, postavil človeka, ki se ne strinja z mojo politiko, a v roki ima ves denar in celoten PR. Kako naj firmo pripeljem tja kot je ideja, če pa imam v lastni ekipi ljudi, ki mi bodo to zagotovo preprečevali in nagajali. normalno, da si postavim ljudi, ki želijo in verjamejo v idejo, ki sem jo zastavil. Seveda če je ne bom izpolnil in če ne bo šlo, bo pokazal čas in ko to pokaže, je prav da odstopim.

tako v poslu gre, zakaj ne bi moglo tudi v politiki.

Že res, ampak smešno izpade. Prejšnji teden je bilo vse lepo, ta teden skoraj izredne razmere. Čeprav ni izrednih razmer. Opozicija dela to, kar je njena naloga. Vladi meče polena pod noge. In ne pozabimo nečesa. V nedeljo niso bile parlamentarne, ampak predsedniške volilve.

Mene osebno najbolj moti, da se koalicija ne vpraša, kaj točno moti ljudi, da se je volilno telo tako zelo obrnilo v drugo smer. Ves čas samo govorijo, kaj jim je opozicija skuhala. Nihče se, vsaj javno ne, ni vprašal, kaj točno nas volilce tako zelo moti.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Naši novinarji so se ves čas obnašali, ko da ne gre za predsedniške volitve, ampak za plebiscit proti vladi.

Volilno telo se nič ni nikamor obrnilo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Aha, je že kazalo, naj povem tebi.
O moji plači, pa toliko kot o maržah in o dobičkih v včerajšnji Tarči med Mercatorjem in Žitom. LOL

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Točno tako! Kakšen absurd. Če so v medijih res tako nevzdržne razmere, da je treba kot kalimero (komu ste že nekateri rekli, da je kot kalimero?) jokat na ramenih Evrope, kako to, da so skoraj vsi mediji razen nekaj izjem, zlivali same negativnosti in gnojnico na vlado in njenega premierja? In ti isti siroti mediji naj bi bili ozurpirani od vlade. Vse to pa v želji, da dobimo državljani katastrofičen občutek in s tem odpor do vladajočih.
Mislim, da se bo kmalu zopet vrtela nedeljska oddaja “Še pomnite tovariši?”.

Ne samo novinarji, tudi poskakujoči in čivkajoči osebki na MON-u.

KOlikor vem je šlo ravno obratno, novinarji so jokali ne vem komu na ramenih v EU, da so dobili pri nas vtis kot da je tu Belorusija. Zares je stanje nevzdržno. Če vodiš dveletno gonijo proti Bručanu, ki je dokončal onkološki po desetletju(!) opremil bolnišnice z novimi operacijskimi mizami, če so se spravili na ministra za promet, češ da je kriv za smrt na žel.prehodu ali če lublančani divjajo po obvoznici, potem je to v najbolj mili obliki nefer odnos od medijev.

Na drugi strani je zadnja LDS vlada počela stvari, kot je milijardno oškodovanje skupnega premoženja z banko SIB , v medijih pa ni bilo o tem niti besedice, ni bilo gonje ni, ni bilo Trenj na POP-u, ni bilo raziskovalnega novinarstva, ni bilo nič, čeprav bomo to morali odplačati mi. Dajte no.

S to zamenjavo vlade bomo vsi izgubili, tudi vi, ki se danes naslajate.

Janša je samo ponudil odstop, pa so se usrali, ker ne znajo vladati, samo medijski terorizem obvladajo. Zanimivo je bilo včeraj gledati dnevnik na POP, kot bi obrnil knof.

Tokrat pa se s tabo strinjam.

In kaj bi volilci rekli, da jih moti?

primož

In kaj bi volilci rekli, da jih moti?

primož[/quote]

En primer. Če ti vse ankete kažejo, da je 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi proti poimenovanju letališča v Letališče Jože Pučnik, zakaj zganjaš samovoljo in ga vseeno preimenuješ? Ker lahko, kajpak. Imaš dovolj glasov v parlamentu. Vendar pa … Ali ne misliš, da te bo to enkrat pozneje udarila po piskru?

Še en primer. Sprejmeš zakon samo zato, da bi RKC lahko dosegla rehabilitacijo Rožmana (po prejšnjem zakonu to ni bilo mogoče). Ko potem do rehabilitacije res pride, vpiješ, da gre za zaroto. Hkrati pa še naprej ljudem dopoveduješ, da je škof Rožman nedolžen. Ljudje so ogorčeni. Bodo kajpak vrnili na volitvah.

In še en primer. Ljudje so proti 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} financiranju zasebnih šol. Ti to veš, ker imaš dostop do vseh anket, ki to kažejo. Vendar imaš dovolj glasov v parlamentu, zadevo spraviš skozi, sicer ti vsilijo referendum … Ampak ljudje ti bodo na volitvah vrnili, ker si delal nekaj, česar niso hoteli.

Cel kup takšnih primerov je.

Jaz ne mislim, da je država v razsulu in nekem zelo slabem stanju, sploh ne. Moti pa me, da so prišli na oblast in vsiljujejo nekaj, česar ta narod očitno noče.

Poznam veliko zagrizenih desničarjev, ki jih izjemno motijo zgoraj navedene stvari. Ker so zagrizeni desničarji, sicer ne bodo šli volit levo, ampak desno pa tudi ne. Ker tega, kar se dela, ne odobravajo.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Torej je rpav, da se to vlado zamenja. In jaz sem zato, da se preimenuje Letaliče nazaj v letaličšče Brnik

Pirmož

Jaz sem pa zato, da se imenuje Letališče Edvard Rusjan.

Tudi jaz, druga vlada naj se izkaže in Brnik naj se vrne nazaj, drugače ga bo neka druga vlada preimenovala v Pipistrel. LOL

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Tako je, nemudoma naj nam vrnejo Letališče Ljubljana. Mi nismo država, ki bi se lahko šla poimenovanje česarkoli po ljudeh. Sploh ljudeh, ki imajo opravka s politiko. Za nas to ni, ker vsakih pet minut spreminjamo zgodovino.

Vlada kajpak lahko odstopi.

Ljubljana nima letališča, to je kvečemu letališče Brnik.

Uradno ime je bilo Letališče Ljubljana.

Jaz sem zato, da se odstranijo napisi ulic in šol od Jugo revolucionarjev. Pa un grozen kip od Kidriča ki straši v Ljubljani. To bi bilo bolje, kot odstraniti ime Jožeta Pučnika z letališča, ker je bil motor naše osamosvojitve in si čast zasluži. Lahko damo letališču ime po Rusjanu, kakšen titov trg pa spremenimo v Pučnikov trg. Ali preimenujemo ljubljansko univerzo po njem. Mislim, ljudje nelogično je da, se pri nas ulice ne imenujejo po velikih Slovencih, se pa imenujejo po dvomljivih revolucionarjih. To je norost.

Če dobro poslušaš po radiu poročajo takole: Vreme na Letališču Jožeta Pučnika – Brnik.. Ni bilo odvzeto ime Brnik, samo dodano je bilo ime Jože Pučnik. In zato je ta vlada tako obupno zanič in imamo tako grozno inflacijo.

Tako je, nemudoma naj nam vrnejo Letališče Ljubljana. Mi nismo država, ki bi se lahko šla poimenovanje česarkoli po ljudeh. Sploh ljudeh, ki imajo opravka s politiko. [/quote]

Se strinjam. Zakaj je torej na Jesskoraj enicah še vedno glavna cesta imenovana Cesta Maršala Tita? Nemudoma bi jo morali preimenovati. Samo kaj, ko jih na občini, zadrte komuniste, skoraj kap zadane, če kdo to samo omeni.

Če dobro poslušaš po radiu poročajo takole: Vreme na Letališču Jožeta Pučnika – Brnik.. Ni bilo odvzeto ime Brnik, samo dodano je bilo ime Jože Pučnik. In zato je ta vlada tako obupno zanič in imamo tako grozno inflacijo.[/quote]

To Brnik dodajajo, da narod zmeden.

Tako je, nemudoma naj nam vrnejo Letališče Ljubljana. Mi nismo država, ki bi se lahko šla poimenovanje česarkoli po ljudeh. Sploh ljudeh, ki imajo opravka s politiko. [/quote]

Se strinjam. Zakaj je torej na Jesskoraj enicah še vedno glavna cesta imenovana Cesta Maršala Tita? Nemudoma bi jo morali preimenovati. Samo kaj, ko jih na občini, zadrte komuniste, skoraj kap zadane, če kdo to samo omeni.[/quote]

Ampak v Gorenjska cesta. Slovenska cesta. Češnjeva cesta. Cesta herojev. Nikar imen. Ker če bo ime, ga bo treba v desetih letih vsaj enkrat zamenjati.

Kolikor vem Tito v nekaterih mestih ostaja, ker ljudje ne dovolijo, da bi spremenili ime.

Spotikate se nad človekom, ki zares dosti storil, da imamo svojo državo, če pa je kaj na eminentnih mestih poimenovano po nekem ribarju ali kardelju je pa vse v redu.

New Report

Close