Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zamenjala bi kuhinjske fronte

zamenjala bi kuhinjske fronte

kot še napisano, bi zamenjala kuhinjske fronte in kuhinjski pult, ker omarice so čist še ok. Kje bi lahko kupila samo krila omaric, rada bi si naredila bolj moderno, zdaj imam staro 13 let..nove bi dala ročaje, vodila že imam drsna, tko, da še vratca pa bo, sam kje? Zmontiral mi jih bo mož..

moja soseda na vsake toliko časa kupi tapete in z njimi obloži omarice, pa ima tako na vsake toliko časa čisto novo kuhinjo.

morda tudi zate ideja!

bi kar taprave vratca mela, tisto mi je bljak..

Kaj pa če bi se obrnila na kakšnega mizarja? Drugače boš verjetno težko dobila fronte točno takih mer, kot jih potrebuješ.

če so standard mer, dobiš samo fronte in posebej še ročaje v Ikei. Pa še drago ni.

Jaz sem jih dala delat v Slovenijales, v Kranju. Delajo jih pa menda tudi v Oblču, samo ne vem, če nimajo zdaj nekaj zaprto. Je pa super zadeva to, izgleda kot totalno noga kuhinja. Prej je bila temna češnja, taka baročna, zatežena, zdaj pa svetla vanilija v kombinaciji z bukvijo. Pa seveda moderni roči. Uf, kako laže diham.

smetiška koliko pa je bilo denarcev treba za recimo ena vratca, al pa tko približno, na meter kuhinje, jaz mam majhno, tko, da ..

Tudi mi bomo zamenjali fronte. Gledala sem na Ikejini strani, pa nikjer ne najdem cen samo za fronte pod rubriko Kuchen. Mi lahko katera pomaga?

Lp

ja,tudi moji dve kolegici sta jih kupili v Slovenijalesu in sta zelo zadovoljni z novo podobo njune kuhinje.

Ja, na netu ni cen samo za fronte. Mogoče bi bilo dobro, če bi si potegnila z Ikeine strani program Kuchenplaner ali pa katalog samo s kuhinjami.

Hoby – zraven Gorenja na Brnčičevi mslim da je.
Izmeriš vratca, narediš zahtevo za razrez, naredijo ti še obrobo. Tudi utore za ležaje… izbereš kljuke pa je.

Res več ne vem, koliko je stalo, je zdaj 4 leta od tega. Nikakor pa ni bilo drago. Kuhinje je kakšnioh 6 metrov, recimo, da bi zdaj to stalo tam nekje maks. 50.000 SIT, s pultom vred. Tako nekako bi rekla po občutku.

New Report

Close