Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zamenjava banke, iz Nkbm bi sla na Delavsko hranilnico

Zamenjava banke, iz Nkbm bi sla na Delavsko hranilnico

Je kdo sel iz NLB ali NKBM na Delavsko hranilnico?

Ali sama sploh imam to moznost glede na to, da pri Nkbm odplacujem kredit (5000 eur mi ga je še ostalo) ?

To ni pametno, te banke bolj propadajo kot kaj drugega. Malo preberi, preden se odločiš iti iz dežja pod kap.

Poglej, ti pa res nisi na tekocem. Ali pa je to namerno zavajanje, ker delas na NLB ali NKBM, pa vidite v DH konkurenco, ki ji zaupa cedalje vec ljudi??

NKBM je v slabem stanju, enako tudi NLB!

DH pa ma tako veliko profita, celo v casu krize, da so ji iz Banke Slovenije poslali opozorilo o tem, da jo bodo skusali zapreti, ce bo nadaljevala s takim uspehom, saj zaradi njene hitre rasti propadajo druge banke in ker ljudem omogoca take lepe donose in financno varnost! Vrednote Delavske hranilnice so, da ne izkorisca ljudi, ima pa veliko delavcev in ljudi z nizjimi dohodki.

Ponavljam vprasanje : ali lahko menjam banko ceprav imam na stari kredit?

da je NLB zanič, a klapa naprej. Ravno zadnjič je nekaj pisalo o DH, le koliko časa bo še tako uspešna? Ali pa prikrivajo. zavajajo, saj vemo, čigava je DH..

Ja kar z besedo na dan, jaz pa ne vem, zato tu vprasam

http://www.delavska-hranilnica.si/DH,,o_hranilnici,predstavitev,lastnistvo.htm

Sem menjala NLB za DH, vendar nisem imela kredita. Pojdi na DH vprašat, kako je v tvojem primeru.

Menjava banke je najmanjši problem, tvoje banke ne briga, kam dobivaš denar, je pa res, da moraš skbeti za redne obroke za kredit. Imaš opcijo, da vzameš nov kredit na DH in poplačaš starega ali pustiš vse pri miru in samo redno nakazuješ obroke na staro banko.
Sama sem pri DH že nekaj let in sem zelo zadovovoljna – najbolj s stroški poslovanja, ki so res nizki. Sem pa vzela kredit in ni bil poceni. V bistvu je bil zelo drag.
DH je bila verjetno na tapeti zaradi svojega pokojninskega varčevanja, ki jamči 4 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obresti (prej 4). Te obresti so res astronomske, sploh če jih primerjate z obrestmi vezave. Opozorila so šla verjetno v tej smeri, ker verjamem, da jih bo DH dolgoročno težko zagotavljala.

Drgacje 4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ekonomske inflacije in to nine donos cemu sploh menjat banko ali
hranilnico in kaj te briga kako oni poslujejo ti zaradi tega nims nic vec nic manj

Kako da ne? Trdijo, da se v primerjavi z drugimi lahko letno privarcuje 150 do 200 eur. To je moj edini motiv!

Pred mesecem zamenjala NKBM za DH- ravno zaradi nižjih stroškov. Nisem pa imela kredita.
Pozdrav!

Tisti, ki govori, da je NKBM v slaben stanju samo natolcuje. Pred kratkim so banko kupili američani. To da nekdo kupi tako veliko banko pa pomeni, da je nekaj vredna in imajo namen še bolj porihtat stvari.
Glede zamenjave banke pa je tako, da je to čisto tvoja odločitev, ampak moraš vedet, da pri Delavski hranilnici tudi nebodo stroški vedno tako nizki. Bodo dvignili cene.

New Report

Close