Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti zamenjava hiše

zamenjava hiše

Pozdravljeni
Rada bi zamenjala hišo za hišo, pa ne vem kje se lotiti, da bi ne naredila kakšne generalne napake.
Moja dosedanja hiša je v gričih, v zelo dobrem stanju, zamenjala bi jo pa za drugo hišo v dolini, lahko starejšo, vendar še uporabno, da bi lahko živela v njej brez pretirane obnove.
Kaj mi svetujete po korakih, na kaj moram biti zelo pozorna…?
Hvala za nasvet in lep pozdrav.

Spoštovani,

mi vam lahko svetujemo le, da bodite pozorni na to, da hiša, ki jo boste dobili za zamenjavo ne bo obremenjena, torej, da na njej ne bo hipoteke, prepovedi odtujitve in obremenitve, raznih osebnih služnosti ipd. – hiša mora biti prosta bremen.

Predlagamo vam, da si glede tega poiščete strokovno pomoč.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close