Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zamenjava kovancev na čopovi?

zamenjava kovancev na čopovi?

Slišala sem, da so tam na NLB eni avtomati, kjer lahko zamenjaš kovance. In kako to gre, ti potem direktno na račun dajo ta znesek ali dobiš kak listek? Sigurno ve kdo…HVALA!

Ti avtomati so v vseh večjih bankah. Streseš notri kovance, dobiš listek in s tistim listkom greš na blagajno in ti dajo na TR ali gotovino. Pa dobiš še darilce – euro kalkulator.

Potem ne menjajte na Čopovi, ker jim jih je zmanjkalo… :((

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

prideš tja, nato počasi postopoma vsuvas notri kovance, ki ti jih lepo sešetav n vmes ven meče seštevke, pazi le, da vmes ni kakšnega gumba, ali kakšnega drugega tujka, tuji denar je lahko, le kaj drugega od kovancev ne sme biti, ker nato zmeša cel sistem in ti na koncu vse ven vrže. In lepo počasi dajaj kovance po malo in malo, ne vse nanekrat, ker se mu tido zaradi tega lahko zmeša. Na koncu vzames vse te listke in ti ta sestevek polozijo na tvoj racun, ki ga naj bi imela v tej banki, torej LB, če nisi LB, znajo biti problemi za polog. Torej prej vprašaj, vsaj meni ni hotela in sem nato polozila na mozev racun iz te banke, kajti jaz sem imela bano domzale, kovance pa sem vlagala v LB Kamnik.

nisem komitent LB, zato me je tudi zanimalo na kakšen način to gre… a ti dajo papirnat denar na blagajni na podlagi listka ali moraš znesek dat na račun.
pri nas nimamo teh mašin za kovance:(verjetno so poslovalnice premajhne

Nekaj časa nazaj je ena rekla, da ti samo na Banki Sloveniji dajo gotovino (nisi komitent).

Kovanci so spet več vredni, kot je na njih označeno. Prišparaj jih za bolšji sejem!

Če nisi komitent, potem ne bo slo, ne dajo gotovine, mozen je le polog na t.r., gotovine ne dobis!

Ali ti polozijo na drugi racun, ampak baje imajo zaradi tega nevsecnosti, dodatno delo in se tega izogibajo, zato ti recejo, da ce nisi njhov komitent to ne gre, zato raje prej vprasaj v banki ali lahko, četudi nisi od njih;))

A za Banko Slovenije mislite to na Slovenski. Kje pa imajo avtomat, a v pritličju.

New Report

Close