zamenjava mobilnega operaterja
Prosim za nasvet.
Trenutno plačujem za gsm 22EUR, vsi klici, MMSi in smsi neomejeno. Znesek se mi zdi zelo visok.
Na Telemachu imajo akcijo za enako storitev 15EUR. Vendar pa berem po forumih, da naj operater ne bi bil OK in da si pogosto nedosegljiv, da ne lovi, meče ven, ipd.
Ker se je treba zavezati za 24 mesecev, vas prosim za izkušnje s Telemachom mobilna telefonija ali če imate kakšno drugo idejo, kako si zmanjšati račun. BOB ne pride v poštev.
pri telemachu je praktično nemogoče sklenit naročnino brez vezave na 24 mesecev. ne glede na to, da ne dobiš ob tem nobenega telefona. oni ponujajo naročnine zgolj v akcijah, pogoj za vstop v akcijo pa je vezava novega naročnika za 24 mesecev.
[/quote]
Moram prebrat papirje – ko jih najdem. Če bo kmalu, napišem tu.
Vsekakor pa od vezave/pogodbe v primeru zvišanja cen lahko odstopiš brez posledic.
Vsekakor pa od vezave/pogodbe v primeru zvišanja cen lahko odstopiš brez posledic.
[/quote]
vezava je v splošnih pogojih akcije, ki je bila veljavna takrat, ko si pristopil. pred leti smo hoteli naročniško razmerje pri njih in ni bilo možno sklenit brez vezave. nikakor.
[/quote]
če imaš karkoli od njihove opreme si dolžen to vrniti in zanjo plačati uporabnino do dneva prekinitve, ali pa jo moraš odkupiti. V vsakem primeru te torej stane.
Telemach mi ne dela nikakršnih težav, niti pri prenosu podatkov v tujini, niti s samim signalom, ker se v tujini preklopi na ustrezno močnega, kar so uredili že v lanskem letu.
Cena bo s februarjem za stare naročnike višja za 1€, torej 16, za neomejene klice, vključno s 15GB prenosov, iz tujine 4 GB/mesečno.
Meni so sedaj prvič podražili od l.2014.
kolk si stara ? Če si med 11 in 31 let, potem je tole najceneje ,morš se pa odločit do konca meseca
http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/paketi/ponudba-za-mlade
neodvisniB
8.99 E / mesec
neomejeni klici in smsi mmsi v domačem omrežju in v državah območja EU-tarife
20 GB prenosa podatkov v domačem omrežju ali v državah območja EU-tarife
rabiš pa kodo nekoga s kerim gresta za najmanj leto ali dve skupaj v tak paket drgač je polna cena tazga paketa 20.99 E. Z malo brskanja dobiš kodo na kakem forumu v dnevu dveh.
fjan zrihti
T2 je v kartelu skupaj s Telekomom, Telemachom, A1, torej bodo tudi pri njih podražitve, zato ti ga odsvetujem. Cene paketov, ki jih oglašujejo zdaj, se bodo letos še 1x dvignile.
Hofer Hot ima za 9,99 EUR 3000 min pogovorov, 3000 sms in 20 GIGA podatkov, cena se ne bo spremenila. Telefon pa kupi na obroke, v bigbangu recimo.
Zaradi Hoferjevih paketov operaterji že izgubljajo stranke in naročnine se bodo v tem letu podražile tudi v jeseni.
Telekom ima stabilno omrežje, ugodno gostovanje, stalno neke akcije, točke zvestobe, dobro podporo in če imaš pri njih več storitev, koristiš še dodatne ugodnosti in se prišparaš še pri računu za elektriko, internet in TV. Pa prijazni so in hitro rešijo reklamacije. Tudi če ti v tujini kaj zagusti, so dosegljivi in ti pomagajo kadarkoli.
Jaz tudi menjujem te dni…šla bi iz Telemacha, ker so me že parkrat spravili na obrate…sedaj je podražitev, sicer samo za 1€ ampak lih tolk da jih odteram v 3pisane marjetice
zanima me, glede na to, da dražijo in da se s tem ne strinjam, so kateremu “ugodili” da je lahko brezplačno preklopil k drugemu operaterju. Baje imamo pravico do tega, če se ne strinjamo s podražitvijo. Pri njih nimam nobenega GSMja, tako da ni aktivnega aneksa…