Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zamenjava žena na TV3

Zamenjava žena na TV3

Gledam zadnjič to čudo. Skaratka zamenjali veganko iz veganske družine iz Kalifornije, obsedeno z zdravo prehrano in mesojedko iz lovske družine iz New Orleansa, ki ne da kaj dost na zdravo prehrano, pa v usnju hodi okrog.
Družini 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} različni. Težko se štekata. Veganka je težka za pop…..Še njena hčerka je rekla, da je njena mami vedno jezna…..
Kaj mislite, ali bodo pri nas tudi taki extremi…..?

Zadnjič sem gledala eno oddajo, pa so dali skupaj eno totalno vernico, ki je posiljevala vse z ljubeznijo, jezusom, mirom, imela verske prispodobe za otroke, na drugi strani pa žensko ki niti slišati ne sme o cerkvi in jih lepo pomešali :)))

Pri nas tega šova sploh ne bo!

Pri nas (ne živim v SLO) je bila zadnjič ena “mama” iz homo družine. In potem pride tip v novo stanovanje in se spozna z novo družino in reče: jaz sem vaša nova mami. HAHA. NImam nič proti homotom, samo vedno dajo skupaj ekstreme, npr: ženska iz revne družine gre k bogati družini itd. Včasih je smešno, v večini primerov pa neumno za p.o.p.i.z.d.i.t. Ampak gledam :))

A na POP te oddaje ne bo? Je kar neki potihnilo vse skupaj…

Pri nas pa res ni takih ekstremov kot v ameriki, zato tudi oddaje ne bo.

Da jih ni ? Kje pa ti zivis? Saj beres forum in vidis kaksni ekstremi smo tukaj !

Kdaj pa je na sporedu? Hvala

Sem gledala zadnjič to oddajo in ti povem, da se meni veganka zdi dosti bolj normala kot tista ženska, ki je samo svinjarijo, zelenjave sploh ne pozna, je samo ocvrto meso in neke mastne golaže in čili. Njej otrok pa je tako razvajen, da je joj. Počne vse, kar se mu zljubi, oče pa pravi, da je itak samo otrok.

Otroka veganke pa sta lepo vzgojena in jejo zdravo hrano, mogoče malce pretiravajo, ampak rajši pretiravam v zdravo smer kot v nezdravo.

New Report

Close