Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zamolčim/zlažem?

zamolčim/zlažem?

Ne verjamem, da je le v tem problem.

Lubica moraš se zavedat da recimo od tisoč 20+ letnice je mogoče deset takih, ki isto razmišlajo tako kot ti pa še tukaj sem preveč radodaren s številko. Ti si pač ena izmed tistih svetlih izjem ampak kljub temu redka izjema.[/quote]

Od kje si to statistiko potegnil?

A, da 20+ letnice želijo bolj izkušene fante? Več kot jih je nekdo podrl bolj jim je zanimiv?
Samo (še) cifra šteje?…. cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Avtor nas malo zajebava. Vsak povprečno v pamet razvit tip bi po teh izkušnjah pogruntal, da do fuka ne prideš z načeli dosledne etike. Seks je umazana, pritlehna zadeva. Nima nič skupnega z visoko krščansko moralo. Če hočeš kavsat, mora biti v tebi dovolj prašiča. Če pa misliš izigravat svetnika, nimaš pri seksu kaj zraven iskat.

No, če iščeš samo fuk potem je res najbolje, da se obnašaš kot žival. Tudi one na ta način potešijo svoj nagon, večina bolj ali manj brez odnosa.
Če bi se rad ljubil bo treba pa “mičkeno” drugače pristopit k stvari….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No, če iščeš samo fuk potem je res najbolje, da se obnašaš kot žival. Tudi one na ta način potešijo svoj nagon, večina bolj ali manj brez odnosa.
Če bi se rad ljubil bo treba pa “mičkeno” drugače pristopit k stvari….[/quote]

A ni nagon do potomstva na enakem nivoju kot nagon do potešitve? Sovpadata…. moški imajo eno ženske drugo, torej ženske ki želijo otroka so enako primitivne kot živali?

Lepo da si končno povedal nekaj konkretnega.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic ti si primitivnejši od živali in tudi tvoje logično razmišljanje ne pod njihovim nivojem…

onetko!!

živali nikolo ne seksajo zgolj zaradi užitka. To je tipično človeška lastnost in zaradi tega močno upam, da te ne mori slaba vest, če te je kdaj tiščalo in si (morda) celo opravil in pol ni iz tega nič ratalo.

onetko!!

živali nikolo ne seksajo zgolj zaradi užitka. To je tipično človeška lastnost in zaradi tega močno upam, da te ne mori slaba vest, če te je kdaj tiščalo in si (morda) celo opravil in pol ni iz tega nič ratalo.[/quote]

Tip se ne more sprijaznit, da izpade popolnoma smešno in nekredibilno, ko na eni strani poveličuje ženski nagon po potomstvu, hkrati pa zaničuje in zviška gleda na moški nagon po nategovanju ”vsega” (beri čimveč žensk) nikakor pa ne more doumet, da sta oba nagona samo nagona na enakem nivoju, in zaničevanje enega pomeni enako za drugega…… kao moški lahko uporabljamo možgane, ženske pa ne, one pa naj zanosijo če si želijo, bo že družba pomagala s financiranjem še enega brezposelnega….. kako dvolično!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tipa muči, da je nedolžen, ne da se še ni “ljubil”.

Avtor, babe so mojstrice sprenevedanja. Nimaš jim kaj z resnico opletat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

…bi ti dala možnost. In tudi me ne bi motilo, če mi tega ne bi povedal. Raje kot to, da bi se hvalil, koliko si jih podrl. Bodi naraven, sproščen, če bo akcija, super, če ne, pojdi naprej. Predvsem se pa ne obremenjuj in tega ne imej v mislih. In kaj potem, če si pri 21 letih še devičnik? Pa saj jih nimaš 40. Če pa beseda nanese oziroma če te bo spraševala, pa daj tak odgovor, ki je lahko dvoumen in se v bistvu nič ne zlažeš. Vsi smo bili enkrat na tem, eni prej, eni kasneje.

Tipa muči, da je nedolžen, ne da se še ni “ljubil”.

Avtor, babe so mojstrice sprenevedanja. Nimaš jim kaj z resnico opletat.[/quote]

Pristaneš s takšno, kakršno si praviloma zaslužiš – da dobiš boljšo do sebe, moraš imeti izjemno srečo, ker slej ko prej se razodene naš značaj, pa odfrčijo kilometre stran. Torej tiste, s katerimi si prišel v stik, so bile verjetno mnenja, da so trapasti dedi mojstri sprenevedanja. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

lokomotivar, starost? Sodeč po napisanem si devičnik?
Sicer pa ima Matkič prav, je napisal resnico.

Star sem 29. HAHA lol jaz sem pa res zelo daleč od devičnika.
Matkic piše eno teorijo s čimer ni nič narobe…v praksi je vse drugače.

Če tip pri 21 letih ne zna poštimat ženske ima problem. V tej celotni zgodbi ni problem status devičnika, ker to je itaq ena stvar, ki jo na teb normalno nihče ne more opazit. Ko si pa enkrat v postelji z žensko je pa to mal drugač…se takoj vidi kdo zna in kdo ne, kdo ima tehniko in kdo ne.
Danes je dober seks kvalifikacija za kaj resnega…ker večina mladih se ne spušča v zvezo z nekom dokler ne naredi test drive.
Jaz če bi bil devičnik bi si eno najdu k ni glih nevem kaj pa k ma samozavest nekje dol v kleti pa bi na njej treniru ponavad so kakšne bajse dobre za to…

V praksi bo tip tudi če se mu danes ena za drugo nastavi 10 žensk še vedno luzer…… in tu je osnovni problem…. devičnost je samo posledica. Tudi z vso tehniko tega sveta, bo še vedno samo en fantiček ki nima za pokazat nič na kar bi lahko bil sam ponosen in bi mu vlivalo samozavest pred žensko…..

Nekako tako kot (pre)večkrat rešujejo v tej državi posledice namesto simptomov in začetkov neke bolezni.

Tako kot je marsikatera bolezen samo odraz naše preslabe skrbi za telo prehrano itd. in je bolezen samo bolj ali manj viden/čuten rezultat….. če boš ozdravil bolezen z zdravilom in ohranil enak stil, se bo prej ali slej ponovila.

Jaz predlagam spremembo stila lajfa, ti pa ”filanje tablet” (fejkanje) kaj je lažje, napisat recept za zdravilo ali spremenit in se začet več gibat in jest zdravo hrano pa si odgovori sam……

Pišeš pa tako, kot da še nobeni niti lupčka na lička nisi dal.

PS: to je bil obenem test, ali lahko več ljudi uporabi enak vzdevek (nick). Tako da možno, da se predhodnik izdaja za lokomotivarja.

Sam sem devičnik pri 35ih. To ti je tako, kot recimo prva služba. Če prideš na razgovor, pa poveš, da še nisi bil redno zaposlen. Se pa resno vprašam, a moram it ubit človeka ali pa naredit kako drugo pizdarijo, da ne bom več “nedolžen”, če bo tema nanesla na to, če sem še vedno nedolžen? A če enmu pošteno razbijem gobec in nos, a bom potem dovolj moški zanjo?

A da bi med pretepom izgubil še nedolžnost? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A da bi med pretepom izgubil še nedolžnost? :)[/quote]

Ja, ker bi ubil človeka ali pa bil zaprt za nekaj časa zaradi nasilništva. Potem pač nisi več nedolžen. Sicer pa veš, kaj se zgodi, če ti kdo po spletu okoliščin nabije kurac v rit. Najdem ga, se mu maščujem, lahko po želji tudi smrtno. Nemoj se hecat, brate.

Eni res ne razumete, da se nima nobenega smisla it fer igre pa bit ponosen ali pa rečt, da ni nič narobe če si pač devičnik. Nevem eni pišete kot, da niste bli nikoli mladi…to je mladina tuki se gre več ali manj samo za seks in uživanje dokler si mlad. To so pač leta, ko niti ne razmišlaš tolko to te vodi samo nagon. V teh letih so pomembne stvari, ki potem čez deset let ne bojo (frajarčki etc). Nasveti v stilu bodi kar si s puncami, ki so pri teh letih ene navadne, da ne rečem kaj nima smisla. Mladi so pač z nekom, ki je in to je to tukaj ni nobene znanosti.

Matkic ti si pa tud mal hecen…pišeš da zakaj se nekdo mora ravnat črednim nagonom in da mora pri 2x letih zgubit nedolžnost potem pa nekaj postov kasneje napišeš, da če nekdo do 21 ali 22 leta ni izgubil nedložnosti je pa nekaj narobe z njim.

Avtor če slučajno to bereš…ne posluši drugih, ker nima smisla to so pač ljudje, ki rečejo enkrat tko drugič drugače res brezveze. Začni za začetek s kr eno brezvezno potem pa work your way up. Ne posluši te papke, ki ti kr nekaj govorijo vrjam men, da ko jih boš par kresnu boš dobu samozavest in bo čist lepo samo od sebe zlaufal vse.

Kako to, da še nisi pristal, če si tako želiš?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kako to, da še nisi pristal, če si tako želiš?[/quote]

Točno tako dobim, kakršno si želim, saj zakaj neki bi se sestajal z ženskami, o katerih bi imel menje, da so “mojstrica sprenevedanja”, katerim se ti po svojih opisih, nikakor ne moreš izogniti, ker te na vsakem koraku čakajo? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Babo najbolj poštimaš, ko se nehaš zanimat zanjo. Takrat ji pokažeš njeno mesto. Babe so odvisne od moške pozornosti. Brez pozornosti descev padejo v težke depresije. Živet ne znajo same s sabo. Desci na mestu pa znajo živet brez babje pozornosti. Vsak si najde neko aktivnost ali hobi, v katerem se lahko realizira in izkaže. Babe na takem nivoju so pa bolj redke.

:)))

Najpogostejša taka aktivnost je sedenje za šankom aka alkoholizem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close