zamolčim/zlažem?
Dobiš ti ja. če bi res imel tako, bi napisal v pretekliku.:)…To, kar zdaj pišeš, sugerira, da ti kao nekaj menjavaš, kar pa oba veva ni res, saj nisi avanturist.
:)))[/quote]
Itak. 😀
Dobiš ti ja. če bi res imel tako, bi napisal v pretekliku.:)…To, kar zdaj pišeš, sugerira, da ti kao nekaj menjavaš, kar pa oba veva ni res, saj nisi avanturist.[/quote]
Ta preteklost je v sedanjosti že kar nekaj časa. 😉
Ja, deluje smešno, ker prebereš iz vidika ki ustreza, bistveno je, da če izgubiš nedolžnost po naravni poti, torej brez fejkanja ampak ker pač tako nanese, ker si taka oseba, ker si socialen, ker nisi cele dneve doma pred PCjem itd. Seveda je nekaj narobe s tabo če si nedolžen še pri 21/22 letih, (al pa tu okol) ampak ne zato ker bi po defaultu blo nekaj narobe, ampak ker to pomeni da si neka čudna oseba….. mimogrede dandanes že redkokerega 15 letnika najdeš nedolžnega, toliko o črednem nagonu, jaz govorim o letih ko fizično odrasteš, po 20tem se boš bolj malo spreminjal, ne rasteš več itd. Tudi tvoj spolni nagon je tam med 20-23 na najvišjem nivoju, libido…….
Ni pa nič narobe če si vse to delal in vseeno si še nedolžen, ampak takrat to pomeni da se ne sekiraš o tem in te boli K če si nedolžen……. in kar je najbolj pomembno ne iščeš nasveta na forumih in internetu 🙂 To pove, da je tip pač luzerček in ga obremenjuje takšna malenkost, ker drugega kot kaže nima da bi se pohvalil pred moškimi, kot to da je eno nategnil?
Če bi bilo to res, bi ti napisal: sem dobil tako, kot sem hotel..
Če bi bilo to res, bi ti napisal: sem dobil tako, kot sem hotel..[/quote]
Zapleto se je zdaj pa se vadi ven 🙂 Busted
Če bi bilo to res, bi ti napisal: sem dobil tako, kot sem hotel..[/quote]
Zapleto se je zdaj pa se vadi ven 🙂 Busted[/quote]
Popolnoma nepomembno je kaj bi virtualni fukfehtar matjazko. Ker njega ne bi noben(a). Niti ga kdaj je.
Forum je zaprt za komentiranje.