Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zamrznjeni jurčki

zamrznjeni jurčki

zanima me kako naj porabim zamrznjene jurčke, in sicer ali jih moram odtajati ali jih lahko dam v lonec zmrznene pa mešam , ko se pa omehčajo dodam riz, al kako naj da ne bo kaj narobe????

tako nekako ja, lahko jih tudi daš prej malce spražiti na čebulo ter papriko

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Zavrem vodo, in dam zamrznjene jurčke notr do vretja. Odcedim in pripravim s čebulo, česnom, jajci…

Na ta način ne boste nikoli jedli dobrih jurčkov.

Zmrznjenih gob nikoli ne smeš tajati, ampak jih uporabi direktno za kuhanje. Jaz jih niti ne povrjem, ampak kar direktno pražim, kuham itd. Tudi za shranjevanje v skrinji jih prej ne blanširam, ampak samo dobro operem, narežem, dam v vrečke in zmrzujem.

Vse najboljše sestavine odvržeš z vodo. Tako kot pravi FriLy, zamrznjene popražiš na čebuli pustiš da voda izhlapi, potem pa dodaš riž, če delaš rižoto alipa smetano za omako, ….
karkoli že kuhaš.

Na ta način ne boste nikoli jedli dobrih jurčkov.[/quote]

Jaz tako delam, zaradi slbe prebave me napenjajo.

taka so tudi navodila v knjigi :vse o globokem zamrzovanju.

Zmrznjene jurčke malo pustim zunaj, par minut in jih nato razrežem (če so celi). Ali pa cele dam v lonec in nato razrežem. Potem je pa vse odvisno od recepta 🙂 pa dober tek 🙂

Zelo dobre so lazanje z jurčki

New Report

Close