Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zamudil…

Zamudil…

…ste bukkake fantje. Žal…
Ampak zdej vsaj vemo, zakaj gremo še pa še,..na Hrvaško morje 🙂
http://seks.blog.siol.net/

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Eva sex,erotiko imaš zelo rada,kajne?

Eva7 zdaj pa vem zakaj ni žive moške duše nikjer. Vsi gledajo slikice.

Si jim pa dala del.

Pa še res je…sem se kar malce “zgubil” na temle blogu… ))))))

Ja, Ondi, ti si me prebral 🙂
Rada mam jaz marsikaj 😉

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Čisto potiho ti povem na uho – ja jaz tudi, zanimivo.

…sam so res lepe in jaz priznam, da sem jih tud fajn pogledala 🙂
pa ti tud a ne?

Saj je zanimivo, kaj vse se dogaja na erotični sceni…pa vendar…

…to ni tok zame…taki “ženski eksponati”…ne vem, ni izziva, samo golo umetno onegavljenje.

Sem zasledil vmes, da smo slovenci seksualno zavrti…no ja, morda navzven res, intimno pa se nebi strinjal, vsaj po mojih izkušnjah ne…

Ja Eva7 kar je res je res, če so punce dobre je treba pač priznat, jih je lepo pogledat.

Ben slovenci pa so zavrti marsikje ne samo sexualno, samega sebe prepričujejo kaj je lepo in kaj ne, namesto da bi uživali, pa, da ne rečem še pol ja kaj bodo pa sosedi rekli…… to se pa ja ne sme. Je moj brat dolgo časa nazaj hodil z eno od deklet, ki se je slekla za eno revijo, ne vpraš kako so nas sosedi gledal, njihovi mulci pa so se slinl doma, ne ne naši pa že nebi, kmalu zatem je začel hodit z urejeno poslovno žensko, no pa tudi tudi ta jim ni veljala. Ja pa kaj za hudiča imajo oni z našo družino. Jaz se požvižgam na vse zavrte sosede.

He, he, pinki, jaz pa se požvižgam kar na vse “sosede”.
Nihče ne ve kako se jaz počutim, kaj jaz doživljam,…nihče ne živi mojega življenja in ne plačuje mojih “položnic”.

Pa vsi tako zelo zadrti in zaplankani prav tako sex-ajo, pa še paše jim, tako kot meni 🙂

Lahko dedfiniraš?

Jih ti nisi pogledala?;-)

Lahko bi, pa ne bom. Naj raje dela domišljija,…bo bolj pester petek 🙂

No, pod tole se pa takoj podpišem. dvakrat! )))))

Pinki, sej če boš jutri pripeljala pred hišo no avto ali pa nov čoln, te bojo ravno tako po zobeh vlačili…ni(smo) slovenci samo kar se seksa tiče zavrti… )))))

si ji kaj podabna?

=))))

leta letijo - iščem stevardeso

New Report

Close