Zamudili rok oddaje za subvencijo iz stanovanjskega sklada
Tri leta smo dobili subvencijo za reševanje stanovanjskega problema. Letos smo bili tri tedne v tujini in smo za en dan zamudili rok za oddajo vloge. Prej smo vsak mesec gledali, kdaj bo razpis zunaj, sedaj so ga pa dali ravno med dopusti… Letos tudi niso pošiljali obvestil, da je razpis zunaj. Prejšnja leta smo taka obvestila dobili. Ko smo klicali na stanovanjski sklad so nam razložili, da bodo našo vlogo zavrnili, da pa lahko drugo leto damo novo vlogo. Seveda se to leto šteje v kvoto 8 let, ko dobivaš to subvencijo… A kdo kej ve če se da iz kakšnih opravičljivih razlogov zadevo uredit?
Ne da se.
🙂 zlo spodbudno…. sam so barabe,
kot prvo dajo razpis med dopusti
kot drugo je za brez veze potrebno vsakič novo vlogo dajati, če se ni nič spremenilo. Itak majo vse podatke.
kot tretje so nehali obveščati da je bil razpis zunaj….
Računajo očitno na take k smo mi, da pozabijo oz zamudijo, da jim ni treba dat tistih par sto €.
kot četrto pa še znižajo subvencijo…
barabe birokratske…;)
tri tedne v tujini…….ja kakšne krize pri vas očitno ni….
očitno ne….
a pr vas je al kaj?
Tudi sama sem na to pomislila.
Če ste si lahko privoščili 3 tedne tujine (mimogrede, tudi v tujini imajo povečini povsod internet), potem vam tudi brez teh 120 eur na osebo najbrž ne bo hudega.
Ma su bili lahku u Bosni, lahku na Hrvaškem, lahku v Trsti. So šli po pomidore anke papriku dole – doma, no.
hehehe… očitno je res to kar pravjo o Slovencih…. 🙂
sploh nisem pomislu, da pri mojih 20000€ neto plače na mesec teh 120€
na osebo sploh ne bi potrebovali…
še dobro da ste me razsvetlili….
BTW: če nimaš kej pametnega povedat o temi ki je napisana, bodi raje tiho in pojdi dalje.
Ma šit, mi smo bili doma, pa nismo vedeli za to, vsako leto so obveščali, tole je šolo pa res čisto po tiho mimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A so sploh bili kje kakšni oglasi oz. kako ste vedeli tisti, ki niste zamudili?
Jaz že od začetka leta spremljam njihovo spletno stran 1x na teden ali dva. Pa je bilo že kar nekaj prej objavljeno, kdaj bo šel razpis ven, tako, da kdor pade ven si je sam kriv, ker se ne pobriga.
Forum je zaprt za komentiranje.