zamuditev zmenka
Včeraj sem mlela eno zadevo po glavi. Npr. Nekdo se opravlja na izlet. Pred odhodom ugotovi, da mu manjka npr. sok in skoči do trgovine, da si ga kupi. In glej, zlodja, na prehodu za pešče ga zbije avtomobil. Do smrti.
In meni je mlelo: če ne bi šel po sok, ga avto ne bi zbil..ampak namenjen je bil na izlet…
Je možno, da zamudimo lasten zmenek s smrtjo?
Prosim če lahko pogledata prejšnjo temo in Romanin zadnji post. Na žalost meni in Romani tole ne bo zneslo. In kot Romani je bil tudi meni bolj všeč naš prešnji način na starem forumu. Tko da bova bolj občasno letali tule gor. Imejte se cool.
Sorry, nikakor nisem mogla gor, na novo sem se mogla prijavit in zato nov vzdevek.
Ja, saj se strinjam..ampak hecno je, ko pomisliš, da v bistvu delaš nekaj drugega, potem pa prileti nekaj vmes, čisto brez veze, in zna bit usodno.
Ja, gospa takozvana Matilda že ve, kje naj počaka..ampak rečt, da nam je vse “usojeno”..mi pa nekam fatalistično zveni…še vedno mislim, da si usodo pišemo sami…če ne zgleda, da je že ves scenarij naprej napisan in da smo samo ene male figurice..brez volje, ki igrajo napisano štorijo..
Ne, nočem sprejet, da bi bila figurica…porko..kako naj rečem: če naj ima človek lastno voljo in razmišljanje in en kup sivih celic na razpolago..potem je pač sam avtor svojih dejanj..če se spravljaš v avto in se spomniš, da si v kleti pozabil ketne za sneg..jih greš iskat..in porko, ..glih tam na stopnicah ti spodrsne in čaw lobanja..