Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zamujam priložnost?? (življenje)

Zamujam priložnost?? (življenje)

Dragi 27. letnik:
– prvič nisi star in imaš vso pravico žurati, izbirati in ne razmišljati o stalni partnerici,
– verjemi, da te nihče ne bo obsojal (kdo le, kakšna 70 letna nonca),
– glede na to, kako govoriš, pišeš o svoji sedanji partnerici, to ni ljubezen ampak navajenost, se je navezala name, me preizkuša… (čimprej zaključi to zgodbo, povej ji, nič posebnega se ne bo zgodilo verjemi),
– ne drži, da pri svojih 40, 50 ne moreš dobit super partnerja, nekateri se ločijo, nekateri ovdovijo … (iz lastnih izkušenj in izkušen mnogih moje starosti ti povem, da je to mogoče),
– predvsem pa zaupaj sebi, da si ok in, da stojiš za svojimi odločitvami, ki jih sprejemaš, tako jih bodo sprejeli tudi vsi drugi,
– morda pa pojdi na kakšno predavanje o odnosih, življenju, strahovih…, tako boš hitreje prišel do odgovorov na svoja vprašanja (Andrej Pešec je izvrstna izbira).

Pa lepo bodi

A 40 letnik bo iskal resno punco za družino?
To ni kar on išče, če ga razumem bi on eno ki bi bila res z njim pa da ji je on prv ali drugi partner. Tega 40 letnik nebo našeo.

Ti lepo pretestiraj to potem pa dalje.

Zdaj takole je. Razlika, je, ali imaš ta občutek zato, ker opazuješ druge oziroma svojo partnerico in zaradi nesigurnosti misliš, da moraš nekomu po izkušnjah biti podoben ali pa si tega “norenja” tudi res želiš. Ne zaradi občutka, da boš nekomu podoben, ampak zaradi norenja samega. Si sploh tak karakter, da bi se tega lotil in bi ti to ustrezalo? Ker, če si, po moje ne bi nobenega tega spraševal, ampak bi to na nek način že počel, tako živel. Ne glede na punco. Tudi s punco lahko greš žurat in se zabavat, razen, če bi rad samo povečal CIFRO. Potem si lahko naročil par deklet na klic in je to to, kar je patetično, ampak jebi ga.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej te je strah slabe karme, če boš kot samski šaral naokoli in ne, da boš kot samski ostarel in si ne boš mogel najti nekaj kvalitetnega za družinsko življenje?

Zakaj bi bilo šaranje naokoli slabo?

Zakaj bi si moral sploh karkoli ustvarit, v stilu žena, dva otroka, hišica, mačka, pes, kanarček itn?

Kaj te pravzaprav matra, da bodo rekli sosedje (sploh tisti v gnilih zakonih), lej ga lej ga fičfiriča, že 10let šara naokoli, fajn punco je odslovil in nima žene in otrok, ta je pa verjetno latentni gay, al pa nesposobnež ipd.bedilizmi?
A tega te je strah?

Skratka, tvoje dileme so še kako podprte s strahom mnenja okolice, predsodki in prepričanji, kako bi moralo bit, tako kot večina slehernikov živi.

Večina ni nujno in vedno najbolje in najbolj prav.

Vedno pa je slabo in narobe, da se pretvarjaš in živiš nekaj, kar ni res. Zlagano do sebe, do drugih, ki ti nekaj pomenijo.
Resnica te prejkoslej ujame. 😉

Avtor poglej si sledeče članke:

http://www.returnofkings.com/70425/research-suggests-that-a-womans-body-incorporates-dna-from-the-semen-of-her-casual-sex-partners

https://www.heritage.org/education/report/harmful-effects-early-sexual-activity-and-multiple-sexual-partners-among-women
(podobnih raziskav najdeš na spletu čuda)

Microchimerism je torej poslovenjeno telegonija. Strokovno se temu reče tudi mislim da (v angl.) heteropaternal superfecundation

http://www.aura.si/spolni-partner-zapusti-sled-telegonija/

Malce poglej te pojme in boš videl, da tvoja partnerica ti nikoli ne bo zvesta. Predolgo je bila na t.i. “tičevskem vrtiljaku”. Na YouTube-u ali DuckDuckGo iskalniku si še poglej sledeče pojme:

– cock carousel
– woman hit wall
– hypergamy

Pa vzemi v roke knigi od Esther Vilar (The Manipulated Man) in od Lawrence Shannon – The Predatory Female. Oboje boš našel na spletu v PDF obliki.

Skratka… beži stran od te punce.

Brez da odprem linke, sklepam, da so avtorji člankov absolutno vsi moškega spola, ane? 🙂

Majhen kurec, velik(i) problemi.
Ane, John Galt alias DrDXY & Mr.Q..

De omnibus disputandum..

Lea 39

No mene je spomnila gospodična ki je bila včasih zelo sexualno aktivna, seveda poleg fanta je imela še ljubimce…
No sedaj je res našla fanta svojih sanj, dober avto, dobra plača in seveda nor na njo.
Potem ko sta se nekaj časa matrala je končno povedala da je noseča, ampak že sredi mi je pojamrala da ima njen majhnega in da če ji pomagam, hormončki so ji delali na polno.

Brez da odprem linke, sklepam, da so avtorji člankov absolutno vsi moškega spola, ane? 🙂
[/quote]

Sedaj si prebrala in se usrala ko si videla kaj vse si nase spustila…

Sedaj si prebrala in se usrala ko si videla kaj vse si nase spustila…
[/quote]

😀
😀

Ko moški pametujejo o ženskih orgazmih, dojenju, materinstvu in rojevanju, se je res treba pošteno usrat.. 😀 😀

Ne menjaj temu. Rajši povej kaj si se zasekirla ko si prebrala kaj piše na linkima.

Še eden članek, ki tudi omenja telegonijo.

https://www.ias.ac.in/article/fulltext/jgen/096/03/0465-0482

Sam sumim, da realno marsikatere moderne duševne bolezni, ala MOM/BPD in bipolarna motnja, da imajo sigurno kakšno podlago v telegoniji oz. prepogostem tičevskem vrtiljaku. Če ti gledaš na DNK kot fraktalno geometrijsko energijo, ki ima določeno vibracijo in frekvenco (tehnično gledano)… ženska, ki nosi v sebi “50 različnih energetskih vzorcev”, ni čudno, da menja razpoloženja.

Drugače pa itak ni interesa, da se telegonijo širše razišče, tako kot ni interesa, da se bolj podrobno pogleda Xq28 in INAH3 raziskave na temo prirojene homoseksualnosti.

Aja pa odgovarjanje na (znanstvene) argumente z “gender politics” je izrazito levičarski prijem. Ceneno preusmerjanje pozornosti.

Pr tvoji starosti sm se porocila in zanosila. Star si za porocit ne po svetu vandrat! Vzem se u roke.

Tema je ista.
Zasekiranost je nična.
Smeh je velik, ker je skrita agenda pametovanja enega spola o drugem, infantilno transparentna..
Patetično.. :))

Saj smo že vse napisali. Na njem je kaj in kako.
Pregovor pravi Ni je žene čez skesane k u r b e . Samo najti pokesanko…

Hitra menjava žensk, partnerk in kurbarija sta v vseh življenjskih obdobjih predvsem draga.
Stanejo časa, denarja in z leti zahtevajo tudi vedno višji standard te potrošnje.

Podjeten, da bi drugi delali zate nisi in zaradi tega si tudi finančno omejen.

Moje mnenje je, da ti nisi tip za kurbarijo. Če se do sedaj nisi sfukal, se tudi sedaj ne boš.
Za vse to je ena normalna plača premalo in bodo te kurbarije, potovanja omejene in v tvoji glavi bo zopet šok. Nezadovoljstvo.
Vprašanje je tudi, če je delo za potrebne €, 12-15 ur/dan smiselno.

Boljša, racio in možna varianta je temperamenta in dovolj pametna ženska doma.

Saj se negre da bi on športal. Ona je in tu je problem. Ga razumem, on se je pridno učil in šparal ona je pa skakala z veje na vejo…
Kaj bo naredil je na njem.Ni pa napisal njeno starost če kje dela …
Da nebo čez 5-10 let imava dva otroka končala sva gradnjo hiše pa mi je rekla drugega mam…

O zdravljenju strahov si kdaj že razmišljal?

Jih nimam. Ga pa razumem. Priznam da sam bio ta ki sam seksao s poročenimi ženskami. One su imele doma pridne možeke ki su delali cele dneve da bi ugodili ženičkama.
Če je vprašao za nasvet sem mu povedao svoje mnenje.

Najbolj sem si zapomnio da so te poročene varulje bile najbolj ljubosumne ko su me videle sa drugom…

Tebe očitno najbolj skrbijo odzivi drugih, ker, če se odločiš, da greš, ne bo vse šlo ko po reglcih – žena, otrok, hiša z belo ograjo.
Mene bi pa bol skrbelo, da ne živim življenja kot ga sama hočem.

Včasih je lažje na netu vprašat.

Mirsade

Stara je 26 let. Svojo prvo službo (da je dejansko zaposlne in ji teče delovna doba je dobila) 7 mescev nazaj pa še to si je poiskala zato, ker sm jo jaz teral. Prej pa je delala na črno za 400 eu na mesec. Ima narejeno 3 letno poklicno srednjo šolo (torej brez mature).
Prihrankov nima absoultno nič. Trenutno šapara, da si lahko plača izpit za avto. Prihrankov nima nič tudi zato, ker mora doma dajati denar zato, ker edino njena mati ima službo in zasluzi ne več kot 700 do 800 neto. Njen oče že 10 let ne dela ( z njim ni nič narobe ni invalid ali psihični bolnik ampak je enostavno len in totalno nemotiviran, d abi si poiskal službo za minimlaca). Brat njen je star 17 let in bo kmalu 18.
Živijo z starimi starši v zgornjem nastropju bajte in se med seboj niti malo ne razumejo.
Zdaj ko ima službo zasluži tam okli 800 eu neto z dodatki in vsem.
Imam občutek, da jo doma molzejo…

Mislim, da si njen rešitelj.
Mislim tudi, da če bi rad zdaj seksal okoli, hkrati pa bi bil z njo, bi morda ona bila za stvar nekakšne odprte zveze eksperimentiranja. Iskreno se pogovori z njo. Izmenjajta mnenja, različne poglede.
Zase vem, da bi ti bila pripravljena odstopiti prostor, ki ga potrebuješ. Le poskrbi za zaščito prosim.

Mislim tudi, da ko boš spoznal nekaj novih punc, boš počasi spoznaval, da je sam gol seks v glavnem precenjen.

Pogovori
se z njo

Umm jaaa… jst nočem bit rešitelj nikogar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close