Zamujam priložnost?? (življenje)
No, saj se sliši kruto, nisem tako mislila. Rešitelj v smislu, da ji postavljaš življenje na noge, da si ji pomagal (jo vzpodbujal, bil v oporo) do službe, da opazuješ njen odnos z družino in ji želiš pomagati, da se ob tebi osamosvaja. V tem smislu rešitelj. Nič negativnega. Hvalevredno.
Mnja kot so ti že pisali, ti si zadetek na lotu zanjo. Kaj naredit.
Ali boš z njo in bo prej kot slej zaškripalo – ali si bo ona zaželela še malo okoli kot včasih ali si boš pa ti ker te bo še bolj razžiralo da se je ona okoli. Ali pa gresta narazen. Tukaj imaš opcijo da če se odločiš za dvojko in zraven narediš narediš test. Reč ji da bi sprobal v troje da če zahaklata eno ali pač nekaj drugaga kar je že počela ali pa bi ti rad poskusil.
Mogoče se zdi hard, ampak stavim da bo za ker si ji ti idealka in bo naredila vse da te obdrži.
To bo dokler ne dobi boljšega ali pa bo noseča in te bo držala za jajca.
Kar imajo doma, to bo počela s teboj. Če jo molzejo njena stvar dokler nebodo še tebe – beri prejšnji stavek.
Če se boš pogovoril in ji direktno odkrito povedal vedi da ti ona nebo ker ženske lažejo in ti nebo direkt povedala.
Kaj je pa že poskusila z drugimi pred teboj ?
Ej nevem kaj je pred mano sprobavala nisem lih sprševal. Zdi se mi, da enostavno jaz prinesem več k mizi kakor ona in, da si zalužim to, kar si sam želim. Nočem si pa tudi njene familije nakopat na svoj hrbet…finančno bosta njena starša dost v dreku ko bosta šla v penzijo…
Brat njen je tudi bolj luftar…mislim, da že dve leti paca 2 letnik srednje. Skratka recept za katastrofo.
Ja in kaj počneš z njo že toliko časa. Če ti ni po pisanju. A vsaj dobro sexa ? Ali kaj te veže na njo. Kaj njo nate vemo. Je pri tebi prijavljena ?
Jaz osebno bi jo na tvojem mestu skenslu. Vidi se ti, da nisi pripravljen na resno vezo (btw nic ni narobe stem). Enostavno si mal zamudil ta leta svoje mladosti, naivnosti in prostosti ampak ok si pa tok bolj delal na podrocjih, ki so precej bolj pomembna za prihodnost.
Realno gledano maš ubistvu vse za kar bojo nekateri šele začeli sparati ali delati da dolocene stvari dosezejo ampak bo to trajalo vsaj 5+ let ti mas pa ze vec ali manj poslihtano vse pri 27! To je AMAZING.
Mislim, da si catch za vsako žensko in jaz bi na tvojem mestu jih kr eno lepo stevilo zamenju… ko bo pa kasna hotla kj resnega samo zamanjas za drugo.
Ko bos imel obcutek, da si dosti tega izkusil pa lepo najdes eno 4 do 6 let mlajso pa si lepo ustvaris family in je to to.
Mal bod sebicn pa uzivi lajf. Konc koncev si tudi ti zasluzis met kaj od svoje mladosti 🙂
Ja deli kot delajo ženske, ne spusti je dokler ne najdes druge do takrat samo olike.
Ma nisi ti nje vreden…
Forum je zaprt za komentiranje.