Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žan Nekrep

Žan Nekrep

Ali ima kdo izkušnje s tečaji Žana Nekrepa. Jaz sem ga začel malo bolj podrobno spraševat tudi o rezultatih in me je kar blokiral. To je zelo sumljivo. Zanima me, če njegovi tečaji sploh komu delujejo.

Če te je blokiral, potem samo stran od njega.

Malo si poglej njegove dosežke v življenju, ter kje živi… Vprašanje če se je že odselil od mamice…

Poleg tega, kdor ima denar in zna služiti, pač služi.

Kdor pa ne, pa poskuša služiti na bebotih…

A je brat od Bora?

Odgovor na objavo uporabnika
Itak736, 01.12.2023 ob 19:07

Malo si poglej njegove dosežke v življenju, ter kje živi… Vprašanje če se je že odselil od mamice…

Poleg tega, kdor ima denar in zna služiti, pač služi.

Kdor pa ne, pa poskuša služiti na bebotih…

A ga poznaš? Kje živi, da grem pogledat?

Glede na to kako vztrajno se oglašuje za vse živo, brezplačno to, brezplačno ono…in omenja bajne zaslužke. Močno dvomim 😂

A ni to en navaden kmetavzar ? Najbrž se ne boste pustili nategovati enmu luzerji, ha ha ha

Upam, da bo čim prej Nekrep-nil..

Zakaj mu želim “krep”?

ker je eden največjih prodajalcev megle v Sloveniji!

Zan Nekrerp :))))))))))))))))
A je RES kdo tako naiven, da verjame temu prevarantu????

Mimogrede; a se vam ne zdi “mallo” cudno, da nekdo (on ) ki pravi, da ima sistem kakso sluziti milijone, ga bo delil brezplacno s vsemi?  ehheheheheheheheh Zbudite se, ovce.

Njega poznam,osebno. Ni vecjega laznjivca v celi Sloveniji.
Reklamira kako naj bi sluzil 100.000 Evrov na teden. Ko pa pogledate promet njegovega podjetja vidite, da 100.000 jih ni v celem letu.
Zakaj bi nekdo ki ima sistem kako bajno sluziti, ga delil celemu svetu…in to brezplacno?
Tisti ki ste mu na koncu placali za NIC, ste RES LOLEKI!

PREVARA D.O.O.

Bolj iz firbca sem se udelezil njegovih webinarjev in clovk kar ne neha in ne neha nakladat o super zasluzkih ki ti vzamejo cas za 2 uri na teden. Moras biti pa res nor, da tko prepricljivo prodajas meglo in da ti ni nic zal ljudi ki si jih nategnil. Zan pod nujno moras obiskati psi…. , tvoje vedenje postaja nevarno.

Žana Nekrepa, to je sigurno.

Baje je narejen iz grafena

Najnagnusnejša reklama krvosesov.

yea papy

Tale Žan je namazan z vsemi žaubami. Naj pokaže svoje stanovanje, avto, če je res tako uspešen. Živi doma in nateguje narod.

Bolj “znan” kot Čak Noris na Balkanu.

Tako mimogrede, če bi vsak kliknil na njegov oglas in pristal na tem zmazku od spletne strani, bi bilo hitro konec njegove oglaševalske zgodbe.
Klik oglasa na youtubu je veliko dražji, kot prikaz reklame.

Tolikokrat se mi  je pojavil na youtube s svojimi brezplačnimi izobraževanji in tem kako služi vsak teden 100k EUR… Da bi rekel samo drži denarnico in teci stran kolikor hitro lahko. Kdor služi velike denarje tega sigurno ne bo razkril, noben noče konkurence.

Tolikokrat se mi  je pojavil na youtube s svojimi brezplačnimi izobraževanji in tem kako služi vsak teden 100k EUR… Da bi rekel samo drži denarnico in teci stran kolikor hitro lahko. Kdor služi velike denarje tega sigurno ne bo razkril, noben noče konkurence, kaj šele brezplačno. Tako, da to je treba ves čas imeti v mislih!

Namerno klikam vse njegove reklame, da mu youtube cimbolj zaracuna marketing. Nategun

Ne poznam, izobražen je, to drži. Poraja se pa nekaj vprašanj al fura kak zavod in ko mu ne gre ma kvazi projekte in sesa drzavni denar ter podučuje šolske primere z you tube. Ali pa mu dobro gre pa mi dvomimo.

Prodajalec pickinega dima Žan Nekrep končno krepnil!

A niso tega tipa pred kratkim nagarbal sredi Ljubljane?

Odgovor na objavo uporabnika
Komplikator, 11.03.2024 ob 12:14

Ne poznam, izobražen je, to drži. Poraja se pa nekaj vprašanj al fura kak zavod in ko mu ne gre ma kvazi projekte in sesa drzavni denar ter podučuje šolske primere z you tube. Ali pa mu dobro gre pa mi dvomimo.

Ne, ima s.p.

Ampak je normiranec.

V dveh zaporednih letih skupaj ne smeš preseči 300.000€ prihodkov (ne zaslužka), da smeš še biti normiranec.

New Report

Close