Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ZANAKNTA BEACH HOTEL, ARGASSI, ZAKINTOS

ZANAKNTA BEACH HOTEL, ARGASSI, ZAKINTOS

ančkabančka, kakršnikoli nasvet kje rentati avto al pa s katero agencijo iti na izlet z ladjico? meni tudi ni do celodnevnega poležavanja na plaži v Argassiju, al pa šehuje: ob hotelskem bazenu. malo me skrbi ker je baje kar dragi najem avta na Zakintosu.

glede hotela mi je edino pomembno da bomo mi trije imeli prostor v sobi in da bo dovolj “obilen” zajtrk, da bo tudi otrok prišel na svoj račun 🙂

jaz sem bil v Familly Inn. Nič posebnega, ni pa slab. Do plaže je cc 200m mimo cerkve, dno v vodi je mivka, avti in nasplošno cene so enake ostalim otokom. Ni slab otok, so mi pa vsi ostali bili boljši. Predvsem Laganas je obup.

Cene najema lahko preveriš že od doma…kontaktiraj hotel, kjer boste, ali pa na internetu poišči renta car agencije, ki so blizu tvojega hotela. Če potuješ s slovensko agencijo, imajo njihovi predstavniki ponavadi dogovorjeno z določeno izposojevalnico. Je res, da verjetno plačaš kak evro več, kot pa če bi si sama najela pri lokalcih, je pa bolj sigurna varianta. Fajn je, da plačaš polno zavarovanje.
Žal se cene najema našega avtomobila na Zakintosu ne spomnim …

New Report

Close