zanima me !!!
a smo že zreli da naredimo skupen kontakt (ne samo preko e-malov,telefona,chata..itd)
-koliko se med seboj poznamo ?- normalno obstojajo določene meje
-Ali je bolje ,da ostane tako kakor je ali bi želeli kaj več ?
Jaz osebno poznam veliko vas (s tem mislim tudi na našo sosednjo gmajnico), so pa tudi osebe, ki bi si jih želel spoznati
(S tem predlogom sem pa prišel s tem namenom, ker ne mislim nobenemu odgovarjat – izdajat kdo je kdo ali koliko je star itd…) zato !!??
Verjamem ,da ste to že mnogokrat poskušali na tak ali drugačen način vspostaviti sestanek ali podobno – toda probajmo ponovno
Dajmo predloge ,ker vsak predlog bo dobrodošel – zvabil bom tudi našega pastija (PRIMOŽA)
želim čim več idej ali predlogov
lep pozdrav !
Ja lepo bi bilo, da se spoznamo še v živo…sem za in veselim se dneva, ko si bomo vsi skupaj zrli iz oči v oči…Nekaj vas že poznam…malo pa je takih, ki jih še ne poznam in zato komaj čakam, da se dobimo…
Kaj naj napišem kot predlog…lahko predlagam Ljubljano za kraj srecanja, orientacija City park, ker je to mogoče najlažje najti… za začetek lokal kjer bi lahko spili dobro kavo… in se v miru tudi kaj pogovorili. Seveda pa to ni to, zato predlagajmo in kompromisna rešitev bo zadetek v polno.
Se veselim, res komaj čakam, da spoznam še vse ostale.
In jaz sem takoj za, da je tu zraven tudi Gmajnica…cmoka vsem!
Seveda pa bom spoštovala želje tistih, ki za ta korak še niso pripravljeni…in bodo želeli ostati še prikriti…vseeno vas imam rada, pa če vas vidim ali ne.
Uh hudiča že pri prvem zahtevku pogrnem ..ka pa zej…
Nč nau…..muce ne bo!
Nima tangic–jih sploh ne nosi….
modrc pa nosi zmeraj in ga nikoli ne da dol…aja pa gat tud ne!..
No ja Rusije se je pa zaenkrat umaknila….
Ves kaj muca…tudi SonceK ne nosi modrcka…pa tangic tudi ne…ampak so hlackice toliko lepse in zato se ne bojim, da bi pogrnila pri Sprevržkovi inšpekciji in tudi ti ne boš…imam veze…nič bat!!!