Zanima me…
Kako pa je to zgledalo? m+m+ž ali v štiri? Kako so bila vpletena čustva? Z neznancem ali prijatelji? Kaj straha glede prenosljivih bolezni? Izkušnje. Napiši kaj, za te stvari me zmeraj zanima, kako potekajo.
No, jaz sem imel pred leti izkušnjo m+m+ž, par in jaz, vendar ne vsi naenkrat, mož je bil bolj kot ne opazovalec… ampak sem imel občutek, da smo si vsi predstavljali stvar malo drugače… ok, jaz sem bil mlad in razmeroma neizkušen, pa vsiljivo se mi je zdelo, da bi jaz vodil vso stvar… mislim pa, da njima pravzaprav ni bilo preveč všeč, zgledala sta tudi razmeroma nesproščena… in verjetno tipčku ni bilo preveč všeč, da nekdo poriva njegovo ženo… fantazije so pač fantazije, realnost pa realnost.
Res pa je, da mi je ona rekla, da bi rada poskusila sama z mano, ampak nismo nikoli realizirali.
in res je tudi, da večkrat fantaziram o tej izkušnji :))).
Nič ne boš zamudil, če boš pri fantazijah samo ostal! 😉 Uresničiti fantazije je včasih oz. kar v večini primerov skoraj nemogoče. Verjetno se bo na tole kdo sicer pobahal, vendar je vse odvisno od tega kako velike fantazije imaš. Nekdo npr. samo sanja da bi ga ena jahala, drugi pa bi jo lizal, drugi je zahtevnešji in sanja o čem več. Imamo pač različne nivoje fantazij!