Zanima me:
Hm, ne razumem. A misliš to na splošno ali forumsko?
Iz vrstic na forumu se da marsikaj razumeti, pogostokrat žal tudi napačno, zaradi česar nastanejo zamere.
Meni se zdi bolj “čudno” (pa naj bo v tem čudesu zamera, nezaupanje itd.), ko kdo kar nenadoma izgine s foruma, maila, telefona…
Glede na to, da ne vem kaj si s tvojim vprašanjem hotel vedet, sem verjetno zdej mal zabluzla…
No, s foruma se da tudi drugace “izginit” – mislim, ne iz nezaupanja… Kaj pa pomanjkanje casa? 😉 No, priznam, da imam trenutno vsaj 3 zelo zelo dobre razloge, da cez dan ne najdem niti minutke vec za internet – no, ali pa sem zvecer tako “crknjena”, da enostavno kot klada samo se zaspim. Bo letos pac bolj hudo leto z veliko grizenja in malo prespanimi nocmi, pol pa se bodo zadeve (upam da!) ze pomirile… Aja: pravkar odpiram mail – mater si bila pridna :))) – hvala :)))).
Sicer pa… Tako generalno gledano – bi rekla da vedno zelo hitro vem, ce nekoga kaj muci, ce nekdo ne zaupa itd. Ima pa to tudi slabe lastnosti, ce te zadeve takoj opazis – vcasih bi bilo lazje kaj ne slutit, vedet…