Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zanima me:

Zanima me:

Ali vi zaslutite,kdaj vam človek ne zaupa (več)?

Ker na tem forumu skoraj vedno vsi povemo odgovor na zastavljeno vprašanje…..bom rekel,da jaz osebno to zelo dobro začutim.

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutrooooooooooooo

Jest tud !

Jutro srce.
Zate pa nečesa ne vem…….
😉

Hm, ne razumem. A misliš to na splošno ali forumsko?
Iz vrstic na forumu se da marsikaj razumeti, pogostokrat žal tudi napačno, zaradi česar nastanejo zamere.
Meni se zdi bolj “čudno” (pa naj bo v tem čudesu zamera, nezaupanje itd.), ko kdo kar nenadoma izgine s foruma, maila, telefona…

Glede na to, da ne vem kaj si s tvojim vprašanjem hotel vedet, sem verjetno zdej mal zabluzla…

Sprevržko….včasih je čas tisti, ki komandira….mogoče je pa to vzrok vsemu….in ne tisto, kar ti misliš….

Lep dan ti želim….

The best in life is free

Si kar dobro razumela!
Mislil sem na splošno.
Čau krof!

In .BMP fajlov ne priznavam!!! JPG sem reku!!!!
😉

Tudi čas ima velike zasluge pri temu,seveda.
Meni je vedno časa zmanjkalo…..no skoraj vedno…;-)))

Čau Stelči!A me imaš še kaj rada?
😉

Sprevrži….

jaz sem eno tako bitjece….s takim velikim srčkom….in imam vse tle gor rada….:))))))))

The best in life is free

Pokaži srček….se moram na lastne oči prepričat….
😉

hm…………pokazat srček….to bi blo pa fizično mal nemogoče:))))

The best in life is free

To vem….saj lahko pa tisto,kar je nad njim!
Bo glih tko v redu!
;-))))

?

The best in life is free

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

No punčka…kaj pa je anatomsko nad srčkom in rebrci?
;-))

Gospod profesor….a me lahko podučite?:)))))) hi, hi, hi…

lumpek…

The best in life is free

Sem prebral tko na hitro….pimpek! ;-)))
Lumpačka!

:)))))))))))))

a pimpek???:)))

The best in life is free

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…….

Ja pa sej si sam napisal………..kaj se jeziš……………..

The best in life is free

Ti se pa naslajaš!
Grrrrrrrrrrr!!!!
😉

tolk lumpa pa nisem…………

The best in life is free

Vem,da ne…hehe!
Pridna sramežljiva punčka!
😉

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

The best in life is free

ladlc

The best in life is free

Ko pridem domov srce….v službi imam teževe čekirat pošto.
Hvala za popoldansko družbo……sem bil pač na svojem PC-ju v službi in sem imel možnost klofat tukaj.

No, s foruma se da tudi drugace “izginit” – mislim, ne iz nezaupanja… Kaj pa pomanjkanje casa? 😉 No, priznam, da imam trenutno vsaj 3 zelo zelo dobre razloge, da cez dan ne najdem niti minutke vec za internet – no, ali pa sem zvecer tako “crknjena”, da enostavno kot klada samo se zaspim. Bo letos pac bolj hudo leto z veliko grizenja in malo prespanimi nocmi, pol pa se bodo zadeve (upam da!) ze pomirile… Aja: pravkar odpiram mail – mater si bila pridna :))) – hvala :)))).

Sicer pa… Tako generalno gledano – bi rekla da vedno zelo hitro vem, ce nekoga kaj muci, ce nekdo ne zaupa itd. Ima pa to tudi slabe lastnosti, ce te zadeve takoj opazis – vcasih bi bilo lazje kaj ne slutit, vedet…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close