Zanima me, kakšno darilo bi bilo najbolj primerno za punco? (za začetek zveze)
Pozdrav, star sem 21 let in ona je stara 19 let, nekaj časa se že pozjava, res se zelo ujemava in sedaj je prišel čas, da jo vprašam, če bi hodila z menoj, ob tej priložnosti bi ji kupil in podaril tudi manjše darilce (do recimo 80€), zanima me, katero darilce bi bilo najprimernejše (uhani, zapestnica, ogrlica, kaj četrtega?).
Najlepša hvala.
Ja pa iiiiiiiii :):):)
NIč ji ne rabiš kupiti;) Pelji jo na sladoled;) Če ji res “moraš” nekaj dati, bo rožica dovolj. Lahko to rožico opremiš z zgodbo: greš na kraj, kjer si dekle prvič videl, se ozreš okoli kje je kaka roža, in kupiš/nabereš točno tako. Ko ji jo daš, ji poveš, da je to rožica iz lokacije, kjer si jo prvič videl. Tako bo ta roža imela poseben pomen;)
80€ je preveč za tako darilo. Čisto preveč;) Lahko jo s takim darilom spraviš v neroden položaj.
Privarčuj ta denar in raje pojdita kam, potem kasneje, ko bosta že nekaj časa skupaj.
Najlepša hvala Ni bojazni, da bi bil odgovor negativen, ker sva se že pogovorila o tem, vendar sem izbral posebno mesto in dogodek, na katerem bi to vprašal, da bo posebno vzdušje, si bova oba ta dan zapomnila.
[/quote]
Pogovorila sta se že o tem, da bi bila par, ti bi jo pa še enkrat vprašal skupaj z darilom? Pa niti zaroka to ni, če prav razumem? Če sta se že pogovorila in bi rad obeležil ta dan, jo povabi na večerjo ali pa na sadno kupo, saj je večerja za 19 letnico najbrž preveč resna.
ena tortica skupaj lahko na kakšnem dnevnem izletu kje malo ven iz vajinega domačega okolja. Pa lahko npr. namesto rože, ker je boj trajno kakšen obesek za ključe recimo tisti, ki so, ko vsak vzameta pol srčka recimo – to simbolično.
evo recimo:
https://nakit-eshop.si/23701-obesek-za-kljuce-za-par-srebrna-barva-dve-polovici-srca-puscica-napis.html
Denar pa prišparaj za malo kasneje in gresta potem kasneje skupaj na kakšen krajši oddih.
Ker 80 e res ni tako malo…
Enkrat mi je eden prinesel darilo na 2 pijačo ko sva šla …niti še hodila nisva. Meni je bilo zelo neprijetno, pa počutila sem se kot da sem sedaj nekaj dolžna. In nikoli ni bilo nič iz tega.
Potem mi je enkrat en dal komplet spodnjega perila za valentinovo …in spet zelo neprijetno, ker nisva niti hodila….počutila sem se kot keš pička….uf….
Moj mi je pa je dal vrednejše darilo točno po 1 letu poznanstva za rojstni dan. In to prstan ki mi je zelo lep vendar nepraktičen za v službo in mi še po 10 letih reče da ga nič ne nosim.
Sem za kakšen pijačo ali pa večerjo da plačaš ostalo pa počakaj.
Prav težko mi je, kako so eni odgovori nesramni.
Kot razumem, sta se s punco šele začela poznavati, niti še nista par. Tudi jaz mislim, da jo boš z dragim darilom spravil v neprijeten položaj, po mojem mnenju, bi bilo, vsaj zdaj na začetku dovolj: ena dobra čokolada, rožica, parfum, povabilo na sladoled ali tortico, ruta za okrog vratu (če jo nosi), skupen obisk kina ali kakšnega koncerta, izlet, ogled kakšne znamenitosti. Za nakupovanje nakita bo še dovolj priložnosti.
Vso srečo!
V začetku zveze raje nič.
Z majhnimi pozornostmi je pa spet tako – (rožice, tortice itd) – če enkrat začneš, potem moraš tudi nadaljevati, sploh če bo ona začela vračati. Si pripravljen 10 let misliti na to?
Mogoče kakšna simbolika, romantika -” ej tole sem videl, pa sem se spomnil nate.”
Samo bohvar se it neko preračunljivost, jest ji dam tole, pa me bo mogoče imela rajši
Ha, ta s ključavnico je ultra simpatična.
Jo pelješ na most (sta iz lj?), jo vprasas, ce bi bla samo tvoja punca in ce rece ja, skupaj zakleneta kljucavnico. Stopila se bo, 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Potem gresta na pijacko in se imata fino.
Ne steje znesek (ce ni sponzorusa), steje pristnost.
Iz katere Luknje si pa ti prilezla. Jaooo, res. Ce cloveka povabis na tortico to pomeni zate, da bos moral to celo zivljenje z njim poceti. In potem lapas o preračunljivosti. Ze to tvoje razmisljanje kaze na preračunljivost. Ker ne tortice po tvoje, da ti je ne bo treba se kdaj kupiti. To je preračunljivost.
Iz katere Luknje si pa ti prilezla. Jaooo, res. Ce cloveka povabis na tortico to pomeni zate, da bos moral to celo zivljenje z njim poceti. In potem lapas o preračunljivosti. Ze to tvoje razmisljanje kaze na preračunljivost. Ker ne tortice po tvoje, da ti je ne bo treba se kdaj kupiti. To je preračunljivost.
[/quote]
Iz teme v temo?