Zanima me kje se okužijo
Razumem, samo najbrž pomolijo okuženim,, v roke,, kakšen vprasalnik, če se jim kaj sanja kje so se okužili. Bi bilo zanimivo vedeti, poleg domov za ostarele kje se širi okužba. Ali je to v službah ali v trgovini? Glede na to bi lahko tudi bolj samozaščitno ukrepali in bilo manj represije s strani države. Če je napr. večina okužb prebivalstva z delovnega mesta bi lahko dalo misliti vladi, da je nesmiselno stopnjevati ukrepe glede izhodov na prosto, ker to enostavno nima smisla. Govorim hipotetično.
Potem so namerno virus podtaknili v domove, kjer so najbolj ranljivi in kjer bodo sigurno žrtve. Ker druģače ne bi bilo umrlih in ne bi mogli paničart in nas zapirati. Žtrve pa rabijo, da nam sesujejo gospodarstvo.
[/quote]
Sem tudi na to pomislila samo glede na to, da je že praktično po celem svetu? Kdo bi potem podtaknil in uničil se lastnega?
Ne moreš več vedeti.
Nekdo recimo mu A, zboli v ponedeljek, kje se je okužil? Nikjer ni bil, le paket je sprejel v petek. Njegova žena je tudi doma, ne hodi nikamor, le v torek je bila v trgovini. Ona se dobro počuti. Otroka sta že 14 dni doma, ne hodita nikamor.
kdo je okužil osebo A?
Otroka, oz. eden od njiju, ki je postal kužen šele nekaj dni pred svojim “izbruhom simptomov”, katerih sploh nima?
Žena, ki je šla v torek v trgovino, in je kužna, pa (še) brez simptomov?
Se je okužil sam, ko je sprejel paket?
….
….
….
Nobene opcije ne moreš zavrniti, ker ustrezajo inkubacijski dobi in tudi simptomom. In ne moreš vedeti, kje si se okužil. Če nekdo v družini poleg tega še hodi na delo, pa je možnosti nešteto.
En sodelavec pri nas se je okužil, ker je bil na pijači s kolegom, ki je prišel z smučanja v Italiji (ta je kmalu za tem zbolel, sodelavec pa par dni za njim).
Drugi se je samo srečal pred faksom s sošolcem in sta čvekala ene 15 minut (ta sošolec je zbolel, ker je bil v stiku s prijateljem, ki je ravno tako bil službeno v Italiji).
Ne vem. Jaz sem se pogovarjal z okuženim iz Italije, pa nisem dobil. Celo dolgo eno uro in še objemal me je, se nisva dolgo videla. Takoj na začetku , ko se je začelo v Italiji. On je tudi že zdrav. In iz Italije za psa, imamo dva, dobivamo redno brikete. Samo te jesta. Tako, da ne vem, kdo je v karanteni v Italiji. Je pa res, da hrana prosto teče po celi Evropi. Za ljudi in pse, mačke, in druge živali.
Poglejte si izsledke islandskih raziskovalcev DeCode Genetics Iceland v sosednji temi
Tiskovka Oktobra, glede atipično okuženih, ki jih je kar 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od vseh okuženih in o značilnosti tega virusa, ki daje popolnoma novo vedenje o tej zahrbtni bolezni.
Podane so tudi povezave, lahko jih pa najdete tudi sami.
Verjamem, da boste našli kar dobre odgovore na vse vaše domneve in izkušnje s to boleznijo.
Ne morejo biti vedno vsi okuženi. Virus ne gre na vsakega. Nekateri so tudi imuni takoj. Čudna do pota virusa, hehe. Gripa, kako so nekateri prenašalci celo življenje. Imajo virus v sebi in ga samo streljajo na druge, sami nikoli ne zbolijo. Simbioza, človeka in virusa. Nekaj najlepšega.
[/quote]
Kot že omenjeno, je vprašanje, kaj bi odkrilo testiranje. Islanci so odkrili 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} okuženost brez kakršnih simptomov. So pa najhujši prenašalci virusa. Seveda nevede.
Ter še veliko drugega.