zanima me strokovno mnenje glede odloga plačila za kredit
prosim kakega strokovnjaka za odgovor :zanima me kako da ne morem dobiti 6 mesečni odloga plačila za kredit ki ga redno plačujem in bi želel poravnati nekaj dolgov in vzeti 3 mesečni neplačan dopust za radi zagona s.p.-ja .če je možno prosim mi povejte kateri obrazec izpovnim ker sem bil na hranilnici lon zavrnjen z odgovorom da zavarovalnica ne bo odobrila če nisem zgubil službe (da je šla firma v stečaj) odgovor se mi zdi privlečen za lase ker ni možnosti izpolniti niti zahtevka in niti na odgovor pritožbe .ali se da to kako izpeljati.zanima me pa še na katero banko se lahko obrnem za izdajo kredita na podlagi samo hipoteke na hišo.pri nas ali v uniji ker vsi hočejo še plačo.
To kar vi pričakujete ne gre na nobeni banki. Enostavno je prerizično. Moratorij na odplačevanje je upravičen zaradi socialne stiske in ne za hazarderstvo. Pri kreditu se vedno preverja prihodke, da se ugotovi možnost plačevanja, samo na hipoteko ne gre. Ko boste preko vašega s.p. imeli stalne in dovolj visoke in dovolj dolgo prihodke lahko na te podatke dobite kredit. Do takrat ni nobenih zagotovil, da boste preko s.p. sploh kaj zaslužili.
Lp,