Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zanima me….

zanima me….

ali je res možno,da se pegice odstranijo s tekočim vodikom in če mi lahko kaj več poveste o tem
hvala in lp

Lep pozdrav!

Nisem obveščena o tem ali lahko pegice odstranite s tekočim vodikom. Vem, da z njimi odstranjujejo bradavice in manjša materina znamenja.

Vprašajte na forumu Kozmetika…Mogoče katera od forumovk ve.

Lp Nada

Pegice so kot zvezde na nebu 😉 zakaj le bi jih odstranila, so res sexy in nekaj special na obrazu 🙂

Živjo,
mislim, da z vodikovim peroksidom – vsaj jaz sem si eno ali dve odstranila. Da bi pa to masovno “masovno” je kje delali, pa ne vem.. Domača, preverjena metoda je tudi limonin sok.
Pegice so pa ja simpatične…

Živjo!
S peroksidom bi to šlo – jaz sem si eno ali dve odstranila na ta način.
Da bi pa to “masovno” delali dvomim, ni zdravo. Sicer je pa domače zdravilo limonin sok, ampak potem se moraš sprijazniti z bledico.
Kakorkoli že, ne pretiravaj s tem, pegice so simpatične!
Lp

Tudi jaz sem se včasih sekirala, ah kaj, prav po tleh metala zaradi teh pegic. Se mi je zdelo, da se je na mene zvrnilo najhujše zlo.
Vendar sedaj, ko je koža bolj zrela (beri od 20ih dalje), se ne vidijo toliko, kolikor so se še v srednji šoli. In ne vidim potrebe, da bi si jih odstranjevala. Baje obstaja neka fora glede odstranjevanja, neko boljenje, samo potem se ne smeš izpostavljati soncu. se mi pa bolje zdi nekaj pegic, kot pa se odreči vragolijam na morju

srečno

New Report

Close