Najdi forum

Zanimanje

Pozdravljene!!!!

Zanima me ce katera uporablja kozmetiko od ORIFLAME)))in ce ste z njo zadovoljne.
Dobila sem katalog izdelkov pa se nisem probala!!!!zato prosim za nasvet!!

Hvala vam!!!

Imam glos,zlato senčilo in barvico za obrvi,maskaro,ter zlati “nadpuder”,samo z lakom za nohte nisem zadovoljna…ostalo pa je kar OK.Moti me samo,ker je vse tako mičkeno.Drugače je pa kar OK.

lp,Pippa

Mam marsikej …. razen krem, ker se jih ne upam kar tako kupit…. mam puder v kroglicah, špiralo, senčila, lak od french manicure, šminko vision, tonirno kremo, puder za podočnjake….pa še kej bi se najdl….ma kr dost mam tega….aja pa še neko kremco za okol oči…..in sem z vsem tem kr zadovoljna….
Tko bom rekla, za tok denarja kokr je pocen je kr uredu….

LP

Zivijo!!!!

Zahvaljujem se vam za odgovore,,in bom par stvari probala,zdaj imajo se neki popust!!!

LP

Sama sem preizkusila že večino izdelkov in tu so informacije kaj se meni zdi uredu in kaj ne:
-toaletna voda Divine mi ne diši preveč
-šminke Colour by Oriflame so kar ok
-kolekcija Soft&Silky: geli za tuširanje naredijo mehko kožo in zelo dišijo, vendar zelo izsušijo kožo
-laki za nohte Visions: čudovite barve, a zelo neobstojni
-šminke Visions: kar ok – manj kvalitetne od prejšnjih
-balzami za ustnice, premazi,…: naredijo zelo suhe ustnice
-vlažilne obarvane kreme Visions: kar ok
-senčila za veke so predraga
-maskare Colour by Oriflame so zelo uredu, maskare Visions pa slabe
-svinčniki za veke: zelo ok
-rdečilo za lice: zelo uredu
-pudri (tekoči, v prahu, v stiku, v kamnu, 2 v 1…): so ena izmed stvari nad katrerimi sem izredno pozitivno presenečena
-odstranjevalec ličil: morda malo dražji kot ostali bolj kvalitetni, ampak še kar ok
-korektor za prekrivanje podočnjakov: ne prekrije tako zelo
-bel svinčnik za nohte je ok
-prosojni laki Colour by Oriflame se meni zdijo čudoviti, a hkrati neobstojni
-tekoče šminke: zelo neprijeten občutek, sušijo ustnice
-črtalo za ustnice: zelo ok
-kolekcija Believe: meni ni preveč všeč vonj, krema je sploh zanič
-kolekcija Serene: kar prijaten vonj (izogibaj se vsem deodorantom od vseh kolekcij, ker so popolnoma zanič, ne držijo,…)
-kolekcija Giordani Gold: kar ok, morda je celo ok tudi deodorant, s katerim se lahko namažeš po britju
-kolekcija Delice: kar ok
-kolekcija Pure: meni je zelo všeč, vendar se od Oriflamea pšopolnoma vsi parfumi skoraj takoj razdišijo
–kolekcija Tsun Lai: ni mi preveč ok
-kolekcija Eclat: ta mi je od vseh absolutno najbolj všeč
-od moških kolekcij so uredu: predvsem Rebel, pa tudi Glacier in Eclat, slab je pa predvsem Midsummer Man, De Marco
-kolekcija Midsummer Woman: zanič
-kolekcija Swedish Care: zelo uredu je piling, ostalo je zelo slabo (predvsem ti nočni vlažilni geli), sem pa navdušena tudi nad torbico, ker je končno ena, ki ni katastrofalno majhna
-krema proti podočnjakom: neučinkovita bolj ali manj
-anticelulitni masažeer in gel proti celulitu: slabo, ni preveč učinka
-maske za obraz: zelo uredu se mi zdijo (limonina bolj tako tako, najboljša pa ta iz gline)
-kolekcija Clear +: bolj tako tako, nič presenetljivega, so dost boljše kolekcije proti mozoljem
-kolekcija Aloe: ta mi je zelo všeč
-gel za intimno nego Intimate: slabo
-kreme Family: slabo
-šamponi, geli, balzami, olja,… za lase: slabo, zelo slabo
-kreme za roke: slabo
-kolecija Footcare: pravzaoprav zelo slaba in absolutno predraga, ker je neučinkovita
-kolekcija Milk & Honey: zelo diši in zelo mehka koža
-kolekcija Marine Elements: gel proti celulitu je boljši od prejšnjega, drugače je pa vonj malo preveč morski, sicer pa kolekcija kar ok
-kolekcija Natural Selection: draga, ampak ne naredi suhe kože, temveč zelo mehko, vlažno, samo drugače mi pa ni preveč ok, deodorant kar disši
-toaletne vode Moon, Sun, Eclipse: ne dišijo preveč, pa se takoj razdišijo

Torej, da zaključim: nekatere stvari se splačajo, večina pa ne. Se da kupiti drugje dost cenejša in bolj kvalitetna kozmetika. Čeprav je plus pri Oriflameu morda ta, da je naravna. Ne vem, preizkusi, pa boš videla. Sama bom zdaj več preizkušala raje L’Oreal, Vichy in bolj priznane znamke, ki so še vedno po dostopnih cenah.

Pozdravljena!!!!

Tisockrat ti hvala za tako natancne podatke!!!Kot sem ugotovila ni kaj prevelikega zadovoljstva z
to kozmetiko!!!!!
Saj reklamirajo vsak klump samo,da prodajo!!!
Me smo pa tiste ki moramo ugotoviti,kaj je vredu pa kaj ni…

lp

Dejansko je to res, ja. Poglej, sama to kozmetiko prodajam in v nasprotju z mnogokatero, ki to tudi prodaja, povem kaj je uredu in kaj ne. Dobra prodajalka – zadovoljni kupci;)) Sicer pa počnem to bolj za hobi, ponudim prijateljem, jim svetujem, drugim pa se ne trudim preveč razkazovat vsega. Kot sem ti že prej napisala: nekaterer stvari bom ziher še kupovala (pudri, maskare,…), ker se splačajo in so kvalitetne, ostale pa ne. Če te bo še kaj zanimalo, kar vprašaj – sem ti vsekakor na voljo!

New Report

Close