Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zanimiv prepir z žensko

Zanimiv prepir z žensko

Včeraj bi mogla prvič ven. Ker je bila sobota, sem dlje spal in pospravljal kasneje, ker je to edini dan, ko se lahko malo bolj naspim in pospravim.

Ob 19h sva bila zmenjena iti ven.

Ob 17h poslje SMS v besnem tonu, naj si najdem drugo. Na vprašanje zakaj, pravi, da bi moral kot moški ji zjutri pisat, pokazat da mislim na njo itd, tako pa naj bi jo cel dan ignoriral.

Zanimiv je ta kompleks žensk, ko rade poudarjajo kaj vse bi morali moški naredit zato……ker so moški. Če bi jaz govoril, naredi mi sendvič, operi posodo, cunje, likaj, pospravljal….zato ker si baba, bi bil vse živo, samo človek ne.

Ženske ekstremno rade poudarjajo SPOL človeka, ko gre za njihova pravice, pri njihovih dolžnostih pa spol ne obstaja, smo vsi enakopravni.

Ženska ima prav. Raje najdi drugo.

Se strinjam z njeno ugotovitvijo – a iz tvojega razloga. Če te ženska – nič krivega – nap****, samo zato ker nekaj delaš in ji ne gruliš po telefonu… Raje res beži, kolikor te nesejo noge in išči kje drugje.

Si vsaj nahitro izvedel na cem si in se nahitro resil kokoske. Bodi vesel. ;)))

Ona si išče osebnega psihoterapevta in ne, ženske niso nič boljše od moških. Tako, kot dec misli, da bo imel doma zastonj žimnico za naštepavat, babe mislijo, da bodo imele zastonj nekoga, ki se jim bo 24 ur na dan 100% posvečal njim in njihovim travmam. Pejte se solit eni in drugi. Disfunkcionalni ste, ne rinite v vezo.

Sicer pa gre verjetno za provokacijo… 😉

Nič hudega.

Ni provokacija. Dejansko je tako bilo.
Cez teden se mi je se nekako dalo tisto dobro jutro itd., vceri sem pa prepustil njej da da kaj od sebe. Namest da bi sama kaj lepega napisala, mi 2 ure pred zmenkom to napise.

Je pa ze med tednom razlagala te fore kako more njej tip pozornost izkazat, tako da sem ze prej slutil da se zna kaj takega zgodit. Dolgorocno gledano ne bi zdrzal s tako zensko. Slej ko prej bi jo kaj zmotilo spet in bi bila besna.

V cetrtek je rekla “rada imam moske ki so moski”. Tezko se je zadrzat ob takih izjavah, da ne bi se jaz rekel zenski, da imam rad zenske ki so zenske. Pomivajo, kuhajo…

Ni provokacija. Dejansko je tako bilo.
Cez teden se mi je se nekako dalo tisto dobro jutro itd., vceri sem pa prepustil njej da da kaj od sebe. Namest da bi sama kaj lepega napisala, mi 2 ure pred zmenkom to napise.

Je pa ze med tednom razlagala te fore kako more njej tip pozornost izkazat, tako da sem ze prej slutil da se zna kaj takega zgodit. Dolgorocno gledano ne bi zdrzal s tako zensko. Slej ko prej bi jo kaj zmotilo spet in bi bila besna.

V cetrtek je rekla “rada imam moske ki so moski”. Tezko se je zadrzat ob takih izjavah, da ne bi se jaz rekel zenski, da imam rad zenske ki so zenske. Pomivajo, kuhajo…
[/quote]

Ti imas pa vecje probleme kot to, da te je zenska skenslala dve uri pred dejtom. ;))

Juznjak bi sel ven..slovenec pospravlja in spi
In potem vam ni jasno zakaj? Ker ima bosanski pradedek vec hormonov od kvazi slovenskega zrebca pri 30ih

Nihce ne zavida revscine bosancem.

Moji sem dal vedeti, ko je začela podobno, a me imaš kaj rad, daj povej kako me imaš rad… Sem ji dejal ” sama veš da te imam, ko bo pa kaj drugače boš pa prva izvedela !
Od takrat se o tem ne pogovarjava, oba veva kako je , ona kuha , skrbi zame, za familijo, jaz se pa zvečer stisnem k njej in jo primem za rit, če tega ne naredim ve da nekaj je, če se ona obrne stran in se zavije jaz vem da nekaaj je…

Ti imas pa vecje probleme kot to, da te je zenska skenslala dve uri pred dejtom. ;))
[/quote]

Ne, to je zgolj logična posledica velikega problema.:)))

Nihce ne zavida revscine bosancem.
[/quote]

Ni ga cez revscino med nogami 🙂

Ha, na
Dosti za brat, pa brez konca.
A si se uklonil in šel z njo ven, ali pa jo poslal v tri pm

Ni ga cez revscino med nogami 🙂
[/quote]

V kolikor nisi sel gledat vseh kurcev, lahko glede revscine med nogam govoris samo o svoji.

Matr, ste eni simple narejeni in živite v času 100 let nazaj, haha.

teraj to čudo nesamozavestno nekam! baba, ki nonstop hoče neke sladkobne sms-e, ni vredna tvojega truda

Od.jebi babo in zaživi svobodno življenje.

Pa ja, po moje ni blo samo to, zgleda da se ji je nabiralo še kej drugega pa je zdej to bila pika na i. Vseeno pa ni treba tako na nož vse postavljat, vsak korak nazaj pa se najdeta. Če je sms tista malenkost, ki jo ona potrebuje, je to še najmanj kar lahko narediš, ne vem zakaj tak halo. Se pa vidi kolk si pripravljen naredit za njo, očitno premalo. Ne samo sms, cel postopek dneva je čuden. No, iz moje strani je krivda tud na tvoji strani.

Evo, še ena taka serasta princeska. Kakšna krivda pa je konkretno na njegovi strani? Razen tega, da je budalo spustil v svoje življenje?

Ja ful je pokazu interes do nje, še za zmenek je raje spal in pospravlu po bajti, dec če je nor na žensko bo vse naredu, da jo vidi, njemu je odveč še sms poslat. Dej nehi s takimi, potrudit se je treba, in to so malenkosti, ki so njemu očitno pretežke.
Namest da bi šu z mano na dejt, bi spal,a se hecaš? Adijo s takim.
Seraste princeske pa ne poznam.

Kaj boš s tako bejbo, ki niti poklicat ne zna, če jo kaj tare? Namesto da bi se sek.si uštimala in te poklicala z videoklicem za malo predigre pred zmenkom…..

Zakaj bi dec moral biti nor na babo? Zakaj ne bi dec na babo gledal, kot baba gleda na desca – z vidika koristi?

Njemu podobni brezspolniki za zdaj zagovarjajo.
Se dobro, da se ga je resila tako hitro.

Srečen vsak, ki je zamudil njo in tebe v razmišljanju žensk 19 stoletja.
ZAHOJENKI.

New Report

Close