Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zanimiv prepir z žensko

Zanimiv prepir z žensko

Krasno zate…samoselekcija že na začetku.

NImaš kaj premišljevati…poišči drugo, boljšo

Čudno, če nekdo ne izpolni tvojih pričakovanj, je potem on sokriv, da ne gre po tvojih zamislih? Kolikor razberem, nista bila dogovorjena za jutranji sms. Torej je dekletovo neosnovano pričakvanje tisti faktor, ki je zanetil spor. V kolikor dekle ne zna povedati, kaj želi od fanta, mora razčistiti sama s sabo, ne z njim.

Jaz se opravicujem vsem zenskam, ker cel teden delam in v soboto dlje spim in pospravljam, pa nimam casa se chatat.

Ne vidim tut razloga, zakaj zenska ne bi mogla sama neki naredit kar pricakuje od drugih?!

Zakaj bi dec moral biti nor na babo? Zakaj ne bi dec na babo gledal, kot baba gleda na desca – z vidika koristi?
[/quote]

Kakšne koristi, ne zdej razvlečt zgodbe iz štrudla v burek. Faza spoznavanja in naklonjenost, je opazit da njemu ni do nje, zdej pa tule išče potrditev kakšen obup je ona. Pa še vedu je, da ona rabi pozornost, aha prej je blo ok, zdej ko ga je nogirala je pa grozna. E adijo fante s takimi.

Čudno, če nekdo ne izpolni tvojih pričakovanj, je potem on sokriv, da ne gre po tvojih zamislih? Kolikor razberem, nista bila dogovorjena za jutranji sms. Torej je dekletovo neosnovano pričakvanje tisti faktor, ki je zanetil spor. V kolikor dekle ne zna povedati, kaj želi od fanta, mora razčistiti sama s sabo, ne z njim.
[/quote]

Ko si želi trde qrčine in forsira romantiko, da ne izpade lahka.

Kakšne koristi, ne zdej razvlečt zgodbe iz štrudla v burek. Faza spoznavanja in naklonjenost, je opazit da njemu ni do nje, zdej pa tule išče potrditev kakšen obup je ona. Pa še vedu je, da ona rabi pozornost, aha prej je blo ok, zdej ko ga je nogirala je pa grozna. E adijo fante s takimi.
[/quote]

To ni samo faza spoznavanja. Take babe rabjo pozornost nonstop.

[/quote]

Se strinjam, njena pričakovanja so takšna in je užaljena. Ampak, on je to vedel skoz, je ozadje zgodbe, to mislim. Ampak prej mu je vseeno pasala, zdej ko je pa rekla adijo je pa grozna. Izapde pa bogi, ker je povedal samo svoj del zgodbe. Pove pa dost o njemu že to, da raje spi kot da se vidita, dej prosim te. Ta veza je obsojena na propad, zaradi obeh, ne pa samo nje.

Se strinjam, njena pričakovanja so takšna in je užaljena. Ampak, on je to vedel skoz, je ozadje zgodbe, to mislim. Ampak prej mu je vseeno pasala, zdej ko je pa rekla adijo je pa grozna. Izapde pa bogi, ker je povedal samo svoj del zgodbe. Pove pa dost o njemu že to, da raje spi kot da se vidita, dej prosim te. Ta veza je obsojena na propad, zaradi obeh, ne pa samo nje.
[/quote]

Pove ena, ki ji uspeva resna zveza že 25 let.

Fajn to – keširaš pa ti, sicer dvomim, da se gre to. Vsak po svoje, ce/dokler obema odgovarja …

To ni samo faza spoznavanja. Take babe rabjo pozornost nonstop.
[/quote]

Zakaj je to narobe mi povej?

Zakaj je to narobe mi povej?
[/quote]
Ker življenje ne more bit samo to, da si na uslugo nekomu ves čas. Se ne izide ne časovno, ne finančno.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja, najdi si drugo. Pa ne zato, ker bi blo z enim ali drugim kaj narobe, ampak zato ker zgleda nimata iste komunikacije, želj in pogleda na to kako mora veza zgledat.

Vsak človek ima drugačne potrebe in predstave glede ljubezni. Eni vejo da jih ima nekdo rad in misli na njih samo preko konstantne komunikacije (smsi, klici, FB), drugi začutijo, da so ljubljeni preko objemov ali fizičnega stika, tretji preko tega, da jim nekdo nekaj kupi….

Jaz sem ženska pa mi gre konkretno na živce, če me moški konstantno klicali in piše. In bi se pogovarjal tudi po tri ure vsaki dan. Nesmisel. Ne rabim viset na telefonu 24/7, da imam občutek, da je nekomu mar zame, me prej spravi ob živce.
Sem imela moškega, ki je znal postat enako zaprepaden, ker ga nisem hotla poklicat vsak dan in ker mu nisem zjutraj pisala “dobro jutro, kakšno mamo pa kaj vreme danes” itd.
Enim small talk pomeni vse, drugim pa ne. Ene ženske vejo, da jih ima moški rad samo, če jim vsaki dan nekaj kupi ali pelje na večerjo…

Ni fora v spolu, fora je v tem, da folk ne ve kaj je to ljubezen in kaj bi radi, pa se pecate potem skupaj s takimi, ki niso za vas. Najdi si sebi enako, pa bo mir.

Ker življenje ne more bit samo to, da si na uslugo nekomu ves čas. Se ne izide ne časovno, ne finančno.
[/quote]

Sms, to je 12 sekund, daleč od “ves čas”. Ne časovno, ne finančno ni tuki nič narobe, samo nista na isti valovni, kot je že nekdo napisal.
Ona korak pričakovanj manj, on korak interesa več pa bi blo glih ok, recimo.

Če sem prav razbrala iz posta avtorja, si TI to sama Savinjčanjka.
Tudi prvi post je napisan z napakami v ženski obliki, tega noben tip nebi napisal

Hahaha, si me pa nasmejal/a, nisem jz, nisem. Sam vklopla sem se v debato, kr se je tale avtor naredu zdej frajerja, punco pa tk grdo predstavil.

Sms, to je 12 sekund, daleč od “ves čas”. Ne časovno, ne finančno ni tuki nič narobe, samo nista na isti valovni, kot je že nekdo napisal.
Ona korak pričakovanj manj, on korak interesa več pa bi blo glih ok, recimo.
[/quote]
Jebelo, kako smo včasih preživeli, ko so bili samo stacionarci, pa prej ko jih ni bilo. Jebeni SMS. Ko sta pa skupaj, pa namesto, da bi si preučevala veličastno lepoto šarenic, pa čarata na kurčevi mobi.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jebelo, kako smo včasih preživeli, ko so bili samo stacionarci, pa prej ko jih ni bilo. Jebeni SMS. Ko sta pa skupaj, pa namesto, da bi si preučevala veličastno lepoto šarenic, pa čarata na kurčevi mobi.
[/quote]

Pa ko je fant peš pršu 10 km do svoje ljube, na -10 al pa +30, zdej pa raje spi, ah ja.

Hahaha, si me pa nasmejal/a, nisem jz, nisem. Sam vklopla sem se v debato, kr se je tale avtor naredu zdej frajerja, punco pa tk grdo predstavil.
[/quote]

Po celem dnevu tisine, vse kar mi je napisala je bilo:

Upam da si najdes tako k te bo samo izkoriscala zaradi denarja ker si ocitno dobre punce ne zasluzis. Adio

Ugibam da je z dobra punca mislla sebe. Ampak zenske majo itak vedno same sebe za boljse od drugih.

Bog ve, ce jo je kaj dodatno razpizdl ker ji na ta msg nism odpisal (po tem ko sem bil cep dan tiho)

Ja samo, ko je gazil do vek v snegu je imel nekaj od nje, potem, ko je prišel do nje…

Seveda, šalco čaja.
Sej ta bi tud imel kej od nje, če ne bi spal raje.

Upam da si najdes tako k te bo samo izkoriscala zaradi denarja ker si ocitno dobre punce ne zasluzis. Adio

Ugibam da je z dobra punca mislla sebe. Ampak zenske majo itak vedno same sebe za boljse od drugih.

Bog ve, ce jo je kaj dodatno razpizdl ker ji na ta msg nism odpisal (po tem ko sem bil cep dan tiho)
[/quote]

Tk med nama, se ne bi pogovoril z njo? Kr, čist vseen ti pa ni a?

[/quote]
Tvoj problem je, da si mal butasta in seveda narobe razumela uvodni post.
Zmenek sta mela zvecer, on je pa spal dopoldan. Kaj ma zdej tuki veze, da rajs spi kot da se vidita?

[/quote]

…verjtno te je še zaman na placu, kjer sta se zmenla, cakala …

Tvoj problem je, da si mal butasta in seveda narobe razumela uvodni post.
Zmenek sta mela zvecer, on je pa spal dopoldan. Kaj ma zdej tuki veze, da rajs spi kot da se vidita?
[/quote]

Prehitr prebrala, res je. Še vedno mislim, da je tud avtor smotan.

Smo slišali zgolj eno plat. Da je tako odreagirala, zihr ni samo zato, kakor je avtor predstavil.

New Report

Close