Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zanimiv prepir z žensko

Zanimiv prepir z žensko

Smo slišali zgolj eno plat. Da je tako odreagirala, zihr ni samo zato, kakor je avtor predstavil.
[/quote]

Kaj naj se dodam.
To je bilo vse. Tipkala sva se 4 dni. Nasla me je na eni strani kjer se oglasujem kot sugardady. Prvi dan se je slo o tem zakaj iscem take zenske in zakaj ne normalno. Dva dni sva mela normalne stvari. Jaz sm sicer vrtal v njo zakaj se sploh ukvarja z mano, kaj vid na men ce sm tok mimo njenga okusa. Ona je vztrajala da dnar nc ne pomen. Da je resna. Da ona bo mela kariero. Itd. V soboto ko se naj bi vidla zvecer mi je pa ob 5ih tist sms poslala.

Seveda, šalco čaja.
Sej ta bi tud imel kej od nje, če ne bi spal raje.
[/quote]
Vešda. Da greš v vas moraš bit mlad, pijan, al pa neumen:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pa ko je fant peš pršu 10 km do svoje ljube, na -10 al pa +30, zdej pa raje spi, ah ja.
[/quote]

Dej dej savinčanka kdo pa je nor na žensko prej ali slej vsakemu moškemu ,ki ima kaj v glavi da misliti kaj so ženske .Vedno in bodo izkoriščevalke moških ,ki so po njihovem mišljenju krivi za njihove tegobe .
Moški po tvojem bi se vedno morali klanjati poslušati biti pozorni razumljevajoči,strpni in nevam kaj še vse lari fari .

Kaj naj se dodam.
To je bilo vse. Tipkala sva se 4 dni. Nasla me je na eni strani kjer se oglasujem kot sugardady. Prvi dan se je slo o tem zakaj iscem take zenske in zakaj ne normalno. Dva dni sva mela normalne stvari. Jaz sm sicer vrtal v njo zakaj se sploh ukvarja z mano, kaj vid na men ce sm tok mimo njenga okusa. Ona je vztrajala da dnar nc ne pomen. Da je resna. Da ona bo mela kariero. Itd. V soboto ko se naj bi vidla zvecer mi je pa ob 5ih tist sms poslala.
[/quote]

:-))))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Po celem dnevu tisine, vse kar mi je napisala je bilo:

Upam da si najdes tako k te bo samo izkoriscala zaradi denarja ker si ocitno dobre punce ne zasluzis. Adio

Ugibam da je z dobra punca mislla sebe. Ampak zenske majo itak vedno same sebe za boljse od drugih.

Bog ve, ce jo je kaj dodatno razpizdl ker ji na ta msg nism odpisal (po tem ko sem bil cep dan tiho)
[/quote]

No, res ne štima nekaj v tvojem testiranju/reagiranju. 🤣😅😅😅😅😂😂😂
Zakaj bi bil dvom, če sta bila kao zmenjena? Mutna posla avtor no. Prespi denar in pojdi špancirati na zmenek. Tudi to je možno v tem stoletju. 🙄 Taka reakcija ne zrase kar tako, kjer bi ti naprej vrgla denar. Koliko je pri denarju sama? Da se ne smeši kot si jo ti osmešil. Povej, da nimaš denarja, pol pa zberta za sendvič.
Ne kupim tega posta.

Evo, zgodba končana, on je nek limonadady, grem jz, glava me boli za znort.

Ženska ima prav. V tvoje dobro si najdi drugo. Ne razmišljaj preveč.

Kaj naj se dodam.
[/quote]

Ja če si pa sugardaddy, Omg 🤣😅😂😂😂😂😅😅😅, korist za korist. Sej se nisem zmotila 😂😂😂😂😂
In če se oglašuješ za sugar days A, kaj pol dela travma in jok ter stok?
Povej, da se prodajaš. 🙄

A zato si tako tečna. 🙂

Problem sugerbejbik je v tem da niso navajene da morjo one delat za tipa in ne tip za njih, pol pa ce specas eno tako s takim, logicno da ji bo film pocu ker tip ves pasiven misle da za dnar vse dobi.

Po celem dnevu tisine, vse kar mi je napisala je bilo:

Upam da si najdes tako k te bo samo izkoriscala zaradi denarja ker si ocitno dobre punce ne zasluzis. Adio

Ugibam da je z dobra punca mislla sebe. Ampak zenske majo itak vedno same sebe za boljse od drugih.

Bog ve, ce jo je kaj dodatno razpizdl ker ji na ta msg nism odpisal (po tem ko sem bil cep dan tiho)
[/quote]
Hahaha! Podobno kot zgodbica o vzdrževanju dobrih medsosedskih odnosov, ki gre nekako tako:
Francl bi rad pribil sliko na zid, pa ne najde kladiva. Spomni se, da bi stopil k sosedu Joškotu, ki ima vse vrste orodja. Nakar se mu v umu zvrstijo prizori iz Joškotovega življenja, kako vara ženo, kako je strog do otrok, pa zahteven delovodja itd. itd. Končno Francl pozvoni pri Joškotu in ko mu ta odpre, ga nahruje: “Pra.se frdamano, kar imej tisto svoje kladivo!”

Hahaha! Podobno kot zgodbica o vzdrževanju dobrih medsosedskih odnosov, ki gre nekako tako:
Francl bi rad pribil sliko na zid, pa ne najde kladiva. Spomni se, da bi stopil k sosedu Joškotu, ki ima vse vrste orodja. Nakar se mu v umu zvrstijo prizori iz Joškotovega življenja, kako vara ženo, kako je strog do otrok, pa zahteven delovodja itd. itd. Končno Francl pozvoni pri Joškotu in ko mu ta odpre, ga nahruje: “Pra.se frdamano, kar imej tisto svoje kladivo!”
[/quote]

;))) – točno tako!

Tisti, ki bo izumil bralnik misli, bo instant miljonar.

;))) – točno tako!

Tisti, ki bo izumil bralnik misli, bo instant miljonar.
[/quote]
Tip bo dobil šus v glavo, še preden bo kakšnega prodal.

Tip bo dobil šus v glavo, še preden bo kakšnega prodal.
[/quote]

Maš pojnt, boljši izum bi bil kilo-dole pilula 😉

Smo slišali zgolj eno plat. Da je tako odreagirala, zihr ni samo zato, kakor je avtor predstavil.
[/quote]

Lahko da imaš prav – lahko pa ne.
Poznam tudi takšne, ki bi odreagirale, tako kot je avtor napisal – brez še česa, kar bi on zasr** prej.
Enostavno privzamem da je tako in komentiram, kot da je res. Če ni – itak tudi komentar ne velja.

New Report

Close