Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zanimivo :)))

Zanimivo :)))

pa je res zanimivo))

pa kaj sedaj jebeš ježa.
predstavi se vsaj z nikom in povej kaj hočeš.

hahaha, verjetno misli da sem jaz, ne razumem pa zakaj menja nicke, je pa lepo ker nekdo vedno misli nate!!!:))))

sorry….ampak a imaš mooče ti kakšen kkompleks nepogrešljivosti?:)))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

kaj a je tebi hudo, ker tebe nihče ne pogreša, hmmm …… slovenska fovšija, ni kaj!!!:)))

kdo menjava nike?
jaz s tem še nisem začel.

Je res zanimivo. Vsekakor si zelo vsestranski 😉 … kar te gotovo dela zanimivega.

Ne vem pa zakaj se avtor teme tako trudi iskati in kopirati, ko pa lahko za vsakega prijavljenega dobimo isti zanimivi presek tega, na katerih forumih najraje sodeluje, kako vsestranski je (od tega, da zna biti resen, ko je to treba, do razigran, ko se tema tako obrne), če vtipkamo enostavno nik v iskalnik.

Res pa je, da tisti bolj leni, dobijo le trenuten presek, tisti, ki klikajo malo dlje v preteklost pisanj, pa bolj kompletno sliko življenja nika (s poudarkom na nik, na nekaj virtualnega, ne pa tudi človeka, da smo si na jasnem).

nekdo, ki nas ima rad, a je mala mevžica, ker se ne upa pisati pod enim samim nickom!!!

eh brez veze jih menjat, kdo pa koga pozna, le virtualni lik postane malo hasnejši!!!:))))

Glej, glej kdo se oglaša na temo menjave nickov =)
ninej, pred svojim pragom …… pred svojim pragom !!!!

ma hudiča, daj vpraš Primoža, naj ti pove, že dolgo časa ima moje dovoljenje!!! Zapomni si ninej je vedno ninej!!!!

mi je pa všeč, ker nekdo vednomer misli name in v vsakem napisanem postu vidi mene!!!:)))

sorry ninej, ampak za razliko od nekaterih se jaz zavedam, da sem pogrešljiva in nisem center sveta (beri: foruma PČ)….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Te v Murglah tudi tako kličejo?

hehehe, o ko bi imela jaz samo skrbi okoli centra PČ, sanje!!!

ampak pogrešajo me pa, kaneda, hmmm kaj praviš zakaj!???:))))

Veš, da so v Murglah nestrpni. Zakaj zamujaš na partijski sestanek?

New Report

Close