Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu zanimivo, pa še všeč mi je!

zanimivo, pa še všeč mi je!

Malo nežnosti se prav prileže….ne de?

Na forumih, kjer se ljudje med sabo ne vidimo, ne slišimo glasov, se mi zdi zanimivo, da me kljub pomanjkljivemu občutenju osebe kot celote, lahko vzburi le nekdo, ki mi je všeč v črkah, do katerega (besed) čutim naklonjenost, mi je simpatičen z načinom pogovarjanja in stokanja, ha ha, prijemlje prave strune v meni….Nekdo se lahko razgalja, lahko piše s sočnim jezikom sexi stvari, lahko se celo vživi v svoje besede (ve le sam) in deluje pristno in bla bla tako naprej, pa vendar….ne začutim med nogami nič vlažnega, nič perspektivnega, da bi me zrajcalo, da bi me vleklo…

Bi lahko rekla, da brez ljubezni ni nič, pa tud na forumih ne? Brez simpatije ne gre???

ja, prav malo je treba vcasih … pa si ze tam ;)))

Ja tud nacin pisanja ti je lahko od nekoga vsec in od nekoga ne. V enem nacinu se najdes drugi pa te pusti hladno..ceprov ne wem no men teli forumi niso neki specialnga al pa da bi mi kdo zadogajal..bl mi je blo kul na ircu k smo se na kanalih zezal pol si pa na privat kksno zanimivo temo udaril.

www.studentarija.net

Kdo je zdaj tisti srečnež, ki ga rada bereš in kdo tisti, ki te ne zrajca, to je zdaj vprašanje!

Saj, teli forumi verjetn res niso nekaj posebnega, pa vendar, Ruby, eni nimamo tolk časa za kaj drugega, da omejenih možnosti ne omenim, veš. Pa niti ni potrebe, zaenkrat, ha ha.
Verjetno bi bilo drugače, če bi bila mlajša, recimo na faxu, kar mogoče spet bom, saj nikoli ne veš, kaj te čaka….ha ha.

Ja sj jaz zdj tud nimam vec tok casa kt vcasih k sm se bl bluzila pa tud nism vec dost drugje kt na tem forumu…ampak blo je pa zabavno. 😉

www.studentarija.net

Zelo enostaven odgovor, ljubi. Ti veš.

Bi se kar strinjala s tabo Backa! Nekateri so pač bolj romantične narave in v tem primeru zgolj golo sexanje ne doseže nič (ne v živo ne tkole), potrebne so sladke, ljubeznive, vabeče besede, ravno prav igrive in…oseba se odpre…če pa še zraven prebereš kakšno preveč semintjaromantično knjigo, te lahko ta vrtinec čustev zanese pregloboko…
…začneš sanjariti in, kako zanimivo, se mi zdi, da se pa res lahko celo zaljubiš?!…
…tale tvoj je zelo sladek…sem ga tud jaz že sanjala in odsanjala…

Vsem en poljubček – tak kot je v reklami za labello classic.

Ne upam si, ljuba princeska z rdečimi kodrčki, ti povej.
Če bi blo kaj slabega, bi takoj uganil, da sem to jaz…

Tajška, saj jaz ne znam tako lepo pisat kot moja virtualna ženička!

Sanjala si me? To bi blo pa zanimivo slišat

Limonad ne berem, niti ne gledam, nimam časa. Ogromno se ukvarjam z otroki in precej resnimi stvarmi tudi. In mogoče manjka tole:
Zanimivo, praviš romantika? Mater, mogoče imaš pa čist prov, ja.

…hej ti, ta sladek, mislim, da jih je bolj malo tlele gor, ki si te ne bi kdaj zaželele!!! med svojimi rjuhami…si ravno ta pravi za mal pocrkljat…
…drugače pa, mejta se še naprej tako lepo…

Tole se pa prileže, uf uf uf!

…ampak, danes te pa sam tole tle zanima…si kot fijakerski konj…

Ja, če mam pa tist na očeh – ne vem kako se reče..
Opazil sem, da je ogromno napisanega, pa nimam časa, mogoče drugič. Ali pa da mi nekdo lepo v kratkem napiše kaj se je dogajalo med vikendom?

…na kratko…pa naj bo…vidim, da ti je nerodno tja pogledat, pa bom jaz namesto tebe…srčkana deklca si je končno privoščila tisto, kar si že dolgo želi in ne more, ne sme, noče…kdo bi vedel…
…če dobr vidim, si ful užival (jaz tud), bo dost za par ur in bi z veseljem še kdaj sodeloval, vidim iz tvojega nasmeha…
…aja, tud kren se je mel dobr…je mel mal gužve ampak mu je vseen uspelo vse poštimat…

To pa moram prebrat! Če mi bo uspelo, pridem jutri prej v službo!

hi hi hi… to pa je fino, da si vlažna zaradi nekaterih tu gor ;-))))

kaj bi le partner reku??? (:-P)

…ni prav nič hud, če je vlažna…je lahk hitr lušno…

hi hi… pa še res je

ne vem koliko je bila ura, v glavnem zelo pozno. Ležim na hrbtu, zaprem oči, slišim le dih moje dame in misli odtavajo (spet!!) k tebi in si želim:

da bi bila čisto sama, nikjer nikogar, samo midva. V hladu poletne noči, čutiva vonj smrekovih dreves in poslušava zaljubljeno pesem čričkov….In poleg mene si, draga ti – tako lepa v mesečini, biser stvaritve narave, vsa dehteča si, okušam okus tvoje sline, tvoje kože in sokov tvoje čudovite vagine! Želim, da nikoli čas ne mine, poljubljava se, božaqm in ljubkujem ti celo telo, ti se v strasti odzivaš in se privijaš k meni…. Čutim tvoji čvrsti dojki, čutim tvojo mucko, tako mehko, gladko in toplo!
Ljubiva se enkrat, dvakrat, trikrat…kako lepo znaš pozibavati boke, s čimer me obnoriš, tako da hitim… Ljubiva se kar naprej – od spredaj, zadaj, stoje prislonjena na drevo… Vsakokrat te napolnim z življensko tekočino in kar žal mi te je….bodi še ob meni, ostani, ljubi se z mano še naprej! Ostani samo ti, drugega ne rabim ničesar, samo tebe! Kako si te želim!!

Ljubezen moja, kako lepo mi je s tabo! Tvoje čudovito nago moško telo leži ob meni, dotikam se te, nežno prepleteva prste in dlani. Polna tvojega soka, zadovoljena, sproščena, gledam v nebo. Slišim tvoje dihanje, ki se počasi umirja, vonjam najin vonj na tvoji koži, moram se te ponovno dotakniti….spet si te zaželim, nora sem nate.
Dvignem se, gledava se v oči, poljubim te na usta, zaliževa se…Ne vem, kaj je v tebi, ljubi, a spet bi se ljubila s tabo, ga spet čutila v sebi, čutila tvojo nežno moč, ko me napolnjuješ do užitka. Oh, KIR!

-mm napisal:

> hi hi hi… to pa je fino, da si vlažna zaradi nekaterih tu gor
> ;-))))
>
> kaj bi le partner reku??? (:-P)

….sredi noči me prebudi vroča, pohotna, potrebna roka, ki mi leze za hlačke, razširja ritnice, leze v nožnico, drgne ščegetavček….kaj naj dragi
-mm?

Pa ja nisi za trenutek pomislil, da sem ga zrajcala jaz?? Ha ha!

Ampak sex je bil potlej…..mogoče tak, kot je všeč tebi?

O ljuba moja! Kako si pančkala ti? Zame vidiš. Si se ljubila? Kako? Vse me zanima, celo koliko si zadovoljna s sexom doma, smem zvedet, diamantek moj?

Sem se ljubila, ljubi moj.
Sem že precej povedala o sexu doma, se ti ne zdi? Sem zadovoljena, nisem pa vedno zadovoljna. Kje so tisti časi, ko sem vmes še razmišljala….zdaj se prepuščam svojemu nagonu, filingu…če mu rata mi sledi. Gledava porniče, se pogovarjava o sexu (vendar je še vedno precej zadržan v nekaterih točkah, ne vem, mogoče nikoli ne bo drugače), želim ga prebuditi, včasih rata in takrat je sex odličen, počutim se lepo, včasih pa ne in takrat se posexava in zaspiva (vsaj jaz brez kakšnih posebnih vročih občutkov zadovoljenosti, pač orgazem, so what?).
Moje želje so večje, tudi apetit, a mogoče je to zaradi tebe.

New Report

Close