Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zanimivo, ušivih 300€ mesečno duhovnikov jim je v spotiko, vile, avtomobili in enormene nezaslužene plače tajkunov pa ne

Zanimivo, ušivih 300€ mesečno duhovnikov jim je v spotiko, vile, avtomobili in enormene nezaslužene plače tajkunov pa ne

partije res ni, ostali pa so komunisti s partijskimi knjižicami v žepih.
Nič bat. Vas čuvajo.

Saj misliš Janšo a ne?

farji so v večini pedofili homiči in posiljevalci

tvoje skrite ambicije.

ja vem da so to tvoje skrite ambicije sam ker si ženska greš lahko edin za nuno beri tucalni stroj farjev

Seveda boš sedaj vsled verodostojnosti svojih izvajanj priložil vir raziskave o tem.

Saj ja ne natolcuješ in žališ drugačemisleče od sebe kar takole povprek, kajne?

ah kje pa to analizo so nardili sami v svojih vrstah fari in prišli do teh sklepov

hahaha, da ne bo prišlo do prevelike zablode, ja pred letom 1080 so se duhovniki lahko poročeli, nato pa je Papež Gregor VII z reformami prepovedal poroko in to iz enega samega razloga, nemožnost dedovanja, torej karkoli duhovnik tokom svojega življenja ima ali bi lahko imel, pripada RKC. Če po starših podeduje posestvo, ga pač po njem podeduje Cerkev, če bi bil poročen in imel otroke, bi bili dediči otroci. Te reforme še dolgo ne bodo preklicali zaradi koristi za RKC.

nekaj jih je prav gotovo drugačno usmirjenih(in jim je duhovniški poklic pisan na kožo), samo to naj bo njihova stvar, razen za posiljevalce in pedofile, ki bi jih bilo potrebno še strožje kaznovati in prepovedati opravljanje duhovniškega poklica,

Svetilnik, še kar čakam tvoj odgovor. Pa ne da ti je sedaj muca popapala jezik? Morda bi ti pa Ninej lahko pomagala? Zdi se, da se ona tudi spozna na zadeve.

Torej, naslov, datum, kdaj raziskave?

no če me že prosiš:

Cerkev noče sodelovati z državnimi inštitucijami, zato noče predati svojih dosjejev o pedofilih, ki jih ima skrbno spravljene v svojih arhivih.

v Ameriki naj bi bilo samo lansko leto obsojenih 4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} duhovnikov pedofilov, katerim je lahko javno tožilstvo dokazalo pedofilijo in to je samo vrh ledene gore. Predpostavlja se, da je med duhovniki od 5-10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pedofilov, to naj bi bili registrirani in v dosjejih RKC, ki pa noče sodelovati v pregonu. Sam Papež je obsodil pedofilijo, samo kaj nam to pomaga, ko jih po drugi strani brani in s tem pada slaba luč na vse duhovnike, ter vzpodbuja strah in dvom staršev. Veliko pedofilije je v nerazvitem svetu.

raziskavo je javnim inštitucijam zelo težko narediti, zaradi neodobravanja Cerkve, kar je logično, zato se naslanja na procentualno verjetnost dokazanih dejanj na število duhovnikov, ki pa je res samo vrh ledene gore. Cerkev kot moralna inštitucija bi morala sama poskrbeti, da te izmečke izrine iz svojih vrst, tako bi si pridobila nazaj vsaj delček zaupanja.

ne morem pa verjeti, da bi nekateri tule te grozote, najraje pripisali laži in podtikanju. Le zakaj, res ne razumem, veliko duhovnikov je že bilo obsojenih, pedofilijo v svojih vrstah priznavajo tudi cerveni dostojanstveniki, celo Papež in jo obsoja. Vi pa bi najraje naredili to Cerkev za najboj sveto in nemadežno. Hmmm, res ne vem ali bi morali poiskusiti najprej na svoji koži, da bi verjeli in obsodili.

kar se tiče homoseksualnosti, pa me prav nič ne briga, dokler s tem ne posiljujejo otrok. Ne motijo me v civilnem svetu, zakaj bi me motilo v Cerkvenem.

kar se tiče posilsva, je to zame tudi pedofilija, noben otrok ne stopi prostovoljno v igrice pedofilov.

če želiš dodatne informacije, jih imaš na internetu ogromno, seveda če ti tuji jeziki niso tabu.

Ninej, floskule in politična agitacija me ne zanimajo.

Namreč, postavila se je trditev (pazi, trditev, ne predpostavka): farji so v večini pedofili homiči in posiljevalci .

Ne rečem, sem in tja se res najde kak homoseksualec (pa ja ne, da vas strpneže, to tako moti)…ampak da bi bila pa večina poleg tega še posiljevalcev?

To pa ni le obrekovanje, ampak kar huda razžalitev, ki se kaznuje z zakonom.

Zato Ninej in svetilnik, še enkrat vaju vprašam; na podlagi katere empirične raziskave trdita, da je večina duhovnikov posiljevalcev in “homičev”.

Da ne pišem o tem, kako bi se spraviči name, če bi jaz uporabil izraz “homiči”. Ko pa to stori presvitli Svetilnik je pa vredu,ne?

Vse za potrebe revolucije. Ampak tale vaša dvojna merila (in morala) pa res sekajo ven, da glava peče.

mene bi pa glava pekla če bi me kej brigalo zate pa me nč na briga, ker sem ti že odogvoril ti pa še kaj butališ kle gor s tistimi tvojimi empiričnimi razsikavami. ti nastavi svojo posrano rit in te bo en far empirično potucal v prdulico pol pa sam raziskavo nared.

Govoriš iz lastnih izkušenj?

Pa tudi sicer me zanima, ali se vedno, ko ti zmanjka argumentov, spraviš na osebno raven ter z žaljivkami napadeš drugačemisleče?

Slabo ti gre tole, slabo. Upam, da te bo Ninej spravila ven iz tele godlje, ki si si jo lažnjivi Kljukec zakuhal in navedla kak verodostojen vir. Tak, ki bo za osnovo o diskusijo, kako je večina duhovnikov posiljevalcev.

Ali pa me bo tudi ona zažela žaliti, kaj misliš?

PS: me kar malo žalosti, da antiteisti, ko vas nekdo povpraša po konkretnih stvareh, niste sposobni drugega, kot žaliti. Sem se že veselil debate, a ostal razočaran.

potem pa je bolje da si nik spremeniš v razočaran2

ej, pa sploh znaš brati, kje sem napisala da jih je večina, nikjer, zato mi ne polagaj besed v usta in se nauči razumno brati.

“homiči” me ne motijo nikjer (tudi to sem ti že napisala), niti v civilnem svetu niti v Cerkvenem, ja. Jemljem jih popolnoma enakovredne, ja.

pdofili pa so druga stvar, so v civilnem in cerkvenem svetu, povsod bi jih bilo potrebno enoko obravnavati, morda si v cerkvenem zaslužijo še večje in višje kazni, ne pa da jih Cerkev brani,ja. Kar se posiljevanja tiče sem ti pa tudi že povedala, da je zame vsak pedofil tudi posiljevalec.

Priporočam ti, da si še enkrat prebereš moje poste lepo počasi, tako da jih boš razumel in ne obtožuj me dvojne morale, ker je nimam, če jo ima kdo je to RKC in njeni zagovorniki, v civilnem svetu se pedofile preganja, zakaj jih ne bi tudi v RKC, hmmm le zakaj, so oni kaj več od civilista, ali jim samo bog odpusti grehe pri spovedi in stvar je urejena. Seveda potrebno je obdržati RKC prezmadežno, kaj ne in vso sramoto pomesti pod preprogo, še dobro da je javno sam Papež obsodil pedofilijo, drugače bi me obsodil še rušenja RKC.

aja še to, želiš vir raziskav, tudi to sem ti prav lepo že napisala, je pa veliko napisanega o vsej zadevi na internetu, samo malo je treba pobrskati.

ne vem zakaj bi te začela žaliti, ni mi pa všeč, ker napadaš popolnoma neosnovano in na podlagi zelo površno prebranih postov, ja.

Ninej, nisi mi odgovorila, od kod Svetilniku in tebi podatki, da je VEČINA duhovnikov pedofilov. Te trditve sicer res nisi napisala ti, a pri svojih izvajanjih deluješ kot vneta zagovornica vsega, kar pove Svetilnik.

Naj spomnim, ko sem to konkretno o tem vprašal Svetilnika, si “uletela” ti in začela s hruškami. Sam pa sem spraševal o jabolkih.

Zakaj? Ne vem, to veš ti.

PS: Absolutno sem za to, da se vse pedofile stroko in dosledno kaznuje. Ne glede na to, kaj delajo, kje so, kakšen poklic imajo. Osebno menim, da ne bi bilo narobe, če se duhovnike kaznuje še bolj.

no evo, ker očitno nisi prebral mojih postov, s tem postom sem uletela, kaj je v tem postu spodbudilo tvoje razmišljanje, da sem popolnoma na strani Svetilnika, ja priznam rada ga berem, ker ne ovinkari in pove tisto kar misli, kar se nas večina ne upa ali ne želi.

ne in nisem začela s hruškami, očitno pa niti tega ne veš kaj sem hotela povedati. No bom pa še enkrat, ta reforma je izredno škodljiva za RKC, ker se veliko vernih in v resnici vernih ,ne odloča za poklic duhovnika in razloga celibata (torej odpovedati se družini in potomcem), tega si ni izmislil Jezus, ampak najvišji predstavniki RKC,ja in ker se nekateri ne morejo ali nočejo odpovedati družinskemu življenju ne stopijo v duhovniški poklic, po drugi strani pa se za ta poklic velikokrat odločajo tisti, ki ne najdejo svojega bistva izven celibata, torej je to poklic, ki lahko skrije marsikatero motnjo človeka, a se ti ne zdi.

in še enkrat pedofili so zame posiljevalci prve kategorije in pika. Vse ostalo sem ti pa že itak parkat napisala.

in še enkrat, preberi moje poste in potem mi povej v katerem sem trdila, da je večina duhovnikov pedofilov, napisala sem celo, da se predpostavlja da je med duhovniki 5 – 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pedofilov, a res nisem bila jasna.

veliko razpoložljivih podatkov raziskav( čeprav so le predvideni, ker je RKC tu nedotakljiva in noče sodelovati) ,je na internetu, ja veliko v tujih jezikih, če te zanima jih boš našel.

New Report

Close