Zanimovo iz oddaje Nedeljsko popoldne
Fino mi je bilo, ko je voditelj (ne spomnim kako mu je ime – tist z odvezanimi šnirncami) dejal, da ne želi nobenih novoletnih sms-ov v stilu copy-paste ali forward…
Ker ponavadi ob polnoči res dežuje takih sms-ov, noben pa še imena zraven ne napiše (ne svojega, da ne bo pomote)…. Kaj šele, da bi ti kako osebno notico napisal…. Mene to toooolk moti… Tega tudi sama ne počnem…
Druga stvar, ki sem jo pa opazila, je pa kako je Vesna Jankovič elegantno (beri vzvišeno in oholo) zavrnila odgovor na vprašanje Anje Tomažin… In, ko jo je vprašala čemu tako, se je spet prav elegantno (beri: meji na hinavsko) nasmehnila…. Kot, da je sedaj untouchable…
Sloncek
Tega z Vesno ne morem komentirat, ker nisem videla, ampak ta Bizovičar se vedno bolj obnaša tako primitivno in misli da je ful smešen, Anja se mu pa kar nekaj smeji ….. od začetka sta mi bla všeč, sedaj pa nič več, mogoče pa res denar in “slava” spremenita človeka …….?
Slonček, me pa zanima, kaj je vprašala Anja Vesno, da je tako “vzvišeno” odgovarjala?
Vprašala je zakaj je prišla na prireditev, če me spomin ne vara… Pa je rekla nekaj v stilu: Ne zdaj, Anja… Kot, da bi jo vprašala ne vem kako zoprno stvar…
Ja, Lado Bizovičar… Sem se pol včeraj zvečer spomnila… Ne gledam jih prov velikrat, pa se nisem mogla spomnit…. Mogoče, da se jih res naveličaš če dolgo časa gledaš…
Da bi ji Jankoviči prepovedali? Kaj pa vem, no… Pol se jaz na njenem mestu ne bi poročila, če bi vedela, da me to čaka… Ker tudi sama rada klepetam… :)))
No, novinarji so daleč od oblasti (čeprav roko na srce imajo veliko moč)… Menim pa, da nekdo, ki je javna osebnost in ima neko podobo … Mora na tej podobi graditi še naprej in si je ne rušiti na tak način…
Tisto je res izgledalo nekoliko čudno…
Kaj pa vem… Meni se je pač tako zazdelo v tistem trenutku… Mogoče komu drugemu spet drugače…
Nekaj nedelj nazaj je dotična novinarka Anja Rebek, silila Vesno J. naj ji vendar da neko izjavo. Vesna izjave ni hotela dati, čeprav jo je Zoran Jankovič, njen tast, prav silil, naj jo da… – Včeraj jo je ista novinarka Anja Rebek, ponovno silila naj da neko izjavo..??? in Vesna jo je ponovno zavrnila. Meni se tudi prav dobro zdi, da se tem novinarjem in novinarkam rumenega tiska in rumenih TV prispevkov, kdo upre in noče dajati blesavih izjav… Kot da je to kakšna čast, če te neka vsiljiva “rumena” novinarka sprašuje bedarije in misli, da ji mora vsak, ki mu pomoli mikrofon pod nos, odgovarjati in se posiljeno smehljati. Saj se poznan človek ne more v miru udeležiti nobene prireditve več, ne da bi bilo to sporočeno v čvekasti Lady, Novi ali pa, po novem, v TLP! – Meni se je zdelo prav, da je Vesna novinarko lepo zavrnila. Za to je imela vso pravico.
Janja ti dam po svoje prav… Tudi Vesna Jankovič je samo človek… Prejšnih odddaj nisem spremljala in zato nisem poznala ozadja…
Je pa res, da je v bistvu hecno kako hitro opazimo odziv zanih ljudi na TV-ju. V resnici, ko sem jo enkrat že dolgo časa nazaj videla v Lipi nisem temu posvečala nobene pozornosti, pa tudi v oči ni padla… Mogoče je sedaj res bolj aktualna kot prej odkar je Jankovičeva…
Drugače je čist povprečna punca…
Čeprav jaz bi menim, da bi vseeno lahko bila bolj prijazna. Sej novinarji take ponavadi bolj pri miru pustijo… Tiste, ki pa so odrezavi pa radi v kakšno godljo zvlečejo… To se pravi zaradi njenega dobrega bi bilo boljše da odgovori… Ampak včasih je vsaka reklama dobra reklama… Joj, spet sem naložiila… grem…