Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zanosit želi katera

Zanosit želi katera

Katera bolj vitka punca želi zanosit? Lahko se dogovoriva kakor te zanima.

Tiste ki hočejo zanosit bodo dale tistga jurja in pol za preverjeno spermo po izbiri, ne bodo naskočile enga incela z nikakvimi geni no 😀

Če katera z dobro postavo želi zanosit jo lahko oplodim po dogovoru.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6531, 02.11.2024 ob 13:41

Če katera z dobro postavo želi zanosit jo lahko oplodim po dogovoru.

Potrdilo da si ploden. Potrdilo da nimaš spolne bolezni. Zdravstveno zgodovino celotne družine. Psihološki pregled in poročilo o mentalnih boleznih v družini. Potrdilo o opravljenem IQ testu in rezultati. Pa lahko greš pljuniti v kozarček potem in me oplodiš, če vse to prestaneš z zadovoljivimi rezultati 🙂

Na tvojem mestu kaj hudo energije ne bi vlagala, padeš na psihološkem 100%, pa IQ pod 100 mi tudi ni sprejemljiv.

Če bi bil pes/konj….ti ne bi dali vzrejnega dovoljenja a ne? No, to bi morali tudi za ljudi uvest.

Oplodim punco z dobro postavo, če te zanima.

Anonimno 6531, 02.11.2024 ob 14:46

Oplodim punco z dobro postavo, če te zanima.

A si ti bolan?

😁, 02.11.2024 ob 16:25

A si ti bolan?

Iščem punco postavno, ki želi, da bi zanosila.

Zanosit želi katera?

Jaz bi rada zanosila s črncem ki ima AIDS, opičje koze, sifilis, gonorejo, herpes, ebolo in gangreno na levem stopalu.

To je retorično vprašanje a ne?

?, 02.11.2024 ob 17:26

To je retorično vprašanje a ne?

Če želi, da bi zanosila katera punca. Tudi lahko, če išče koga, da jo oplodi. Tebe kaj zanima?

Anonimno 6531, 02.11.2024 ob 17:30

Če želi, da bi zanosila katera punca. Tudi lahko, če išče koga, da jo oplodi. Tebe kaj zanima?

Ne hvala, imamo dobre gene, jih nimam nobenega namena uničevati in privleči mentalne bolezni v družino kjer jih nikoli ni bilo. Moji potomci si zaslužijo isto dobre ali pa še boljše.

?, 02.11.2024 ob 17:37

Ne hvala, imamo dobre gene, jih nimam nobenega namena uničevati in privleči mentalne bolezni v družino kjer jih nikoli ni bilo. Moji potomci si zaslužijo isto dobre ali pa še boljše.

Okvirno koliko let imaš? Si vezana?

Zanosila bi katera postavna punca?

Kaj če bi tebe kdo oplodil  pametnjakovič.

Ta forum se mora res prenehati oglaševati po psihiatrijah.

ja jest želim zanosit z radičem

New Report

Close