Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zanositev po konizaciji

zanositev po konizaciji

Vem, da ta tema ne sodi na ta forum, ampak je bolj obiskan in upam na več odgovorov.
Zanima me, če je katera od vas zanosila po konizaciji in če je imela kakšne probleme med nosečnostjo oz. z donositvijo otroka. Meni je že dvakrat spodletelo. Hudo, res hudo.

Lep dan!

Kaj pa je to konizacija. Sprašujem, ker me zanima. Sama sem tudi v fazi poskusa zanositve, pa nama ne uspe, zato me vse v povezavi s tem zanima.

Konizacija (conisatio – nis f): izrez tkiva v materničnem vratu, zaradi odstranitve predrakavih sprememb materničnega vratu.

jaz sem imela konizacijo. čez pol leta sem zanosila in se začela malo prekmalu odpirati. predpisali so mi počitek, ker pa tega nisem čisto upoštevala, sem šla 18 dni prej rodit.

čim manj se obremenjuj s tem, pa bo.

LP, s.

Brez problemov sem zanosila po konizaciji; celo ob zaščiti. :))
Res pa je, da sem imela zaradi konizacije bolj rizično nosečnost in sem rodila v 34 tednu.

Ne, jaz se po konizaciji nisem več odločila za tretjo nosečnost. So mi odsvetovali, imam pa k sreči že dva otroka.

Moja sodelavka pa je po konizaciji še dvakrat uspešno zanosila in rodila, seveda pod skrbnim očesom zdravnikov.

Dvakrat zanosila in donosila brez problemov.

po 6 mesecih 2x zanosila in rodila brez problemov.čim manj kompliciraj!!

New Report

Close