Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zapeljal na telepas, kaj storiti

zapeljal na telepas, kaj storiti

Pozdravljeni

Pozdravljeni, na avtocesti v Italiji sem pomotoma zapeljal na telepas, kjer nisem dobil nobenega listka vrata so se avtomatsko odprla in sem zapeljal naprej (ker se je od zadaj že bližal avto). Ma kateri kaj izkušnje kaj naredit v tem primeru.

Tudi na Telepas vhodu na avtocesto se vzame listek. Sicer pa ob izhodu z avtoceste, na rampi, pozvoniš operaterju in poveš kje si vstopil, izgubil listek ali pa se spet prilepiš komu res tesno za njim na Telepas izhodu. Mogoče ti tokrat gre skozi, ti pa povem, da odčitavajo tablice.

Zapeljal sem na izhodu ne na vhodu, vhodni listek sem vzel izhodnega nisem, nisem uspel nič čakat ker se je avto že bližal od zadaj.

Potem je vse v redu, nič se ne bo zgodilo. Tiste, ki to počnejo večkrat, pa dobijo.

Mogoče jih kontaktirajte pa razložite kaj se je zgodilo. Brala sem že o avtodomarjih ki so jim kasneje poslali kazen, ne spomnim se več koliko. Nisem pa prepričana če je bil ravno tak primer kot vaš.

na izhodu boš plačal celo dolžino avtoceste po kateri si se peljal. Primer, avtocesta A 1 je dolga 280 km, ti si jo pa prevozil samo tretjino. Plačal boš kot da si prevozil vseh 280 km. Kar lep znesek zna biti. Pri Italijanih ni šale.

Odgovor na objavo uporabnika
Fredi ki te je od spredi, 04.11.2024 ob 23:27

na izhodu boš plačal celo dolžino avtoceste po kateri si se peljal. Primer, avtocesta A 1 je dolga 280 km, ti si jo pa prevozil samo tretjino. Plačal boš kot da si prevozil vseh 280 km. Kar lep znesek zna biti. Pri Italijanih ni šale.

Ni nujno. Meni se je zgodilo podobno. Na AC sem zapeljal pomotoma po tistem pasu za telepass. Na izvozu sem poklical pomoč, povedal, kaj sem ušpičil, kje sem vstopil, preverili so kamere, me poslali na reden izvoz in sem plačal s kartico, kot bi imel listek.

Jaz bi ravnal, kot pravi nekdo zgoraj. Čimprej bi naredil “samoprijavo” in piskušal rešiti zadevo na nek človeški način. Vsi smo krvavi pod kožo in napake se zgodijo. In ko jo želimo odpraviti, navadno naletimo na razumevanje.

New Report

Close