Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zapeljevanje na delavnem mestu

Zapeljevanje na delavnem mestu

Se vam je že zgodilo da vas je kdo zapeljeval-la na delavnem mestu,vas osvajal-la,se “naključno”gibal nalašč okoli vas samo da je z vami govoril in bil v vaši bližini?Vas je celo nadlegoval?Ste popustili in podlegli njegovim čarom ali ukrepali drugače?No mene je recimo zapeljevala neka sodelavka a se je sčasoma umirila,ostala sva prijatelja-sodelavca.Dlje od pijače,strastnih pogledov in poljuba nisva šla.Lahko bi se zgodilo marsikaj a je prevladal razum.

razum? pri tebi? : )

Pri obeh,oba sva se ohladila,saj je bilo lani meseca decembra.

hude sodelavke imaš ondi:))))

pr nas ni nobenga takega, da bi glih mokra okol njega hodila:)))) razen od jeze:)))))

Ja je odvisno koliko jim pustiš blizu.

a polej je pupa frei?

leta letijo - iščem stevardeso

razume mislim…vedno?…….škoda

leta letijo - iščem stevardeso

Kaj naj rečem na to temo.V službi kjer sem jaz me marsikdo rad pogleda,ne zanikam.Pa tudi osvajajo me,vendar jim dam vedet da nisem dosegljiva,kljub samskosti.

Ko sem bil še mlad in naiven, sem imel šefinjo, ki mi je večkrat pokazala hlačke.

Akhm, no, zgolj slučajno…

Heheheh

Hvala za lep odgovor.

Slučajno??:-)

Ja, po moško se je usedla nasproti mene (ker je bila pač šef!) in med nogami so se pokazale bele hlačke. Sej je bla kar dobra bejba, sicer ene par let starejša od mene ampak z dobrimi in zrelimi bedri. O njeni ritki pa sem samo sanjal… 😉

Aja ,pa godi mi ko me moški gledajo,rada jih provuciram,sploh v službi,ampak izbiram pa sama,itak.

Tvoje nagajive očke znajo očarati in pričarati moške.

Ha,ha,vem ,res nimam problemov,kar se tega tiče.Rada sem nagajiva,obožujem to.

Res bi te rad videl in bil deležen tvojih opojnih očk in zapeljivega pogleda.

Ha ,ha,verjamem …

Bi se ti pustil ujeti v past in bi bil krotek kot mucek.

Jaz se ne bi mogel vzdržati…

Ha,ha…

New Report

Close