Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zapeljivec

Zapeljivec

Kaj vas pri dragem ali pri moškem na sploh zapelje, očara, nekaj kar vam vzbudi naslado?
Meni to, da opazim da nosi tangice, pa lepo nadišavljeno, sveže telo, pa široka ramena…mmmm

Da moški nosi tangice. Al ni to mal pedrovsko??? In to te vzburja… za smejat. Pa brez zamere..

Vse kar si napisla vzburja tudi mene razen tangic, ker so tako kot pravi Sandra pederske. Takoj bi ga pusila če bi jih nosil. Letos sem na morju vidla ene par herojev, ki so jih imeli-bljekkkk.
Aja pa moški v oblekah so mi full privlačni.

Lp, KlaRa

Jz sem vprašala kaj vas zapelje in ne kaj menite o tem kaj mene…vsak ima svoj okus in moške tangice so zelo gost pojav, mogoče ne na ritki tvojega :-))))

Groza, matr bi se režala, da bi se sleku pa tangice gor mel…

Pa kaj se tolk zgrazate.

Menim, da imajo tipi dosti bolj cvrsto rit in temu primerno jim tangice po moje pasejo. Moj jih sicer tudi noce gor dati … Bi ga bilo pa zanimivo videti v njih. Ceprav je res, da pogled od spredaj morda ni najbolj estetski (prevec oprijeto in tko, se posebaj, ce si navajen na boksarice).

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Saj te nihče ne obsoja ali kar koli drugega. Povedala sem kaj me vzburja in kaj mi ni všeč.
Če so tebi všeč tangice na moškem, prav. Očitno pa je večina mnenja, da to za moške ni. Res pa je, da je tega veliko oz. čedalje več.
Upam, da boš našla takega, ki jih bo nosil in bosta oba zadovoljna.

Lp,KlaRa

Če je moški “zrihtan”, torej ni nujno da nosi obleko s kravato, da ima lepe lase, po možnosti temnolasec..hehe. Nič me ne bi motilo, če bi imel tangice, sej bi šle kmal dol…..

pogled, dotik……

Zakaj pa ne tangice, če je postava prava, na V, hudoooo, pa visok, zagorel,pa gentlemen, pa da je nežen….

pogled, ki te sleče

..ampak punce spoznala sem enega, za katerega bi mi blo resnično vseeno kako izgleda, ker me je prevzel njegov um, njegov način razmišljanja videnja stvari..kako se reče..tko mi sede…tko je fajn..
da je preveč fajn, da bi blo lahko res, tko da pejmo se raje mal realnosti…

jest se pa kr stopim, k vidm mojga v oprijetih boksarcah, mmmm pa tista čvrsta ritka… drugač pa vsako jutro, k ga zagledam, pa vsako popoldne, k pride iz službe, pa še vmes, k pomislm nanjga se mi meša. ubistvu je vse na njemu seksi!!!

se opravičujem, mal sm not padla, sam ga dons že ful pogrešam… :))))

Ok, jaz mam na moškem itak najraje oprijete boksarce, se mi kr zmeša, drugač sem pa mojemu srčku sama enkrat kupla iz fore tangice, pa so mu ble všeč, pa so mu pasale, pa si jih je še sam enih par kupil, pa jih tu pa tam obleče, pa mu ful pašejo! Ma tako lepo ritko, da si jih lahko privošči. Pa najboljše mi je poleti, ko ma tiste bele športne hlače, pa spodaj tangice, da se mu skozi vidi… sicer provocira s tem, ampak jaz sem čist divja… :)))
Sicer se je meni to včasih tudi zdelo pedersko, ampak zdaj ni tako.

Drugače me najbolj na moškem privlači:
ritka, taka da bi kar vgriznila vanjo, pol take temne oči, da lahko v njih vidim svoj odsev, take polne ustnice, ki kar kličejo po mojih poljubih, parfum, da postanem kar omotična, malo mišic na rokah mora bit, pa kje drugje so tudi priporočljive mišice, potem… lasje morajo bit kratki, temni, pa žele-frizurca! Lepo oblečen, tako da vidim, da ma stil. Ko vidiš, da ma frizuro in da se zna oblečt, ti ti pove nekaj o tem ,kolko da na sebe. Pa ko pogledaš njegove čevlje! Ker mi je ful pomembno, kolko da na sebe.
Drugače pa mi je ful pomembno, da me zna razpalit že s pogledom, že z enim samim dotikom, da je nežen, ampak hkrati tudi divji… :)))
Uh, naštevam lahko še celo noč… :))) Jaz sem tud malo not padla! :)))

Ful ste dobre ženskice s tem kaj vam je všeč. Men gre kr na smeh.

Glede tangic – moj pa ja jajc ne bi noter spravil!!! Vse bi čez gledalo!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))

Pol pa še tista (malo) kosmata ritka… Ne ne, to ni zame…

So pa mnjam oprijete boksarke, to pa se vsekakor strinjam…

Js pa ne maram mišic, so mi bol všeč suhci. In moj je tak – meni za pohrustat. Najbolj pa me vzburjajo njegove roke in prsti. Nora sem na njih!

DOBRA STRAN JE TO!

PO MOJE SE NAM TIPI FUL SMEJIJO, ČE SLUČAJNO KDO ULETI NA TO STRAN… :-)))))))))))))))))))))))))))))))

Da ima lepo ritko, lepo postavo. Drugače pa da je lepo nadišavljen, da ima lep pogled, da se rad smeje.
Všeč mi je, če zna presenečati žensko.

Lp

Men so všeč taki, ki delujejo mal skrivnostno, ki so bolj tiho ne kot kakšne “babe” čvekalasti. Pa roke…to takoj opazim…mal kosmate morajo biti…uf….
Kakšne ima gate mi je vseeno…samo, da so ČISTE, čeprav ga v tangicah raj ne vidim (hvala Bogu jih ne mara).
lp

Tangice – ne
boksarke -ja
široka ramena-jaaaa
suhci-ne
gobezdala, nakladači- ne
tiho kot mutci-neeee
govorci, ki povedo kaj z vsebino-jaaaaaaaa

še bi se kaj našlo in to je le MOJ okus.

Meni pa so najboljše mišice! Všeč mi je če je nadišavljen (samo ne preveč), tangice NISO ZA DEDE!!!! Najbolj mimo pa so mi itak bele nogavice,pa hlače na korenček, FUJ! Zakon pa so bolj ko ne oprijete jeans pa majčke, ampak tudi ne full full ozke.
LP, ina

Meni se zdi da me punca privljači lepi nasmeh , obleka , postava , družabnost in odnos .
Vendar če je dekle lepo napravljena se potem morsi kakšni fant zagleda vanjo .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close