Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zapestnice

Zapestnice

Letos se ful nosi zapestnice. Jih nosite? Kakšne?

Sem velik ljubitelj zapestnic. Trenutno nosim kovinsko zapestnico srebrne barve iz nerjavnega jekla na desnem zapestju. Je pa ta zapestnica “unisex” primerna tako za ženske kot moške. Potem imam še popolnoma enako zapestnico, ki je pa črne barve.

Jih ne nosim.

Dva zlata obročka hkrati na desni roki. Vedno.

Ne nosm nakita. Sm si pa pred dnevi kupla tuki na morju eno iz blaga z imenom 😉

Pred nekaj tedni sem kupil nove izredno kratke nogavice za športne čevlje, ampak jih ne nosim, ker je prevroče. Trenutno ne nosim zapestnice, ker sem jo snel z zapestja in odložil ob računalnik, na katerega vnašam ta tekst.

Pravo 24 karatno zlato “Au” čistosti 99, 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je za nakit neuporabno, ker je premehko. Mora biti zlitina tudi z drugimi kovinami, predvsem srebrom in bakrom.

Ne nosm nakita. Sm si pa pred dnevi kupla tuki na morju eno iz blaga z imenom 😉
[/quote]

Hm,
in kakšno je vaše neskončno skrivnostno ime?
:)))

Obožujem jih. Srebrne in zlate.

Nosim jih od Rebecca…

Ok. Sedaj sem se registriral. Na fotografiji je etui od starega digitalnega fotoaparata, s katerim delam posnetke. Na desni strani fotografije je kovinska zapestnica iz nerjavnega jekla, ki jo trenutno nosim na desnem zapestju. Posnetek je narejen v nekem prostoru v mestnem jedru Kranja.[attachment=0]PICT1312.JPG[/attachment]

drug drugega programiramo

Zadnje dve leti imam 3 zlate (rumeno zlato) na eni roki, različne oblike – se mi jih ne ljubi snemati in so neobčutljive na vodo, parfume in udarce (pisalna miza npr) – ga ni čez kamot:):):)

Na levem zapestju nosim več kot 15 let staro uro, ki je izredno lahka, ker je izdelana iz kovine titan. Je sivkasto srebrne barve z modro številčnico. Na zgornjo stran dlani sem si z rdečim flomastrom narisal rdečo mrežo. Tudi wrist watch je zame kot nakit, oziroma modni dodatek.[attachment=0]PICT1313.JPG[/attachment]

Danes sem izdelal dva posnetka v tem skrivnostnem prostoru v neki hiši v starem mestnem jedru Kranja. Pa bom prilepil najprej zadnji posnetek. Na zgornji strani leve dlani je zeleno modra mreža. Posnetek je tak, kakor da vi gledate mojo roko skozi moje oči. [attachment=0]PICT1321.JPG[/attachment](vsi veste, da me izredno zanima čarovnija, fantazija, domišljija, animacija, imaginacija, kreativnost, ustvarjalnost…itd…)

Zelo lep sopek imas na miti in tudi stila sta mi vsec :)) nikakor pa se mi ne dopade tvoja ura in flomaster, bljak to je neokusno, si mar otročaj?

Zelo lep sopek imas na miti in tudi stila sta mi vsec :)) nikakor pa se mi ne dopade tvoja ura in flomaster, bljak to je neokusno, si mar otročaj?
[/quote]

:))
Šopek rož ni moj izdelek. To zna izdelati kakšna oseba nežnega spola.:))
Stoli in miza spadajo v področje industrijskega oblikovanja in kdo je avtor tega oblikovanja ne vem in se avtorju opravičujem, da se je to znašlo na posnetku.
Ta moja ura je bila kupljena okoli leta 2000 nekje v Nemčiji, mislim, da v Muenchen-u v Neckermann- ovi trgovini za okoli 100Dm ali pa 120Dm, ne vem več točno. Sem pa kar malce zaljubljen v to ročno uro. Ura je bila izdelana na Japonskem in še vedno brezhibno deluje. Vsakih nekaj let zamenjam baterijo v uri in to je to.
S flomastrom sem namensko narisal mrežo na hrbtno stran leve dlani, mogoče kakor neke vrste začasno tetovažo.
Kakor vidite sem si z lakom za nohte označil vseh pet nohtov na prstih leve roke. Fotoaparat držim v desni roki in z njim slikam svojo levo roko. Problem je, da se zraven moje roke vidi tudi ostale predmete.

Na tem posnetku sem odložil svojo ročno uro na mizo zraven šopka rož in prestavil kovinsko zapestnico srebrne barve z desne roke na zapestje leve roke.[attachment=0]PICT1320.JPG[/attachment] Sedaj vsi vidite, da sem v resnici velik ljubitelj zapestnic, tetovaže…itd…itd…

Nope.
Iz tvojih posnetkov se vidi, da si nek majhen možicelj kratkih prstov z grdimi, deformiranimi in počečkanimi nohti.
Očitno stacioniran v kakšnem dnevnem centru za ljudi s psihičnimi težavami, s kvačkanimi rožicami.
Z narisano “mrežo” haha.

(Nisem se motila…..)

Glede na to, da nisi star 10 let, je tole kar žalostno. Sorry.

Ja, krasno,
kakšne prekrasne in čudovite komplimente sem dobil od vas. Bodite brez skrbi imam še raznoraznih fotografij na zalogi več kot dovolj. Samo vseh ne smem objaviti. Srčno upam, da me razumete. Imam tudi stare fotografije na fotopapirju, ki jih lahko s skenerjem skeniram in prilepim kamorkoli na splet.

Z najlepšimi pozdravi,
Robert

Avtorju te teme sem neskončno hvaležen, da je odprl izredno zanimivo temo in mislim, da se debato oziroma pogovor splača nadaljevati…
Vsekakor bom poskusil prilepiti še kakšne fotografije nakita oziroma zapestnic.
(se vam opravičujem, da trenutno nisem registriran)

Xrobe

Od Brosway mi je ful všeč. Ampak drago. Tudi od Rebecca.

Pred nekaj tedni sem kupil nove izredno kratke nogavice za športne čevlje, ampak jih ne nosim, ker je prevroče. Trenutno ne nosim zapestnice, ker sem jo snel z zapestja in odložil ob računalnik, na katerega vnašam ta tekst.
[/quote]

Boš jih pa nosil pozneje 😉

Boš jih pa nosil pozneje 😉
[/quote]

Sem vedel, da te bom sprovociral. 🙂
Res je, nosil jih bom pozneje, ker sem jih kupil na zalogo. Večinoma jih uporabljam za športne čevlje poleti, da se ne vidijo.

Jaz vem, da obstaja nekje neka skrivnostna nevidna “čarovnica”, ki me ima neskončno rada in ona mi je na svoj način dekorirala zapestnico.
Pa poglejte na fotografiji, kako ona dekorira zapestnico.[attachment=0]PICT1320_LI.jpg[/attachment]

Zelo rad bi imel lepo urejene nohte, pa bom zaprosil to prekrasno prečudovito “čarovnico”, da mi jih ona uredi.

New Report

Close