Zapestnice
Ok. Sedaj sem se registriral. Na fotografiji je etui od starega digitalnega fotoaparata, s katerim delam posnetke. Na desni strani fotografije je kovinska zapestnica iz nerjavnega jekla, ki jo trenutno nosim na desnem zapestju. Posnetek je narejen v nekem prostoru v mestnem jedru Kranja.[attachment=0]PICT1312.JPG[/attachment]
Na levem zapestju nosim več kot 15 let staro uro, ki je izredno lahka, ker je izdelana iz kovine titan. Je sivkasto srebrne barve z modro številčnico. Na zgornjo stran dlani sem si z rdečim flomastrom narisal rdečo mrežo. Tudi wrist watch je zame kot nakit, oziroma modni dodatek.[attachment=0]PICT1313.JPG[/attachment]
Danes sem izdelal dva posnetka v tem skrivnostnem prostoru v neki hiši v starem mestnem jedru Kranja. Pa bom prilepil najprej zadnji posnetek. Na zgornji strani leve dlani je zeleno modra mreža. Posnetek je tak, kakor da vi gledate mojo roko skozi moje oči. [attachment=0]PICT1321.JPG[/attachment](vsi veste, da me izredno zanima čarovnija, fantazija, domišljija, animacija, imaginacija, kreativnost, ustvarjalnost…itd…)
Zelo lep sopek imas na miti in tudi stila sta mi vsec :)) nikakor pa se mi ne dopade tvoja ura in flomaster, bljak to je neokusno, si mar otročaj?
[/quote]
:))
Šopek rož ni moj izdelek. To zna izdelati kakšna oseba nežnega spola.:))
Stoli in miza spadajo v področje industrijskega oblikovanja in kdo je avtor tega oblikovanja ne vem in se avtorju opravičujem, da se je to znašlo na posnetku.
Ta moja ura je bila kupljena okoli leta 2000 nekje v Nemčiji, mislim, da v Muenchen-u v Neckermann- ovi trgovini za okoli 100Dm ali pa 120Dm, ne vem več točno. Sem pa kar malce zaljubljen v to ročno uro. Ura je bila izdelana na Japonskem in še vedno brezhibno deluje. Vsakih nekaj let zamenjam baterijo v uri in to je to.
S flomastrom sem namensko narisal mrežo na hrbtno stran leve dlani, mogoče kakor neke vrste začasno tetovažo.
Kakor vidite sem si z lakom za nohte označil vseh pet nohtov na prstih leve roke. Fotoaparat držim v desni roki in z njim slikam svojo levo roko. Problem je, da se zraven moje roke vidi tudi ostale predmete.
Nope.
Iz tvojih posnetkov se vidi, da si nek majhen možicelj kratkih prstov z grdimi, deformiranimi in počečkanimi nohti.
Očitno stacioniran v kakšnem dnevnem centru za ljudi s psihičnimi težavami, s kvačkanimi rožicami.
Z narisano “mrežo” haha.
(Nisem se motila…..)
Glede na to, da nisi star 10 let, je tole kar žalostno. Sorry.
Ja, krasno,
kakšne prekrasne in čudovite komplimente sem dobil od vas. Bodite brez skrbi imam še raznoraznih fotografij na zalogi več kot dovolj. Samo vseh ne smem objaviti. Srčno upam, da me razumete. Imam tudi stare fotografije na fotopapirju, ki jih lahko s skenerjem skeniram in prilepim kamorkoli na splet.
Z najlepšimi pozdravi,
Robert