Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaplotnik

zaplotnik

OJ punce

V ponedeljek je v Kranju čez most skočil mlad fant, in to tretji sin Alpinista Zaplotnika, Jaka Zaplotnik. Naj bi imel psihične motnje, ali morda katera več ve o tem.

Andreja

Mojbog! A je katera brala nejčevo knjigo Pot. Kako kruta je usoda!

lp, ewy

a je to res? ker če je, je to res tragedija… uboga njegova mama, kako kruto življenje ima…

Naj povem da je to res. V torek mi je rekla sodelavka da je en fant skočil čez most, ni pa vedela imena, danes pa sem brala v Direktu.

LP

Andreja

Zakaj vas privlačijo takšne teme? Hujša kot je nesreča ali trplenje bolj uživate. Zakaj ne odpreš teme, npr. danes se je v porodnišnici rodilo deset zdravih otrok?

Če to ni nekrofilija, je pa mrhovinarstvo.

In potem še ubogo familijo vlačijo po cajtngih!

lp, ewy

Rekla bom samo tole – iskreno sožalje družini, prijateljem in vsem, ki so jih poznali!

LP!

Elaine, se močno strinjam.

Ubogi fant in uboga družina! Je pa hudo, ker nič ne pomislite, ko pišete in odpirate take teme. Je kakšna razlika, čigav je ta fant, iz znane ali manj znane družine? Čiste nobene, če dobro pomislite!

In kaj boš ti imela od tega, če ti bo kdo povedal, da je imel težave?? Boš laže spala? Njegovi namreč ne bodo. Kako bi bilo tebi, če bi bila njegova mama/sestra/punca/hči/žena … pa bi to prebrala na forumu?????
Ne, eni očitno res prav nič ne razmišljate.
Moje sožalje vsem njegovim.

elajn usak ima pravo bit mrhovinar isto ko ti ko samo čakaš gdaj boš koga kao inteligentno zatrla pa si pol sama seb ušeč. e daj začni živet bejbi

elaine, nobena tukaj ni nič slabega napisala, še manj “mrhovinarskega”. Če pa pokomentirajo nek dogodek je to čisto normalno; ljudje se od ljudi menijo. Kar pridružujem se lepi fatmi, da ti kar čakaš, kdaj boš koga inteligentno zatrla. To pa je mrhovinarstvo!

Jaz v njenem postu nisem zasledil prav nic inteligentnega.

Pravzaprav se mi je zdela kot kaksen gasilec, ki s fenom piha v razbeljeno zerjavico, namesto da bi jo gasil z vodo.

Ocka

tale elaine je pa res ena zagulena baba. bogi njeni ,,, če jih sploh ima kej

in po cajtngih jo vlačijo prav zaradi takih opic,kot je ta,ki je načela to temo in vseh,ki so spodaj kao “komentirali”¨!

mcHudura:

prvič: tudi ti si podala komentar, torej si tudi ti sokriva, da jo vlačijo po cajtngih!

drugič: od kje si jemlješ pravico, da neko osebo (ki jo povrhu vsega niti ne poznaš) nazivaš z opico?

pa lep dan ti želim!

Jaz bi dodala samo nekaj. Eden mojih bližnjih je bil v preteklosti hudo bolan. Ker je precej poznan po celi Sloveniji so ljudje govorili in si izmišljevali vse mogoče bolezni in diagnoze. Ni skoraj minil dan ne bi kdo poklical mojo mamo ali jo ogovoril v trgovini kako je. Ljudje so govorili take stvari da te oprostite izrazu “prime srat”. Skoraj 3/4 od tega ni bilo res. Nekatere zgodbe so bile tako neverjetne da si ne moreš misliti da si jih kdo lahko izmisli.

Moji mami so vse te laži povzročile in pustile veliko rano na srcu. Z živci je bila popolnoma na koncu in komaj se je pobrala. K sreči se je vse dobro končalo.

Zato se nikar ne vtikujmo v take stvari kot so bolezni in smrt. Verjemite mi, že samim svojcem je tako hudo, da res ni treba da jih ljudje vlačijo po zobeh. Sploh pa ker resnice največkrat sploh ne poznajo.

Iskrene sožalje družini.

Sem hotela biti samo prizanesljiva do njene “duhovitosti”.

Tisto s fenom in žerjavico je odlična prispodoba, kako zanetiš nepotreben prepir tule. Človek ima občutek, da tale elaine vsakič, ko se oglasi, kar čaka, kdaj bo izbruhnil požar! piromanka:-)))))

Se globoko opravičujem….opicam namreč….
Pustite ljudi žalovati v miru,ne natolcujte in ne posipajte svežih ran s soljo!

Lep dan!

Podobni geni kot pri Hudovernikovih?

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 12.06.2024 ob 08:56

Podobni geni kot pri Hudovernikovih?

Le kaki geni so pri tebi, da si tak gravž? Si križano s kako živaljo?

A je ostal še kakšen sin?

New Report

Close