Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaposlitev delo Koper

Zaposlitev delo Koper

Lep pozdrav

Iscem sluzbo na obmocju primorske natacneje Koper

Sem 22 letni fant kateri prehranjuje sbojo hcerkico in partnerko

Ce kdo kaj ponuja mi prosim pisite na

denisvukovic13@gmail.com

Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 72 urah.
Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: pecniksuzana0@gmail.com

Če si pameten, pojdi za natakarja. Plače so dobre, pa se napitnino od turistov dobiš.

Tudi na tem področju sem že iskal delo. Vendar me zaradi lepotne napake nihče ne hoče zaposlit.

V McDonaldsu vsakega vzamejo. V Luki Koper pa tudi..

Odgovor na objavo uporabnika
Manya266, 19.07.2022 ob 08:53

V McDonaldsu vsakega vzamejo. V Luki Koper pa tudi..

Za kakšno delo v luki Kuper? Za novodobnega sužnja, tista boljša so zdavnaj razdeljena, med klani, oziroma generacijami par priimkov domačega prebivalstva. Koper je greznica, par trgovin, in luka, to je pa tudi vse.

Iscem sluzbo, 31.10.2018 ob 22:26

Lep pozdrav

Iscem sluzbo na obmocju primorske natacneje Koper

Sem 22 letni fant kateri prehranjuje sbojo hcerkico in partnerko

Ce kdo kaj ponuja mi prosim pisite na

denisvukovic13@gmail.com

A si nisi izposodo 3 jurckov ?

Plavi, 19.07.2022 ob 10:38

Za kakšno delo v luki Kuper? Za novodobnega sužnja, tista boljša so zdavnaj razdeljena, med klani, oziroma generacijami par priimkov domačega prebivalstva. Koper je greznica, par trgovin, in luka, to je pa tudi vse.

Saj tudi z najslabšimi delovnimi mesti brez veze lahko zaslužiš z osnovno šolo 1500+.

Al raje doma sediš pa čakaš socialno? Včasih se kdo tudi brez vez prebije kar daleč, če je le dovolj diplomat v jeziku.

Dilllara, 19.07.2022 ob 07:12

Če si pameten, pojdi za natakarja. Plače so dobre, pa se napitnino od turistov dobiš.

Kako dobre? 2 evra na uro?

Łukasz Pedalski245, 19.07.2022 ob 12:32

Kako dobre? 2 evra na uro?

kolikor pravijo kelnarji zaslužijo okoli 1500€ plus napitnine. Ni švoh. Jasno pa da v kakem malem kraju pozimi, kjer se proda 10 kav pa 20 piv na dan da je minimalc. Pa še ta pride na koncu čez jurja ven, kar je za pajzl kraj dovolj za preživet dokler ne rataš nuklearni fizik.

Potem pa pojdi v svoj domači kraj, če je tam boljše, zakaj rineš v Koper, kjer, kot praviš so domačini privilegirani? (v kar sicer dvomim)

Luka Majka, 19.07.2022 ob 11:29

Saj tudi z najslabšimi delovnimi mesti brez veze lahko zaslužiš z osnovno šolo 1500+.

Al raje doma sediš pa čakaš socialno? Včasih se kdo tudi brez vez prebije kar daleč, če je le dovolj diplomat v jeziku.

Seveda po 5 letih, takega dela imaš polomljeno hrbtenico, in lahko samo iščeš predčasno mesto na pokopališču. Gazda se pa  v tem času šopiri , oziroma pridela dva apartmana  na obali, in 5 najdražjih avtomobilov nemške proizvodnje. Vsakomur po svojih zaslugah, oziroma nisu pare za budale!

Plavi, 19.07.2022 ob 13:49

Seveda po 5 letih, takega dela imaš polomljeno hrbtenico, in lahko samo iščeš predčasno mesto na pokopališču. Gazda se pa  v tem času šopiri , oziroma pridela dva apartmana  na obali, in 5 najdražjih avtomobilov nemške proizvodnje. Vsakomur po svojih zaslugah, oziroma nisu pare za budale!

hrbtenico si tam lomijo na turbomaksimusu. Pa saj ne nosijo več tovora na roke. Žerjavist pa pač reskira hrbtenico za 2500€ plače s srednjo šolo. Lahko je pa na vratarnici za 1100€. Stvar izbire.

New Report

Close