Zaposlitev javna uprava – pritiski?
- Še vedno se drži javne uprave mit, da se ravno tisti, ki so tam zaposleni, ne pretrgajo prav veliki. Pa je res tako? Kako prenašate zaposleni v ju ta ukalupljen sistem dela, z vodjo, ki ima vodjo, itd..predstavljam si, da ni svobode, si kot robot, ki se štemplja in mora oddelati 8 ur, za vsak izhod dobiti dovoljenje od vodje. Razmere med sodelavci slabe in rivalstva in pritiskov veliko…duši me, ko samo pomislim, da bi bila del takega okolja. Se motim?
Lilyputput, 27.03.2025 ob 21:39
- Še vedno se drži javne uprave mit, da se ravno tisti, ki so tam zaposleni, ne pretrgajo prav veliki. Pa je res tako? Kako prenašate zaposleni v ju ta ukalupljen sistem dela, z vodjo, ki ima vodjo, itd..predstavljam si, da ni svobode, si kot robot, ki se štemplja in mora oddelati 8 ur, za vsak izhod dobiti dovoljenje od vodje. Razmere med sodelavci slabe in rivalstva in pritiskov veliko…duši me, ko samo pomislim, da bi bila del takega okolja. Se motim?
marš ko vas jebe vse v javni upravi preklete pijavke lene.. še pol plače bi vam stran uzel..lene koze ste vse v tej javni upravi in nič več.. mašina za molzenje davkoplačevalskega denarja..
uprava ustava država, 28.03.2025 ob 06:33
Tudi v privatnem sektorju mora oddelat 8 ur, čeprav vse delo naredi že v 4 urah.
Tudi v javni upravi mora oddelat 8 ur, zavlačevat, da se vidi, da je vedno “delo”.
Smo v komunistični državi. Nadzor je pomemben.
Pri sorodnici se ni nadomestilo pet upokojenih, imajo dolgotrajno bolniško (upravičeno), imajo porodniško. Sem povedala sosedi, je trikrat poslala prošnjo, izpolnjuje pogoje, pa ni dobila niti razgovora, sorodnica pravi, da počasi ne more več, nima časa za malico, poje pri računalniku z eno roko tipkovnica, v drugi sendvič.