Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaposlitev Lidl

Zaposlitev Lidl

Živjo,

prijavila sem se na Lidlovo prosto delovno mesto regionalni vodja prodaje. Ker vem, da potekajo prej izobraževanja in usposabljanja v Komendi me zanima, če je kdo to dal skoz? Ker je moja regija precej oddaljena od Komende, me skrbi samo, da bi se dolgo tam uvajala, ker mam doma malo hčerkico. Prosim za kakršnekoli izkušnje.

Lp, M.

Ce imas majhnega otroka, pozabi na to sluzbo. Lidl zahteva celega in podrejenega cloveka, ko se iztrosis, te milo receno zavrzejo.
Dva samomora v roku sedemih mesecev. Eden kaksen mesec nazaj. Oba na visjih polozajih v Lidlu.

Moja soseda tudi dela v Lidlu in je zelo zadovoljna z delom in plačo, sodelavke ima v redu in šefa. Pa ima tudi majhne otroke.

Vem, pisalo in govorilo se je že marsikaj, a v sili hudič še muhe žre. A veš morda kaj več povedati? Kaj pa izobraževanja?

BUDALA BLESAVA

BUDALA BLESAVA[/quote]a

Prvi je strik uporabu, tadrugi je pa iz dvigala skocu.
A ti povem poimensko?

BUDALA BLESAVA[/quote]a

A ti povem poimensko?[/quote]

Menda razumeš, da je to problem teh dveh in ne Lidla. Marsikdo tako situacijo reši z odpovedjo ali menjavo službe. Da se gre ubit, je vzrok drugje.

a

A ti povem poimensko?[/quote]

Menda razumeš, da je to problem teh dveh in ne Lidla. Marsikdo tako situacijo reši z odpovedjo ali menjavo službe. Da se gre ubit, je vzrok drugje.[/quote]

Kako pa ti veš kaj je bil problem “teh dveh” Je blo kar dosti govora o problemih na tem delovnem mestu. In ti sneguljčica boš danes menjala službo, kar tako na hitro jo boš dobila; mater eni živite v pravljicah.

Imela boš trdo delo uvajanja. Nekaj mesecev te bodo prestavljali iz ene trgovine v drugo. Njihov namen je, da te maksimalno usposobijo. Delo bo zahtevno, primerno plačano, vprašanje pa je, koliko si psihično vzdržljiva.
Zaposleni – trgovke imajo nenavaden urnik, 25. ur tedensko in plača 800eu. Trgovke se morda ne zavedajo, da razliko do 40. ur si morajo sami plačat za zdravstveno pokojninsko blagajno, sicer jim sledi zaradi manjšega plačila manjša penzija.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Imela boš trdo delo uvajanja. Nekaj mesecev te bodo prestavljali iz ene trgovine v drugo. Njihov namen je, da te maksimalno usposobijo. Delo bo zahtevno, primerno plačano, vprašanje pa je, koliko si psihično vzdržljiva.
Zaposleni – trgovke imajo nenavaden urnik, 25. ur tedensko in plača 800eu. Trgovke se morda ne zavedajo, da razliko do 40. ur si morajo sami plačat za zdravstveno pokojninsko blagajno, sicer jim sledi zaradi manjšega plačila manjša penzija.[/quote]

Hvala vilid za informacije. A morda veš bolj konkretno, kako poteka uvajanje ta regionalnega vodjo prodaje?

Mater ste idioti! Lidl je kul. Kar pa se tistih dveh tiče, prvi je imel probleme z babo, ta drugi pa z otroki narkomani.

New Report

Close