Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaposlitev ljudska univerza

Zaposlitev ljudska univerza

Kakšna je plača organizatorja izobraževanja? V kateri placni razred si uvrščen in kako napreduješ?

Po mojem mnenju minimalec, če je to tvoja prva zaposlitev. Tako kot v šolstvu.

Odgovor na objavo uporabnika
Min, 26.12.2024 ob 08:59

Po mojem mnenju minimalec, če je to tvoja prva zaposlitev. Tako kot v šolstvu.

V šolstvu ni minimalc prva zaposlitev, si v 33. plačnem razredu. Jaz sem trenutno 39. in iščem priložnost drugje. Tudi če je nižja plača, spet pa ne sme biti prenizka, ker imamo vsi strošƙe in obveznosti.

Sem sicer gledala plačno lestvico, ampak ne vem, če prav razumem. Trenutna sprememba plačnega sistema je edina stvar, ki je jaz ne razumem ravno najbolj …

1108 € neto je 33. plačni razred. Koliko dobijo učitelji za malico in prevoz?

Plačano kilometrino in malico 6.94 eur na dan.

To je ta zanimanje vzbujajoča situacija, ko v oglasih ne navedejo plače. No, tudi če bi jo, je vprašanje, kakšne so tvoje možnosti. Prijavila sem se na podobno delovno mesto v podobni inštituciji in ni bilo ne duha ne sluha o odgovoru, kaj šele o povabilu na razgovor. Prijavi se in upaj na najboljše.

Kjerkoli je kakšno kolikor toliko spodobno del. mesto, pa četudi je minimalna plača (če že ne bo šlo preko poznanstva), bo kandidatov ogromno.

Odgovor na objavo uporabnika
Krogla, 26.12.2024 ob 10:34

To je ta zanimanje vzbujajoča situacija, ko v oglasih ne navedejo plače. No, tudi če bi jo, je vprašanje, kakšne so tvoje možnosti. Prijavila sem se na podobno delovno mesto v podobni inštituciji in ni bilo ne duha ne sluha o odgovoru, kaj šele o povabilu na razgovor. Prijavi se in upaj na najboljše.

Odvisno res kje se prijaviš. V Velenju neke luzerke pridejo na taka delovna mesta in dvomim da po vezah, manjka kadra.

New Report

Close