Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev zaposlitev na ZPIS

zaposlitev na ZPIS

Pozdravljeni,

Zanima me, kakšen delodajalec je ZPIS Lj? Odnosi, delovni čas, plače???

Hvala za vse odgovore, namen imam oddati prošnjo.

ZPIS ne obstaja. A misliš ZPIZ? Razpis je samo formalen, vsi kandidati so že izbrani.

Ups, ZPIZ sem mislila, kaj so res objave le formalnost, pa vseeno, me zanima stanje?

Derektorju morš dat in si sprejeta.

No, na to sem pa pripravljena. Imam vedno dehtečo, pripravljeno hrustljavko…

vse kar so ti napisali zgoraj je res. Imam kolegico, ki dela že 20 let na ZPIZ MB, pa v zadnjih 15 letih še nihče ni prišel noter izbran po razpisu, ampak samo po vezah. Razpiz objavijo ko imajo že kandidata. Jaz sem se prijavila 2 leti nazaj za (pomisli!!!) V. stopnjo izobrazbe, zahtevali so 6. mesecev del. izkušenj, imela pa sem na 5. stopnji ziher 4 leta, pa diplomo sem pisala in me niti na razgovor niso povabili, kljub izpolnjenim formalnim pogojem. Sem samo dobila odgovor, da nisem bila izbrana.
Kolegica mi je povedala, da je dobil zaposlitev eden, ki je delal na ZPIZ v Lj, ima punco iz MB, katere oče je zaposlen na ZPIZ in je šlo za premestitev, da bosta golobčka bližje. 🙂

V državnih službah imajo prednost tisti, ki samo menjajo mesto zaposlitve (torej iz LJ v MB, prej ZPIZ, zdaj ZPIZ).

No, moja sestra se je pred 3 lei zaposlilana Zpizu brez vez in poznanstev za VII. Stop….je pa res da ima direktorca mariborske enote nek čuden sistem vabljenja na razgovor

Živjo

Zaposlena na ZPIZu. Do razgovora in zaposlitve prišla brez vez. Direktorja nisem spoznala, samo dve ženski na razgovoru. Drugače pa nekih prijateljateljskih odnosov raje ne pričakuj. Vsak dela svoje delo za plačo, ki ni visoka, je pa redna. Delovni čas je od 7-8 prihod in od 15-16 odhod. A je zunaj razpis? Za katero delovno mesto pa? Lep dan.

A ima kdo informacije kakšni so odnosi na oddelku informatike na ZPIZ v LJ?

Zdravo,
danes sem imela na ZPIZ-u v Mariboru razgovor za strokivnega delavca pripravnika. Povedali so mi, da ce bom izbrana me cakata se dva razgovora. Ima kdo ze izkusnje s temi razgovori, kaksne so sploh sanse, da dobis sluzbo.

Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close