Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaposlitev Pošta

zaposlitev Pošta

Zanima me ali Pošta (uprava) kaj zaposluje ali gre vse več ali manj prek vez, zanima me sektor marketinga.

Če dobro pogledaš, vidiš da ta “luksuz” velika podjetja nikoli nikogar ne rabijo, ne zaposlujejo in ne dajejo razpisov. Zate in za ostalo rajo pač ostanejo mahni zoprni požrešni privatniki, ki te bodo gnjavili do konca življenja in ti boš garala cele dni za minimalca. Tak ti je život.

A ti bi kar na upravo opa.
A veš koliko nas je šolanega kadra na pošti.
Pismonoše dipl. ekonomisti, ing. lesarstava itd.
Ti bi pa kar na upravo skočil.
Veliko sreče!
Drugače pa služba na pošti ni sanjska.

na pošti slovenije, če misliš v mariboru..je vse po vezah…ni šans, da prideš kako drugače noter…sami sinovi, hčere, nečaki, žene, vnukinje od tega in tega…da ne govorim, koliko je fikusev..ki nimajo ne izobrazbe, ne znanja..je bila pa mamica šefica..

Že dolgo daleč od sanjske :-(((

Kot študentka sem vsa leta delala na pošti (kuvertiranje, razvrščanje, vlaganje letakov,…). Delo je bilo nezahtevno, sicer monotono, pa vendar ok, tudi v redu in redno plačano. edino kar je bilo pa res podn od podna je bilo to, da so trije zaposleni, zadolženi za nas študente in s tem nam nadrejeni, bili pijanci in šovinisti. eden je pil kar s flaše tam pred nami, dva sta pa prihajala že pijana ali mačkasta. no in potem so se nas lotili – itak smo bile več ali manj punce. kao zezamo se – šlatarjenje, pa joški gor, pa joški dol; nismo se smele pogovarjati med sabo – s tem da delovnega procesa to ne moti, nisi smel imeti muzike; če si hotel na wc si moral dvigniti roko in pred vsemi vprašati, če je bilo eno uro do malce si moral počakati. ma v glavnem ti trije so bili kreteni na kubik.

ostali zaposleni so bili vsi ok in ko smo se malo pogovarjali, so rekli, da je tam delati super (logistični center). da je delavnik sicer zajeban, ampak da dobiš zato lepe dodatke in da je plača super – so imeli vsi OŠ ali SŠ in vem, da je bila plača ista kot nekdo z UNI izobrazbo kje drugje. kako je zdaj ne vem, ampak desetletje nazaj je bilo super.

te tri zaposlene!

Kot avtor te teme naj povem, da sem pred leti delal na PS, delal pa sem v poštnem centru v Murglah prek studenta, spodaj na vloziscu oz izdaji pošte, priporocenih pisem, no, sem pozabil kako se reče oddelku bolj natančno 🙂

Reče se izročitev. Če znaš lesti v rit ti mogoče pa še rata. Ampak naj te opozorim, če boš prenehal se ti slabo piše. Pristal boš tam kjer smo mi ostala raja. Garal boš cele popoldneve, ja prav slišiš, popoldneve, za minimalca.

Pa vesele praznike!

Pri tej firmi, je lahko za ene sanjska služba, za druge pa prava nočna mora. Plače so redne, a miselnost nadrejenih, šikaniranje, laganje, prirejanje, priganjanje ( in to nesposobnih lenuhov)…je višek.

Če bi bil mlad, ne bi nikoli izbral Pošte, takoj bi šel drugam…

Sam tako za info. Sem zaposlena v enem velikem podjetju. Ni pošta, ampak vseeno. Nekaj let nazaj so sprejemali na različnih področjih, tudi bolj vodstveni položaji. Naj povem, da je to bilo organizirano vse znotraj podjetja. Zaposleni z že nekaj izkuşnjami v tem podjetju so imeli prednost. Tudi pri kandidiranju za višje del.mesto. Če takega ni bilo, so iskali zunaj. Ampak lahko je ta oseba imela izobrazbo za vodstveni položaj, pa vseeno ni dobila takoj zaposlitev na vodstvenem položaju. Je začela na nižjem del.mestu kjer se zahteva npr SŠ. Ko je ta oseba spoznala potek dela v podjetju itd, je lahko napredovala dalje.

Hočem reči, če je kdo zainteresiran delat v kakem podjetju, je bolj pomembno da sploh noter pride, pa čeprav bo to npr za začetek razvrščanje pisem in podobno, pa sčasoma napreduješ. Vsako podjetje bo prej zaposlilo svojega z določenimi izkušnjami kot pa nekega x

res je tole, skoraj nemogoče je zraven pridet, ali si sorodnica, lubica od kakega na vrhu, mama, foter včasih na položaju..in pa ja ogromno takih, ki sploh ne vedo, kaj je njihova vloga, delo, so pa tam ker pač imajo odlične veze in vlečejo plačo.

hjoho, kolikor vem je predvsem v Mariboru primer ,da se pride do zaposlitve predvsem na pošti preko družinskih vez, saj v mojem domačem kraju so cele družine tam zaposlene, hčerke,matere in cele generacije.

Mene zanima Logistični center na Viču. Tam bi se rad zaposlil kot dostavljalec poštnih pošiljk ali pri razdelitvi pošte.
Ali kdo ve, kam bi poslal prijavo, ali kdo pozna elektronski naslov ali naslov kadrovske službe, kamor bi prošnjo poslal.
Najraje bi videl, če bi prebral to kdo, ki je tam zaposlen in mi na to prošnjo odgovoril.

[/b]

Žal je danes povsod tako. V družinskih podjetjih so bili včasih zaposleni sami svoji, sedaj se je to razširilo na vsa podjetja in javne ustanove. Če si bil zaposlen v kakšnem podjetju, ki je šlo v stečaj, če nisi samostojni podjetnik, tvoj sin ali hči dobi strašno težko zaposlitev. Deležen je šikaniranja in poniževanja samo na račun tega, ker pridejo prej svoji, znanci in prijatelji na vrsto. Ta sistem se je globobo zajedel v kadrovsko zaposlovanje.

Tudi jaz bi se rad zaposlil v Logističnem centru pošte, pa ne dobim niti odgovora, ko se prijavim na razpisano delovno mesto.

Ali mogoče kdo pozna naslov, na katerega se je potrebno prijaviti za razpisano delovno mesto ?
Vem, da ni logično, vendar razpis vsebuje samo obvestilo, da zaposlijo delavce v logistiki.

Lep pozdrav in hvala.

PLC Ljubljana kadrovska služba

Cesta v mestni log 81

1000 ljubljana

==================================================== Bogat si šele takrat, ko imaš nekaj, kar se ne da kupiti z denarjem.

Hvala.

Me pa zanima, če sprejemajo delavce iz bližnje okolice Ljubljane ali tudi iz oddaljenih lokacij.

Haha res me zanima koliko dipl. Ekonomistov dela na pošti, raznih šalebajzerjev ki jih nikjer drugje ne vzamejo, na to pošto pa itak pride delat ološ od ološa, če res delaš tm si pač eden izmed njih 🙂

Haha res me zanima koliko dipl. Ekonomistov dela na pošti, raznih šalebajzerjev ki jih nikjer drugje ne vzamejo, na to pošto pa itak pride delat ol.oš od olo.ša, če res delaš tm si pač eden izmed njih 🙂

js sm diplomiran ekonomist, in po desetletjih trohnjenja v pisarni sem postal raje poštar.

potrebujete posojilo?

Pozdravljeni

Ali potrebujete posojilo? Torej ste na dobrem mestu. To je možnost posojila za vse z nizko obrestno mero. Ljudem ponujamo vse vrste posojil z nizkimi obrestnimi merami in mesečnim odplačevanjem. Enostavno in zagotovljeno. Zainteresirani in resni ljudje bi nas kontaktirali in prenehali iskati posojilo. Izvajamo tudi splošne investicije, partnerstva in financiranje.

Če vas zanimajo naša posojila, nas kontaktirajte zdaj

E-pošta: giselebagot2@gmail.com

Začela sem z delom na pošti. Zaposleni in odnosi korektni. Za naučit pa kar veliko, če nisi iz te smeri.

državne firme zaposlujejo v pisarnah samo ljudi z VIP izkaznico.

New Report

Close