Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZAPOSLITVE NA BENCINSKI ČRPALKI Petrol

ZAPOSLITVE NA BENCINSKI ČRPALKI Petrol

Pozdrav!
Zanima me, ali ima kdo izkušnje na področju dela na BS kot prodajalec? Kako je s plačo, napredovanji, pogodbo, regresom, delovnikom ipd…

Hvala in lp.

Itak si zaposlen pri nosilcu franšize ta pumpo. Plača nikakva, delovnik tudi, napredovanj ni, regres je, o kakšnih dodatnih izplačilih v decembru samo sanjaš…

In to na Petrolovi črpalki?

petrol zgradi in opremi črpalko, skrbi da ne zmanjka goriva, same prodajalne so pa s.p. torej nekdo s statusom samostojnega podjetnika prevzame prodajalno, zaposli toliko in toliko ljudi, ponudi take in take plače itn. pa niti ni važno katera črpalka je, ali je petrol ali omv ipd. vsi imajo s.p.-jevce

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Pozdrav,

plača na petrolu je odvisna od tega ali delaš na avtocesti ali na lokalni pumpi, na avtocesti delaš nočne in je zato tudi plača večja. imaš tudi možnosti napredovanja če si priden delavec, plača je redna dobiš tud regres. Pogodbo dobiš prvo za 3 mesece poskusno, potem za 18 mesecev, nato pa za stalno. tako je bilo pri nas, pa je tudi franšizna pumpa.

Hvala za odgovore.
tibi – ali je napredovanje možno v sklopu 3m+18m, ali moraš počakati, da dobiš pogodbo za stalno? V katera delovne mesta pa lahko napreduješ-komerciala (maloprodaja po terenu…)?
Še enkrat hvala

napredovanje je možno samo od prodajalca v pomočnika poslovodje, oziroma eventuelno če ti rata nekoč dobiti svojo franšizo, pa si potem poslovodja z s.p.

Če hočeš v maloprodajo, potem se moraš zaposliti v Petrolu, in ne na črpalkah, kjer so pogodbeniki, in si dejansko zaposlen pri s.p.

Hvala. Potem velja se zaposliti na kakem servisu, kjer je v lasti Petrola in ni v najemu.

To so pa samo taveliki servisi ob vpadnicah oz. na obvznicah in avtocestah

Včasih je bilo tam prav luštn delat!!! Tako na upravi kot na črpalki- delala sem na Petrolovi- avtocesta. Nočne, dnevne, vikende petek in svetek…drugi na morje jaz pa v nočno sredi poletja, na pumpo brez klime s tremi pečicami, teklo od povsod :))plača je takrat bila kar dobra, odnosi na pumpi tudi, vsaj pri nas…(to je bilo cca.5 let nazaj), potem se je pa začelo anonimno ocenjevanje, mistery shopingi, ponujanje lota, rogljičkov, plina, mleka, bencina, vložkov, gat in še in še….katastrofa!!! in plače samo navzdol, če nisi bil dobro ocenjen…sem se imela pa tistih 5 let odlično, zdaj pa ne bi več šla…

Ella12, zdravo! Hvala za odgovore…Ali si delal kot študentka?
Zanima em, ali ima kdo izkušnje, da je od prodajalca šel navzgor v prodajo na terenu po punktih in naprej…?

Hvala,
lp

Zdravo,
ima še kdo kako izkušnjo?
Hvala,
Matej

Hej, hej 🙂
Delala sem kot redno zaposlena na pumpi, na upravi pred tem pa kot študentka. Kar se pa tiče napredovanj…z veliko delovne vneme, željo po napredovanju itd.prideš lahko malo višje- recimo najemnik ali pomočnik poslovodje oz. poslovodja. Za na upravo….no tam se moraš pa res potrudit, ampak ti brez vez, poznanstev in lezenja v rit določenim, no brez tega ti težko uspe. takrat je bilo tako, zdaj pa mislim, da je še slabše…
no, ni pa vse tako črno, če imaš željo definitvno probaj, se lahko marsikaj naučiš!
Srečno 🙂

Hvala. Si poptem šla na boljše?:) Delam v JU, z magisterijem, plača mizerna…ubup.

Khm….ja na nek način na boljše:) vsaj kar se delovnega časa tiče, drugače sem pa ravno tako v JU, sam brez magisterija :))

Ti vsi akademski nazivi so za đabe…ko bi to prej vedel, ne bi zmetal tok $ za vse to. Bi naredu eno v izzy visoko šolo, pa je. Za ta $ bi pa si kupil mobilno hiško na moru in se mel še naprej prav lepo…:)

Ti pa si en pameten a?
Ja večina bencinskih ima v najemu s.p.- torej si zaposlen pri njem (malo slabša plača), tisti ki so direkt pri Petrolu majo malo več. O plači ne bi, ker ima vsak drugačno (odvisno od razreda v katerem si, malo tudi od uspešnosti servisa, nočni šihti, prazniki, popoldanske…)
V 2 letih in pol sem napredovala 2x (višji plačilni razred). V decembru je bilo do sedaj vedno zraven kao božičnica oz. 13 plača- tm okol 500 €. Regres dobimo skoraj med prvimi v celi državi- že tam v marcu enkrat- tud kar solidno.
Je pa obupno ja s temi ocenjevanji, ponujanji,… men se to malo gravža že- ok moraš biti človek za to!
Če si v JU pa če je en tolk ziher jaz ne bi menjala, odvisno kaj delaš no?! Pumpe so odprte petek in svetek…

Ti pa si en pameten a?
Ja večina bencinskih ima v najemu s.p.- torej si zaposlen pri njem (malo slabša plača), tisti ki so direkt pri Petrolu majo malo več. O plači ne bi, ker ima vsak drugačno (odvisno od razreda v katerem si, malo tudi od uspešnosti servisa, nočni šihti, prazniki, popoldanske…)
V 2 letih in pol sem napredovala 2x (višji plačilni razred). V decembru je bilo do sedaj vedno zraven kao božičnica oz. 13 plača- tm okol 500 €. Regres dobimo skoraj med prvimi v celi državi- že tam v marcu enkrat- tud kar solidno.
Je pa obupno ja s temi ocenjevanji, ponujanji,… men se to malo gravža že- ok moraš biti človek za to!
Če si v JU pa če je en tolk ziher jaz ne bi menjala, odvisno kaj delaš no?! Pumpe so odprte petek in svetek…[/quote]

Hvala, pumparca, končno en konkreten odgovor:) Jah, v JU je tko, da nimaš kam zlest. Plača je, sam ti lahko napišem; cca 800 eur neto+stroški. Moje želje so, da bi delal nekje v prodaji, zato iščem tudi tako opcijo.

Ta ocenjevanja in ponujanja je ze skor v vsaki stacuni:-)je pa delo velik lepse,kt v zivilski stacuni

New Report

Close