Najdi forum

Splash Forum Politični čvek zapravili miljone

zapravili miljone

JJ-a pa zaenkrat molči! Mater me prav zanima koliko je on zapravil!:)))

http://24ur.com/novice/slovenija/za-volitve-so-sli-milijoni.html

http://24ur.com/novice/slovenija/za-volitve-so-sli-milijoni.html%5B/quote%5D

Ninej, a ti je injekcija popustila? Se zavedaš, da spet streljaš z vsemi topovi po Janezu Janši? On je ena taka tvoja obsesija, aneda. Daj no, ninej, veš da obstaja pomoč…

Aja, seveda te tiste “donacije” Pahorju, Katarini, Šrotu… niso prav nič zmotile… pomoč, ninej, pomoč…

hahaha, pa kaj bi vi sploh radi, če pišem o Pahorju vam ni prov, če pišem o JJ-ši vam ni prov???

ja je kej narobe če me zanima, koliko denarja je tudi on porabil, vsi ostali so povedali, zakaj on neče, a??? A se tud tega več ne smem vprašat, a tebe nič ne zanima, al kako, al te samo za druge zanj pa ne???

firbčna baba, kaj češ?:))))

hja če zraven Pahorjeve cifre dodam še Ekspres bo tu nekje ******* (hahaha samo ugibam)

Boš kmalu izvedela , če ne preje pa takrat ko bodo stranke morale zapreti račune in oddati dokončna poročila o volitvah. Verjetno pa se višina suče okoli SD-ja. Veš kaj pa mene zanima, kdo je donator LDS-a. Ogromno denarja so pridobili za tako majhno predvsem pa skregano stranko.

eh to pa ja ni nobena skrivnost, že pred časom smo vedeli kdo je Kresalovi kupil stranko!:)

eh to pa ja ni nobena skrivnost, že pred časom smo vedeli kdo je Kresalovi kupil stranko!:)[/quote]

Nismo pa še slišali komu jo je prodala.:-)))

eh to pa ja ni nobena skrivnost, že pred časom smo vedeli kdo je Kresalovi kupil stranko!:)[/quote]

Nismo pa še slišali komu jo je prodala.:-)))[/quote]

zakaj pa bi jo prodala, a?

Nismo pa še slišali komu jo je prodala.:-)))[/quote]

zakaj pa bi jo prodala, a?[/quote]

Res nevem zakaj jo je, morda ti veš? In za koliko?

ne ne vem, niti ne vem komu! Očitno veš ti?

Jasno da nevem.
Je pa vseeno bolje naredila, če jo je prodala, kot če ji je propadla.

http://24ur.com/novice/slovenija/za-volitve-so-sli-milijoni.html%5B/quote%5D

Kaj res nimaš, razen tega da visiš na forumih, početi kaj smiselnega.

Ninej je tipičen primer pijavke; ko se na nekoga prisesa , ne more popustiti.
Sanja se mu ponoči in podnevi , z lažmi strelja iz vseh topov, nikakor ne more razumeti, da mu drugi ne nasedajo.
Namenoma gleda samo na desno stran, pogled na levo stran mu onemogoča “heksenšus”, zato vidi le desno in JJ.
Ubožec na duhu!

hahaha, tale dva posta sta mi pa tako znana, ej vidva, ni tema o meni, če si jo želita jo odprita, pa tolčta kolikor čta!!!

kaj ima s tole temo leva pa desna???

a vaju nič ne zanima koliko je zapravil vaš velecenjeni, aja seveda ne, kar naredi on je prav, aneda? Kdo od nas ima heksenšus, a???

smiselnga-hja odvisno kaj je zate smiselno!!!:)))

uh kolk mi je všeč, ko nekoga razjezim, grem hitr najdit še kaj zanimivega o vašem JJ-ši, če najdem vam pripopam, tako malo za zdravje vaših živčkov!:)))

Če imaš za desno stranko SDS (zakaj že?), potem ima s to temo opravka res samo leva.

eh smo že govorili, da jih je težko prepoznat!:))))govori se o vseh strankah, stran raje poustimo, ker še same ne vedo kam pašejo!:)

Uf, enkrat nama je pa le uspelo da se v enem stavku povsem strinjava.:-)))

no, a ni to lepo!:)))

New Report

Close